Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,22 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Czysta Zikko!!!!

Qwerty po co podbijasz mój wątek sprzed kilku lat jak jakieś kilka miesięcy temu ci pisałem że nie posiadam już akcji i nie mów że nie pamiętasz bo mi nawet odpowiedziałeś , zresztą jak chcesz to poświęce troche czasu i to odnajdę dla ciebie. Jakbyś nie zauważył to sytuacja diametralnie się zmieniła , ja grałem pod połączenie z the batteries do którego jak już wiemy nie dojdzie, wyskoczyłem z kwita po 2,60, po całej tej sytuacji z saule i tego co się zaczęło dziać wokół colubusa uznałem osobiście że ryzyko jest zbyt duże żeby dalej trzymać te akje , czy dobrze postąpiłem ? w mojej ocenie tak skoro sprzedałem 125% wyżej od dzisiejszego kursu, to jest giełda, sytuacja się zmienia bardzo szybko i bardzo szybko trzeba reagować, masz tu najlepszy przykład, zjazd 50% w dół w dwa dni, pisałem ci ze strasznie mi szkoda ludzi którzy uwierzyli w to połącznienie, zainwestowali swoje ciężko zarobione pieniądze a nic z tego nie wyszło, to co ty robisz ze swoimi pieniędzmi wogóle mnie nie interesuje, jak dla mnie to ty możesz sobie palić nimi w kominku, po tym co tu się wydarzyło ja w żadne bajki z fajki już tu nie uwierzę , a co zrobiliście z tego forum z włodim to aż głowa puchnie, nie wiem który z was ma bardziej nierówno pod sufitem ale aż ciężko w to uwierzyć. Twoje zachowanie dla mnie też daje do zastanowienia kto ty wogóle jestes, do tej pory pisałeś jaki to świetny dill że dojdzie to tego połączenia , że w końcu zadebiutuje na gpw jedyny na świecie producent baterii ze stałym elektrolitem. że pilnują procedur i wszysko jest ok, że czaskasz na espi o połączeniu które jest już tuż tuż już bliziutko.... i nagle co ...tak ci się odmieniło? Daje do zastanowienia prawda?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NEXITY -6,25% 1,05 2026-02-13 12:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.