O tym było już dawno wiadomo w piatek po informacji spadło do 7,40 a potem lekko do gory i zakończyło sie 7,54 teraz jest pytanie o co dalej idzie gra czy to oby nie jest czyszczenie bilansów pod przejęcie przez pzu i policzenie i aliorem a za kilka lakt połączenie z pekao konsolidacja jak w Orlenie z lotosem ipgnig
No właśnie , a tu już dawno poniżej 8 zeta i całkiem możliwy spadek na 7 zeta w przyszłym tygodniu, a ten nawiedzony , jak od Jehowy będzie dalej namawiał do zapisania się do sekty miłośników parabanku za niewielkim wpisowym , minimum jedną akcja za 7 zeta.
On dyskutuje z każdym. Niemniej o podbieraniu czas myśleć. Mają 3 duże rezerwy , 2 - wiatraki i Sfinks do odwrócenia. Frankowicze w dużej części też. Nabywcy ostatniej emisji po 10 zł też wiedzą kto od nich odkupi.
a dlaczego akurat spadek do 7 zł a nie do 7,30 czy 6,70 albo wzrost do 8 czy mógłbyś wytłumaczyc z czego to wynika bo ja kieruję się analizą techniczną
Tak koleś tylko PSL do dyskusji z Tobą ,zwłaszcza z ich przewodniczącym papierowym tygryskiem z nim merytorycznie sobie pogadaj o d..ie kaski maryny koleś.
Jakie to proste. .......przebijamy opory i jutro wzrosty. Na gieldzie generalnie większość traci . W hossie jest łatwiej. Gbaka myśli, że ma wpływ na Bosia . Ale jak mu z tym dobrze
Skoro większość traci to po co inwestujesz na giełdzie lepiej załóż lokatę na 0,1% rocznie a o bosia sie nie martw ja jestem na nim na plusie ale nie zamierzam go sprzedawać po tak śmiesznie niskiej cenie tu będzie przejęcie i to w nied.ługim czasie
Sorry & Przepraszam , chyba najprawdopodobnie w poniedziałek zamienię akcje BOŚ -ia na budowlany Mostostal Zabrze i tak mam zarobek plus minus 7% na tym bankowym walorze :)))
Obiecuje jak będę sprzedawał BOŚ -ia , to zaraz automatycznie wystawię wszystkie walory na arkuszie zleceń ( wszystko będzie widać na portalu interia ) . ...