co do samego bankiera to jakos malo sie dzieje, inne portale poszerzaja swoja oferte, udoskonalaja obecne serwisy, zmieniaja wyglad, szate graficzna, a bankierek jakby na wymarciu, nic sie nie dzieje, chociażby wyglad i forma forum, cieżko coś znalezć, jakieś takie chaotyczne i ciężkie, licze że zarząd wezmie sie do roboty, na koncie mają prawie 10mln. zlotych i chyba mają zamiar z odsetek żyć, a obiecywali akcjonariuszom rozwój, jako notoryczny użytkownik tej strony mam nadzieje, że szybko wezmą sie do roboty w przeciwnym razie dużo ludzi odejdzie, a z nimi reklamodawcy i wtedy dopiero bedzie problem, money.pl tylko czeka na potkniecie bankiera !!!
jestem przeciw - patrzcie na casus forum gazety póki było bez logowania to forum tętniło zyciem - teraz jest 3 posty dziennie jedzie stechlizną na kilometr. Forum bankiera przy wszystkich jego plusach i minusach ma tą zaletę że jest żywe. Ludzie reaguja spontanicznie i to jest jego najwiekszy atut po co to psuć - świr jak bedzie chciał cos napisać to i tak sie zaloguje - zresztą mozna się zalogować jako kaczor donald i tak tego nikt nie zweryfikuje....
możesz mi wytłumaczyć jaka jest różnica między uzytkownikiem zalogowanym, a niezalogowanym ?, chodzi tu o retorykę, rasę, wyznanie, bo nie wiem i nie rozumiem jaka jest międz NAMI różnica.
NIESTETY ALE TO WLASCICIELOWI POWINNO ZALEZEC NA TYM ABY JEGO FORUM BYLO PROWADZONE MERYTORYCZNIE, NA WYSOKIM POZIOMIE, A SKORO TAK NIE JEST, KAZDY SIE Z TYM ZGODZI, TZN. ZE IM NA TYM NIE ZALEZY, ODDOLNA AKCJA FORUMOWICZOW SWIADCZY O TYM, ZE BANKIER.PL MA W WIELKIM POSZANOWANIU SWOICH CZYTELNIKOW, JEDNYM Z ROZWIAZAN JEST PO PROSTU PRZEJSCIE DO INNEGO FORUM, NIECHAJ BEDZIE TO ARGUMENT DLA BANKIER.PL, ZE CZAS NAJWYZSZY ZAJAC SIE PROBLEMEM ZAUWAZANYM PRZEZ CZESC FORUMOWICZOW, A NA ZLOSC NIE PREZ BANKIER.PL
KTOS KIEDYS ZALACZYL WATEK--" ZROBCIE COS Z TYM FORUM, BO NAS TU NIE ZNAJDZCIECIE" I JAK NA RAZIE CISZA.
OD POLSKA JAKOSC, BYLE JAK, BYLE BYLO.
dlaczego każdy myśli że jak rejestracja będzie obowiazkowa to spadanie liczebność populacji bankiera?? jaki problem jest sie zalogować.... ?? przecież nie trzeba wpisywać za kazdym razem loginu i hasła?? podaje je się raz przy zalogowaniu .....zaznaczamy opcje "zostań zalogowany po wyłączeniu przeglądarki"
dobrze... co z tego ze forum jest żywe? jak to jest jeden wielki bełkot
tak czy owak tracicie na tym, jak zrobicie logowanie, odejdą, jak nie zrobicie tego, to też odejdą...