Wiesz Jareczku. Może cebula lepsza niż ten nic niewarty papier Briju. Obroty byłyby na pewno wyższe na cebuli niż na złocie ,,marki Gniezno" . Nie dajemy się już nabrać.
MówiO, że w piekiełku się Lucyferkowi z Briju ,,dupcia" smaży. I dlatego nerwy traci. Ano. Prawda w oczy kole ,,wulkanizacyjny przyjacielu". Behehehe. P.S. Taka zagadka : może ktoś wie dlaczego w Briju tylko trzech braci rządzi firmą i spółkami, a czwarty najstarszy jest u tych trzech TYLKO na pensyjce?
Kolczasty nie drzyj się tak do komputera, bo sąsiedzi się skarżą! My i tak nie słyszymy a nawet gdybyśmy próbowali to nic z tego by nie wyszło, bo po tych "kolczastych wpisach" wszystko ginie w salwach śmiechu !!!
Drukujemy akcje mojego brata. A ja drukuję akcje mojego brata. A ja moje za jego moje siano. A ja za moje. Osiągamy razem RUBICON. A KNF siedzi zawija je w te sreberka ,,CEBULACZKI" z jednej paczki.
Pan Skarbówka jest pewien, że jest gotowy na KARUZELĘ czterech ,,cebulek" z Gniezna. Jak widać inwestorzy nie są gotowi. Znaczy RUBICON rządzi na GPW? Czy nie? Manipulacje kursem nie popłacają.
NIKT SIĘ NIE DA JUŻ NABRAĆ. Briju jest w stanie wyprodukować komunikat o dowolnej treści . Nawet taki że kupili 1 kilogram złota. Śmiech na sali. Jak nie idzie to nie idzie. 46 salonów i 1 kg złota. A nadwyżkę z tego kilograma chcą sprzedać . Co za LIPA.
Sułtany napiszą co będziecie chcieli. Tak, już widzę te tłumy, które waliły w lipcu do saloników Briju. I ten kilogram złota co kupili dla 46 sklepików.. I te gramy z tego 1kg co mieli w hurcie sprzedać. I ten komunikat o dodruku milionów akcji. Ja się pytam: Czy oni mają inwestorów za niemoty? P.S. I ta sprawa BRIJU RUBICON (wygooglujcie)
Żałosna AGITKA. Polityka nie ma tu nic do rzeczy. Wpadli Sułtany na machlojach i beczą jak dzieci. NIKT JUŻ SIĘ NIE DA NABRAĆ. Zysków w tym i przyszłym roku nie prognozuję. Pan Skarbówka zje 44 mln zł.
Tu są pewne wzrosty, spółka co miesiąc ma lepsze wyniki sprzedaży a skarbówka nie wie jak się teraz wycofać z bałaganu jakiego narobiła! I to nie dotyczy tylko tej firmy. Państwo czyli podatnicy po raz kolejny straci pełno pieniędzy !
No tak rotacja kadrowa cały czas. Wystarczy wygooglować BRIJU OPINIE. Czego tam setki pracowników nie wypisuje. I ci co poszli do sądu pracy też. Pamiętasz Lucyferku tych, którym wypłacaliście pędem zaległości. I o tym jak brat Sławomir wynosi ze sklepów towar, za który płacą pracownicy? Coś świta?
No tak. Doradca z Briju się odezwał. Wiarygodność ZERO. Już raz doradzaliście na GPW i z 36 zł zrobiliście 2 zł. Do dzisiaj się kurs podnieść nie może i trzeba było zmienić nazwę . Jaka inwestycja w złoto. W pierścionki? W kolczyki? Byle Briju kabzę nabić? Niedoczekanie. Od teraz zarabiamy razem i tracimy razem. Dla Briju lepiej już było, jak manipulowali kursem.
Tyle już straciliśmy, że teraz warto przeczekać Briju. Niech kupują Sami od Siebie. Jak wejdzie 6 mln nowych akcji będzie pozamiatane. Nieprzypadkowa jest zmiana nazwy z Briju na ITM po skandalu z manipulacją kursem. Tu nie ma przypadków. Niby dlaczego Sułtany tak się denerwują kiedy w komentarzach pojawia się nazwa Briju? To balonik. LIPA
Tego się można było spodziewać. Purchawka Briju strzeliła na jesieni z kursem w dół. Pożyczka 11,8 mln zł we wrześniu niewiele pomogła. Już nawet sztuczne podbijanie kursu nie pomaga. Sami od Siebie. NIKT WAM JUŻ NIE WIERZY.
No tak. Doradca z Briju się odezwał. Wiarygodność ZERO. Już raz doradzaliście na GPW i z 36 zł zrobiliście 2 zł. Do dzisiaj się kurs podnieść nie może i trzeba było zmienić nazwę . Jaka inwestycja w złoto. W pierścionki? W kolczyki? Byle Briju kabzę nabić? Niedoczekanie. Od teraz zarabiamy razem i tracimy razem. Dla Briju lepiej już było, jak manipulowali kursem. Teraz już wszyscy wiedzą. P.S. Briju znowu dziś pożyczyło 2,75 mln zł by przeżyć. We wrześniu pożyczyło 11,8 mln zł. Zaczyna się Briju Pożyczam Sp. z o.o. T R A G E D I A
Kondycja Briju żałosna, brak płynności widoczny gołym okiem. Ciągle zaciągają nowe zobowiązania a stanowisko księgowej w firmie to ,,gorący kartofel", co miesiąc inna pani porywa się na tą prace. A papiery walają się po całej firmie i nie ma kto ich nawet układać. Niestety tak to wygląda.
Brat Sławomir też sobie kupił piękną ,,broszkę" - 25 letnią, szatyneczkę o wydatnych ustach. Gratulacje Briju to w tym roku jedyny wasz sukces. Sławomir na Prezesa Briju ! HIP hip HURA.
Jedno jest pewne: z planu przedstawionego przez premiera wynika, że losy OFE są już przesądzone i wkrótce nastąpi ich likwidacja. Innymi słowy, nastąpi ostateczna likwidacja II filara systemu emerytalnego. A fundusze to największy akcjonariusz Briju