• Re: po obserwacji Autor: ~Investo [37.248.209.*]
    Całkiem fajna ta muza, którą zapodałeś, ale najważniejsze, że dziś pojawili się na koniach rycerze Fernando. Może co jeszcze z tego śmieciuszka będzie. Rajd Ś.M. na finiszu, a minione dwie sesje w plecy, zaraz potem efekt końca roku. No a potem ... potem napiszę :)
  • Re: po obserwacji Autor: ~kadu_z_lekka_szydera [5.173.224.*]
    śmieszno tu trochę u was, nie widziałem jeszcze aby od gawędzenia o niczym wzrosło , może ktoś z górnolotnych analityków zabrałby się za kupno a nie tylko tropił istotne daty
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Investo [37.248.209.*]
    Posiadacz, to chyba do Ciebie było z tymi datami, bo ty tyle o nich pisałeś. Ja nie przestaje kupować, to chyba nie do mnie było.  Dziś w obrocie 43 000 papierów, a temu mało kupili. Analiza to bardzo ważna sprawa, bo trzeba wiedzieć co i jak, a nie kłapać.
  • Re: po obserwacji Autor: ~Investo [37.248.210.*]
    Wczoraj trzynastka szczęśliwa. Liczenie mało przejrzyste. Handel częstszy, to i powrót na ciągłe możliwy i wskaźniki łatwiej policzyć. Bardzo duże daty faktycznie wypadają po Nowym Roku, ale w tym też są jeszcze duże. Rajd oczywiście, że zaczyna się w tym roku, a główny wyścig w przyszłym. Moc Świętego Mikołaja chyba wszyscy dostrzegają. Co do średnich to dzienną MA20 to kurs pokonał już dawno, a ona sama dynamicznie rośnie. Zobaczymy co Spółka przyszykowała za prezenty dla nas. Co do Funduszu, to dobrze, że nie sypią ze stratą, to jednak dobry hamulec dla ewentualnego sprzedającego. Końcówka roku będzie rozgrywana w oparciu o wskaźniki miesięczne, więc pole jest.
  • Re: po obserwacji Autor: ~posiadacz [78.10.107.*]
    Witam oststnio polecialem z cena chyba zyczeniowo choc mozniwosc zawsze jest.
    Przegladam ten wykres i cos mi podpowiada , czy widzisz podobienstwa na rocznym. chyba nie ma znaczenia specjalnie na jakim poziomie sie zamkniemy byle nie na dolku, z gory jest juz ustalone co sie bedzie dzialo w przyslych latach. to tak wyglada jakby nie mialo byc korekty wiekszej w kolejnym roku a ciezko bo mamy pelno blokad w postaci srednich.

• Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Investo [37.248.209.*]
    Niepotrzebnie, bo obudziło to zwierza, który już był w gawrze. Śnieg go wnet do jamy zapędzi. Nic ciekawego nie ma na tym rocznym wykresie. Podobieństwo wynika wyłącznie ze skali, która nie pozwala dostrzec ważnych różnic! Ze śmieciuszka może co jeszcze będzie. Jeśli zamknie się nisko to silne wzrosty w przyszłym roku pewne. Jeśli wyżej lub wysoko, to zależy gdzie. Rajd przedświąteczny już zupełnie bez znaczenia. Może efekt końca roku co jeszcze wniesie. Po Nowym Roku nowe ... Te średnie nie mają znaczenia. Dzienna została pokonana. Podobnie może być z tygodniówką. Pojawili się rycerze Fernando, to ma znaczenie. Napisałeś jakiś czas temu, że ostatnie miesiące nie mają znaczenia bo notowania zmanipulowali, wg mnie  żeby zaniżyć ceny i odebrać posiadaczom akcje. Niektórzy wytrzymali. Śmieciuszek po obecnej cenie niewiele jest wart, pewnie go dadzą na przejęcie lub podzielą, zostawią pisankę, żółtko sami spiją.

• Re: po obserwacji Autor: ~kadu_z_lekka_szydera [188.122.27.*]
    serio ? chce wam się tyle stukać w klawiaturę analizując spółkę której 1% wszystkich akcji kosztuje ok 80 tys zł ?
    pomogłem wam dziś udźwignąć ten ciężar - zakopuję i czekam do wyników
    przy realizacji prognozy Zarządu P/E wyniesie 3,5 i po to warto się schylić
    tylko nie piszcie już o okienkach Carolana i wpływie Księzyca na wykrystalizowanie nowego trendu :)

• Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Inwesto [31.0.84.*]
    Poważnie. Co tam skrobnąć parę zdań, żaden wysiłek. Miło, że dołączyłeś. No faktycznie 1% to tu wychodzi poniżej 100K, trochę mało, ale tyle wart śmieciuszek. Co zrobisz? Jeśli faktycznie pomogłeś udźwignąć, to od 1% będziesz mógł używać tytułu rycerza Fernando, a od 330 tys. akcji tytuł św. Mikołaja. Wyjątkowo  na śmieciuszku taniej. Z tym, że bez robienia w jajo. Sprawdzimy, czy masz tyle akcji, a jak nie to będziesz kłamczuchem. Ja swoje też zakopałem. Dorzucam po trochę, dopóki mróz nie chwyci porządnie. P/E liczone z prognozy Zarządu wychodziło koło 3, ale może być i 3,5. Inni też się schylają. Co do okienek, obecnie jesteśmy za wpływem opadów śniegu na nowy trend z uwagi na trzymanie zwierza w gawrze, aczkolwiek fazy księżyca nie są bez znaczenia na ceny śmieciuszka. Powaga!

• Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~kadu_z_lekka_szydera [94.254.240.*]
    Fernando podziwia Mikołaja i się zastanawia jak Mikołaj zamierza ze smieciuszka wyjść
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~InvesT0 [31.0.84.*]
    Sposobów wyjścia ze śmieciuszka jest bez liku. Jaka odpowiedź na pytanie odwrotne?
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~INVEST0 [31.0.84.*]
    Pytanie odwrotne, brzmi: "Jak Mikołaj zamierza wejść w smieciuszka?"
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~posiadacz [78.10.107.*]
    Nie ladnie o kims mowic zle a potem czerpac zyski od niego moi drodzy, tak na marginesie.
    Po drugie opor stawia nam teraz tygodniowa srednia trzeba ja pokonac ale trzeba ja jeszcze wyplaszczyc, wiec moze potrwac, Najmniej dwa tygodnie i w trzecim jakies podejscie spokojnie siedzcie na dupce i patrzcie czekaliscie tyle to gdzie sie spieszy.
    Sforsujemy ja mozna myslec o kolejnym poziomie, rok zapowiada sie zamknieciem miedzy 1.51 a 1,55 bo nie wgryza sie w 18 jak myszka w ser w swiateczny tydzien zapowiadalo by to juz pojscie na kolejna srednia a na to mysle jeszcze czas. W PRZYSZLOSCI JAK DOJDZIEMY DO POZIOMU 2.55 POWINNO BYC COFNIECIE miesiaczna sie bedzie bronic,chyba ze pociag do tej pory mocno sie rozpedzi i zajedzie na okolice 3.23 wtedy bedziemy juz po drugiej stronie barykady i cofniecie bedzie na okolice 2.55 to technika podpowiada zobaczymy jak w to zostana wplecione duze daty.
    Wiekszoc na gore chciałoby winda jak spiewa Zeus, a po schodnach ciezko . Juz winda jechala dwa razy na tygodniowym i cos sie zaciela.
    Czekajmy na zejscie sie srednich wtedy dadza nam fajny mocny sygnal po wybiciu. To jest piekna sprawa.

https://www.youtube.com/watch?v=C86Po9B8DkQ&t=33s

Spokojnych swiat pozdrawiam.

• Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Investo [31.0.85.*]
    No niby tak, ale to coś, nie ktoś, a z czerpaniem zysku, to czyżby to była jakaś zapowiedź dywidendy. Teoretycznie możliwe.
    Nie da się ukryć, że jesteśmy nad średnią dzienną, ale pod tygodniową, o miesięcznej nie wspominając. Jak dla mnie to za dużo tego cofania. Zdrowych, pogodnych Świąt. Pozdrawiam

• Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Makrus [5.173.48.*]
    Kto rano wstaje ... Dziś ostatnia sesja w starym roku. Sorry, ale 3,23 zeta to dziś kpina. Moim zdaniem to wyjście ponad 1,6 zeta w tym roku jest już całkowicie nierealne. Zresztą wysokie zamknięcie w tym roku nie ma znaczenia, niczego nie dowodzi. To zynder z tej spóły. Patrzeć trzeba na to co w przyszłym roku. Inwestycja w papierzaki, to zazwyczaj długie horyzonty, nie ma co się spieszyć, zaczęliśmy od krów chudych, to i może w końcu i tłuste krowy przyjdą.
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Makro [5.173.40.*]
    W Nowym Roku zdrowia.
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~gg [5.173.56.*]
    I rozumu, bo pojawiły się wpisy  podszywające się pod innych.
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Byko [5.173.74.*]
    Komunikat w drodze.
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~BYK0 [5.173.32.*]
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Jo [5.173.32.*]
    Na wyniki przyjdzie jeszcze trochę poczekać.
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~posiadacz [87.105.83.*]
    Mialem ciekawy sen zuk poszedl 100% w ciagu jednego dnia a obroty byly gigantyczne.
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Jo [5.173.0.*]
    Sen - mara?
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~finance [5.173.232.*]
    Może w snie było też kiedy to będzie?Spółka opublikowała komunikat i zaraz poszło kupno w górę. P. Jack krótszego okresu nie było,do podania?Zima a w Niemczech, a Ci budują,żeby śmieciuszek mógł zarobić. Ciągle kupują,te sny będą na jawie,no nie?
  • liczby cd. Autor: ~posiadacz [87.105.83.*]
    No i nadszedl styczen a wraz z nim kolejne daty i liczby. Na poczatem mamy kolejna duza liczbe 19 z kolejki ktora padla 13.01. 2019.
    Miesiaczny 51 to to 82,5 czyli styczen i pol jak mam sie bawic w apteke. Jeszcze pokombinować i wyjdzie data 16.02.19
    Miesieczny 16 to 67,7 luty ..... tu trzeba poszukac wiekszej liczby i pomnozyc.
    21.01.19 pierwsze laczenie.
    Dzienny 02.11.18 kolejna liczba wypada na 30.01.19
    06.11.18 ladnie komponuje sie nam z 30.01.19 dodajmy 5 dni do tego wychodzi nam nasza data 04.02.19 z roku i mamy 34 rowne tygodnie.
    Niech kazdy liczy na siebie.
    Pozdrawiam.
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~bank [5.173.33.*]
    Z Nowym Rokiem nowym krokiem. Już myśleliśmy, że przestałeś pisać. To byłaby strata, bo w 219 wiele nowych dat. Dziś dzień mocny, ale co zobaczymy? Do końca miesiąca znaczenie śmieciuszka powinno się mocnić. U mnie pierwsze laczenie 22 - dzień później, ale do trzech dni trwa oktawa, cytując za klasykiem. Dlatego może będzie podwójne laczenie. 30.01.19 się klaruje i nabiera mocy. Sea You
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~10zł [94.254.168.*]
    wow startujemy na 10 zł
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Investo [5.173.64.*]
    Śmieciuszek może i startuje? Niech chociaż podciągnie do one point seven ?
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~finance [5.173.65.*]
    No cóż. Test wsparcia trwa, choć jego naruszenie pogłębione,ale czy narysowana czarna świeczka jest wiarygodna? 
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Finance [5.173.248.*]
    Wychodzi na to,że niewiarygodna, za to jest coś dla miłośników analizy technicznej,co nie?
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~makrus [5.173.232.*]
    start udany,ładnie zaczął latać,wyższy pułap w zasięgu,bo ktoś ciągle skupował
    ?!
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~posiadacz [78.8.139.*]
    3.02 byla data wypadla na 4 pod srednia zaraz na tyg wykresie, robiac opor odrazu nastepna jest 16.02. Swiece mowia 20, 21 luty mozliwy ruch (13 spadkowa) daty sa blisko wiec nie ma gdzie sie rozpedzac a ruchy moga byc dynamiczne. Potem 09.03 zobaczymy co nam przyniesie.

• Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~macrun [5.173.225.*]
    20 i 21 za nami ruch 13 zatrzymał się na wsparciu,dość wysoko przed nami kolejne daty i ruchy,co nie?
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~golec [89.229.217.*]
    same dobre infa i ciągły wzrost kursu, to naprawde hit ta spółka tutaj może byc niedługo 5 zł
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~invests [5.173.225.*]
    może chociaż wsparcie zostanie podciągnięte,bo ktoś ciągle skupuje i coraz mniej się z tym kryje, co nie?
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Macrum [5.173.225.*]
    Niedziela handlowa była wczoraj, a tu proszę obroty rosną,bo ktoś ciągle kupuje za coraz grubsze,a chętnych do oddawania brak,no nie?
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~inwest [5.173.225.*]
    Golec moze miec racje,tu szypko może być pieć,czyz nie?
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Finance [5.173.241.*]
    2ście papierów w teście zejścia nad wsparcie, przypominam przed nami tłusty czwartek i koniec lutego,co nie?
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~Finance [5.173.224.*]
    Na portalu BiznesRadar wycena spóły na 2,77 zeta i trend wzrostowy dla wskazań miesięcznych,czy to prawda?
  • liczby cd. Autor: ~posiadacz [78.10.247.*]
    Witam przespalem wpis z data ale rynek nie przespal daty a mianowicie byla 09.03.19 ( ciekawe na kontrakcie term. tez sie pojawia ta data ) z przeniesieniem na ten tydzien 11.03.19
    i na tygodniowym wykresie na naszej sredniej mozemy zobaczyc odpal, powinno sie zakonczyc mniej wiecej tak, ale jeszcze dwa dni zobaczymy. Ciekawe bo mamy zamiane cyfrowa w tej dacie i jest ona 03.09.19 , jest to 13 liczba fibo i jest 12 dni po dacie z roku 13 liczba fibo, 288 h a to jest 144+144 . a z takich ciekawostek.
    Znaczaca date mamy 14.09.20 według mnie. Ale kto dotrwa do tej daty z pelnym portfelem. Czy to bedzie dolek czy gorka dzis nie powiem.
    Pozdro :)

https://www.youtube.com/watch?v=ir6nk2zrMG0&list=RDir6nk2zrMG0&start_radio=1
  • Re: liczby cd. Autor: ~kadu_z_lekka_szydera [188.122.27.*]
    -posiadacz daj sobie spokój z tymi pseudoanalizami

czytając tych mądrości odechciewa się być na pokładzie pełnym nic nie mogących sfrustrowanych inwestorów długoterminowych ....
    po prostu kupuj i nie czekaj na jasną księżycową noc, która odmieni twą przyszłość ...

• Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA Autor: ~farciarz [5.173.232.*]
    To nie tak, że nic nie mogą. Mogą bardzo wiele! Nie można natomiast odwracać kota ogonem. Dbałość o kurs i zadowolenie inwestorów to rola spóły i p. Jacka w szczególności. Śmieciuszek  wrócił na notowania ciągłe, ma animatora, notowania rosną, ledwo co, ale jednak  coś tam urosły. Stopa zwrotu z inwestycji półrocznej na plusie,ciągle ktoś kupował, dlatego od listopada rośnie,no nie?
  • Re: liczby cd. Autor: ~posiadacz [78.10.247.*]
    Rownie dobrze, daj sobie sam spokój ze swoimi wpisami, boli cie co. Na marginesie dokupilm sobie w tamtym tyg. bo mialem ochote i widzaialem co bylo.
    A kto ty k... jestes zebys mi mowil co mam robic, Tata sie znalazl. Nie obrazaj czagos o czym nie masz pojecia.

• Re: liczby cd. Autor: ~kadu_z_lekka_szydera [188.122.27.*]
    misiu - może masz ochotę ale kieszeń pusta,
    za ile kupiłeś w zeszłym tygodniu to widać na kursie ...
    nie sądzisz, że dopóki na forum będą wisieć takie krzaczki jakie produkujesz to nikt o zdrowych zmysłach nie zainteresuje się spółką ?
    napisz może, że 40% kapitalizacji spólki za chwilę zostanie zmonetyzowane i do spółki wpływnie cash ze sprzedaży hali, że są nowe konterakty, że prognoza za 2018 daje PE ciut powyzej 3 - wtedy może ktoś się spółką zainteresuje i pozwoli ci wyjść zawieszonemu od miesięcy na niepłynnej spółce

już wolę wpisy hitlera o tym, że ktoś blokuje ten nieuchronny wzrost ... hihi

• Re: liczby cd. Autor: ~posiadacz [78.10.247.*]
    ha jesli myslisz ze to co tu sie pisze ma wplyw na kurs to zycze powodzenia jedynie ma wplyw na kogos kto ma dosyc i po przeczytaniu czyjegos wpisu wywali a gruby sie ciesz mu 100 akcji wpadlo. Ja pisze dla siebie, a ty. Delikatnie to ujme jak ktos czyta co sie tu pisze, nie sprawdzi i nie wyciagnie swoich wnioskow to ma male doswiadczenie w zajmowaniu pozycji a jak wpis dziala na niego to jest klopot z psychika osobnika, a to ma znaczenie gdy zajmuje sie inwestycja - gra.
    hi... jest sfrustrowany bo moze przezaza go jego wirtualny minus na danej pozycji, mnie nie.
    Jestes kozak to dawaj na cfd inseksy kopnij sie po swiecie . Bo chyba jestes ?
    Tam wplywaj na kurs swoim duzym portfelem.
    Ja nic nie musze.
    Niech kazdy....
    https://www.youtube.com/watch?v=XCjAfKY65Ks
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~nacro [5.173.249.*]
    No właśnie,czemu nie napisze ktoś,że spóła ma nowe kontrakty, umowy z zagranicznymi klientami, śmieciuch nabrał nowej roboty na ten rok,ktoś skupuje pod kolejny komunikat, podciąga żeby buy,a ma figę z makiem, gazy blokują, a nie wzrost,może się mylę, co?

• Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA ... Autor: ~kadu_z_lekka_szydera [188.122.27.*]
    może autor wyjaśni co miał na myśli " (...) podciąga żeby buy,a ma figę z makiem, gazy blokują, a nie wzrost,może się mylę, co?"
    bo przekaz jakby z zagranicy ...
  • Re: liczby cd. Autor: ~farciarz [5.173.232.*]
    Witam,data faktycznie była i odczuliśmy skutki jej oddziaływania na śmieciuszku,ale na szczęście już za nami,w palenisku gdy ogień gaśnie też przed tym pojawia się ostatni płomień (nie dotyczy to kontraktów oczywiście,bo to maszynki do robienia strat grającym),faktycznie warto obserwować średnią,czy podejdzie pod notowanie. To co za pół roku, czy półtora,to zbyt odległe wybieganie w przyszłoś,gra idzie tu i teraz. W tym warto uczestniczyć,bo ktoś odbiera im ciągle shares,co nie? Ładnie to wymodziłeś.

• Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA Autor: ~farciarz [5.173.232.*]
    Wsparcie przebite,test naruszenia trwa,mimo że dziś kupiono prawie 16 000 akcji śmieciuszka,czy wsparcie wytrzyma,kolejne tuż tuż,no nie?
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA Autor: ~doc [5.173.232.*]
    Przed nami moc liczb. 
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA Autor: ~posiadacz [78.10.247.*]
    Widze ze kolega siedzi i liczy. Ja wlasnie tez patrze na staporkowa i mamy date 22.03 jest zgodnosc dwoch wyliczen, jedno z nich zalezy jak popatrzymy, bo mozna ja przesunac na 26.03 daty 16.02 i 09.03 byly wsparciem.
    I co bum do 12.04 zobaczymy.
    pozdrawiam.
  • Re: PRAWDZIWY HIT - SPÓŁKA OPUBLIKOWAŁA Autor: ~kadu_z_lekka_szydera [188.122.27.*]
    przez 8 długich lat będziesz nas raczył tymi hocopałami ?

[x]
STAPORKOW 0,00% 4,00 2025-11-19 15:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.