miro 1T = - 21 2T = + 31 = narastająco + 10 3T = otwarte S 2524 seria Z ( SL 2700 )
Podsumowania dla wszystkich będę robiła w miarę możliwości , chyba co kilka dni przepraszam , ale robić codziennie nie mam czasu .. pracuję i mam rożne obowiązki
Kaka, wymyślasz jak zwykle , zrobiłam CEL w 2 transakcjach , obie na plus , według planu i .... OBIE ZAKSIĘGOWANE .. reszta miesiąca może być wolna nie ma w tym absolutnie niczego nerwowego.
jak dotąd CEL ZAKSIĘGOWANY mamy @dr_wig i ja teraz wystarczy tego nie zepsuć .... po prosu nie grać
Jako ciekawostkę mogę dodać , że .. .. oboje zrobiliśmy to .... na S w trendzie wzrostowym ... :-))))))
Dnia 2017-09-07 o godz. 11:31 zosia3005 napisał(a): > Kaka, > wymyślasz jak zwykle , > zrobiłam CEL w 2 transakcjach , obie na plus , według planu > i .... OBIE ZAKSIĘGOWANE .. reszta miesiąca może być wolna > nie ma w tym absolutnie niczego nerwowego. > > jak dotąd CEL ZAKSIĘGOWANY mamy @dr_wig i ja > teraz wystarczy tego nie zepsuć .... po prosu nie grać > > Jako ciekawostkę mogę dodać , że .. > .. oboje zrobiliśmy to .... na S w trendzie wzrostowym ... :-))))))
Sesje odwrotu mielismy we wtorek i wszystko powyzej 2500 pk na krotko da zarobic w ciemno.
Kaka Być może. Ale dla potrzeb Konkursu a także prywatnie , dla mnie wystarczy osiągnąć cel .
Dlatego nazwałam ten Konkurs MINI MAX - uzyskać cel przy minimum transakcji i ślęczenia przed kompem .. bo mamy tu pewne ograniczenia np. ograniczone możliwości modyfikacji i ucieczki .
Poza tym , nie lubię grać przed rozliczeniem , bo to dla mnie okres zwiększonej niepewności .. może zdarzyć się wszystko . Cieszę się , że mam cel i już nie muszę ryzykować i wymyślać .
To jeszcze test , zobaczymy jak Konkursowe wyniki wypadną w dłuższym terminie.
Nie baw się tak jak się zabawiałeś ze mną w zalogowanego i niezalogowanego miro. . Jak chcesz sprawdzać 1 pkt to sprawdzaj, ale pamiętaj, że to tylko zabawa.
jeżeli tak było to sorry, ale to były początki mojego pisania więc mogło mi umknąć i jak pamiętasz trochę żeśmy popijali na forum, (brakuje mi tego) to też mogła być przyczyna. hehe. pozdrawiam
Oficjalnie nie zrezygnowałeś. Co więcej ostatni raz pojawiłeś się w styczniu br.
Dnia 2017-01-21 o godz. 10:26 miro. napisał(a): > Witaj termi, to jak ty, to i ja wejdę. SPADEK (ja oczywiście obstawiam FW20) oczywiście że to się przełoży na wig więc proszę o zaliczenie mojego typu do WII. pozdrawiam
ale ja serio proszę WSZYSTKICH na bieżąco o korekty , bo przecież to zabawa a każdy z nas gra w realu o prawdziwą kasę , mamy swoje inne sprawy i różne zajęcia i łatwo coś przeoczyć ... DZIĘKI ZA CZUJNOŚĆ I POMOC !
Amikip Dziękuję , naprawdę fajna tabelka , chyba w Excelu ? Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu byłoby dobrze abyś ją dalej prowadził , mielibyśmy wówczas podwójną weryfikację . Jeśli znajdę jakąś drogę , którą mógłbyś przesłać mi KOPIĘ - to poproszę o przesłanie, a jeśli się to nie uda to będziemy wyniki z naszych zestawień tutaj porównywać co pozwoli uniknąć błędów . Pozdrawiam :-)