Czy , wy czytać nie potraficie, w komunikacie ( nie ja to wymyśliłem), cena akcji w programie motywacyjnym. A wy tu piszecie o 13zł, a przecież nastąpi zamiana wariantów na akcje , które pozyskali w ramach programu notywacyjnego po 0,2zł.
RĘCE OPADAJĄ....................................
Ps. uśredniajcie dalej , kiedy papier jest w trendzie spadkowym-POWODZENIA.
Całkiem spoko. Wszystko według planu. pozdrawiam i tak jak kieyś napisałem przypomne ci się za pare lat. Dodam tylko że podoba mi sie te naganianie na spadki bo ostatnio coś postów przybyło z nagonką na spadki. Oby tak dalej chłopaki. Zapewniam was że czym dalej tym wieskza irytacja będzie się w was gotować. Aha i w woli wyjaśnienia pseudo profesorze. ja nie uśredniam. Kupowałem na poziomach o których napisałem. i czekam teraz na odpowiedni moment aby zapakować sie większym kapitałem. napisałem poziomach bo nie chciał bym sobie tak sam sobie cenę podbijać. Może kiedyś zakumasz. Pozdro
Tak, tak, cytując ciebie......kiedyś zakumasz., widać ile masz lat................ I tak jak mało masz lat, tak tez masz małe doświadczenie na giełdzie.
Pamiętaj: Jak zaczną wywalać wrzesień-listopad-2017, nie za kilka lat to , wymiękniesz. A tego jestem pewien. I wtedy napisze po ile należny kupować. Popatzr, ile jesteś w plecy- czy ty nic nie kumasz?.........
Chyba coś ci się w głowie po..ło. W plecy nie rozśmieszaj mnie. Od czasu tego tematu zarobiłem nie mało. Możesz zobaczyć to w tym linku: https://zapodaj.net/b91f0e224d121.jpg.html Twoja mała główka nie potrafi zrozumieć to co napisałem dużo wcześniej. Inwestycja w Polwax jest na lata a ty zamuliłeś sobie głowie bzdurami i żyjesz w jakimś swoim świece. Jesteś sam amatorem bo jeśli twierdzisz ze jestem dużo stratny to nie wiesz co to znaczyć inwestować na dłuższy termin. Ty spekulancie za dychę milionów nie zarobisz i daj sobie lepiej spokój bo przemawia przez ciebie desperacja. Bez odbioru: https://zapodaj.net/b91f0e224d121.jpg.html
Do uśredniaczy, nadal uśredniacie, dzisiaj jest kolejna okazja. Brać po 11,40, tylko założyć rękawice ochronne, aby paluszków nie ocięło. Tak, tak to dobra "perspektywiczna " spółka.Tak trzymać.
Cyt: Dobry wieczór. Profesorze po co te kłótnie i argumenty? Sprzedawaj papier bo przecież jest słaby. Ja zacząłem akumulować od tego tygodnia. Chce twoje udziały, ale nie powiem w jakiej cenie. W 2020r będziesz przeklinał ten czas kiedy mnie tu poznałeś. Pozdrawiam Autor: ~skinni [84.106.165.*] 2017-03-31 00:10 Opublikowano przy kursie: 15,36 zł , zmiana od tamtej pory: -26,89 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To ile w plecy? A wiesz dlaczego? Brak pokory, i nie liczenie się z opiniami innych., to ciebie zgubiło. PAMIĘTAJ.
Mnie nie interesuje opinia innych. Może twoja strategia to kopiowanie sygnałów od innych i inwestowanie na podstawie wypowiedzi na forum. Na szczęście nie moja a tobie to dużo szczęścia życzę. Ja mam swoja strategie i się jej trzymam. Jak narazie dobrze na tym wychodzę. Do 2020 jeszcze daleko i człowieku zapamiętaj że nei uśredniam tylko akumuluje przeznaczony na to pewien procen kapitału na wyznaczonych poziomach. Widzę że twoje IQ jest zbyt niskie aby to zrozumieć.
I uwierz mi że pokorę mam w sobie i zdziwiłbyś się jak dużą.
Dnia 2017-09-18 o godz. 21:00 ~skinni napisał(a): > Mnie nie interesuje opinia innych. Może twoja strategia to kopiowanie sygnałów od innych i inwestowanie na podstawie wypowiedzi na forum. Na szczęście nie moja a tobie to dużo szczęścia życzę. Ja mam swoja strategie i się jej trzymam. Jak narazie dobrze na tym wychodzę. Do 2020 jeszcze daleko i człowieku zapamiętaj że nei uśredniam tylko akumuluje przeznaczony na to pewien procen kapitału na wyznaczonych poziomach. Widzę że twoje IQ jest zbyt niskie aby to zrozumieć. > > I uwierz mi że pokorę mam w sobie i zdziwiłbyś się jak dużą.
Bosze , ale jestem pod wrażeniem twojej erudycji !!! ..... a raczej HYBRIS....inteligencie
Nie pisz źle, o forumowym, guuuuuuuru, on wszystko wie najlepiej. Zaczął uśredniać to od 16zł, ale za jakiś czas okaże się , że ma średnią 8zł, to mistrz. To on naucza, że nie należny czytać sprawozdań, wiadomości, śledzić AT czy AF, bo po co? Tak to nowa praktyka z która , ja jeszcze się nie spotkałam. Za 2 miesiące zobaczymy co napisze....................... Uważam, że nie należy go krytykować, niech się inwestor, rozwija, wtedy jest ciekawie. Co go tam obchodzi NWZ, jacyś ludzie coś ustalają,ale po co? ps. jest to jedyna osoba na giełdzie która wie co będzie za 4 lata. Należy słuchać i milczeć--PRAWDA ?
Tak z ciekawości sobei zerknełem. Napisałeś profesorze że kolejne -4% w plecy a cena od tego komentarza jest powyżej 3% na plusie. Dosłownie jaja :))))
Dnia 2020-08-19 o godz. 14:49 krzysiek12345 napisał(a): > Teraz będą ci wmawiać że źle ich zrozumiałeś i oni na shorcie siedzieli a nie na longu xD ....................................................................................................................................................................................................... Tak zwykle jest. I na 100% wszyscy zarobieni. To normalne.
Ps. aktualnie Polwax z sentymentu i doświadczenia służy do ST, zawsze parę groszy wpadnie . A papier wyjątkowo dobry,do tego rodzaju działań, gdzieś na uboczu. Lubie takie zabawy
Dnia 2020-08-19 o godz. 20:22 ~Zorro napisał(a): > a kogo to ... obchodzi co ty lubisz, idź i zamelduj to koniowi ( z naszej szkapy) może cie kopnie w ten durnowaty , pusty łeb !!zz .................................................................................................................................................................................................................
Nerwy puszczają, to normalne jak się straci kasę. Współczuję .
a teraz będą PP,....................może to jakoś ruszy ta spółkę. Warto poświecić kilka minut i przeczytać ten wątek spokojnie. Myślę, że większość to ludzie myślący i wyciągną wnioski. pozd.
Ps. taki jest los większości spółek na naszej giełdzie.Niestety.