tobie? a kim ty jesteś? przedstaw się chociaż. swoich danych się wstydzisz a żądasz danych innych osób i firm? zadaj sobie trud i sam je odszukaj. to nie jest trudne jak się wie jak szukać.
Panie pesymisto. Nie da się ukryć, że cała procedura kredytowa wygląda dość tajemniczo. Ale Twoje wypowiedzi też są bardzo enigmatyczne i nie dające podstaw, aby w nie wierzyć. Piszesz ciągle, że znasz spółki, które starały się o kredyt tą sama drogą co Dep i żadna go nie dostała, ale nie podajesz przykładów. Piszesz, że niejaki Palmeryni trzyma rękę na pulsie, tzn. na procedurze kredytowej, bo ma dostać 4 mln USD prowizji a w innym miejscu dajesz do zrozumienia, że jego celem było zagarnięcie kilkudziesięciu tysięcy dolarów opłaty wstępnej a kredytu nigdy nie będzie. Jesteś niespójny w swoich wypowiedziach a na swoją tajemną wiedzę nie podajesz żadnych dowodów. Każdy może napisać, że coś wie tylko taką wiedzę należałoby zweryfikować. Nieścisłości w swoich wypowiedziach wytykane przez innych obracasz przeciwko swoim adwersarzom twierdząc, że nie rozumieją tego, co piszesz i w związku z tym nie są na Twoim poziomie. Znana technika obrony przez atak, dodam, że niezbyt wyszukany.
Nie chcę tutaj bronić żadnej ze stron ani nie twierdzę, że kredyt to pewnik. Sam mam co raz większe wątpliwości ale nie mogę wytrzymać bez komentarza czytając Twoje wpisy. Jeżeli chcesz być traktowany poważnie, w co wątpię, napisz przynajmniej w jaki sposób sprawdziłeś brak wiarygodności firmy AITI i wspomnianego Palmeryniego. Tylko napisz konkrety a nie coś w stylu, że wszystko można znaleźć w internecie tylko wymaga to czasu i wysiłku.
a wypowiedzi moich adwersarzy są spójne i rzeczowe?! przestań bo sie rozpłaczę nad toba. wierz w co chcesz i komu chcesz. twoja sparawa. to ty nie ja wyjdziesz na durnia.
Dnia 2014-05-08 o godz. 09:54 ~pasza1 napisał(a):
> Twoja odpowiedź kończy mój dialog z Tobą. Szkoda czasu. Nie
> masz nic na obronę swoich informacji. Produkuj się dalej.
kolego co tajemniczo kredyt ? byłem u doradcy inwestycyjnego dla VIP w PKOSA > WSZYSTKO OKI !!!
Dnia 2014-05-08 o godz. 09:54 ~pasza1 napisał(a):
> Twoja odpowiedź kończy mój dialog z Tobą. Szkoda czasu. Nie
> masz nic na obronę swoich informacji. Produkuj się dalej.
wspomnisz moje wpisy jak już pozbędziesz się złudzeń co do kredytu dla depend. na razie żyj iluzją. to zajęcie dla takich jak ty.
Pesymista-i jeszcze jedno-jeżeli zaczynasz mnie już obrazac-to znaczy ,że jestem za mocnym adwersarzem dla Ciebie,zaczynasz tracic pewność siebiei ,w tej niespójności myślowej błądzisz,robisz błędy ortograficzne,błędy rzeczowe-zaczynasz posługiwać się ogólnikami --podobne zachowania posiadają osobnicy z urojona jażnią -
na zasadzie znam i wiem-ale wam tutaj na forum nie powiem
No cóż kończę-będę już zajęty-aha-kredyt to ściema.
Dnia 2014-05-08 o godz. 10:14 ~pesymista napisał(a):
> nie jest z toba tak źle. czegoś sie jednak nauczyłeś.
ty niczego się jeszcze nie nauczyłeś . pilnuj IP cesiu .