"Musi" aha ha ha. A cóż to za pojęcie? Aby nastąpiła zmiana kursu, to trzeba dać temu pożywkę. Kunik jest niewiarygodny i może teraz pisać o "koprodukcji masła" - nikt tego nie kupi.
-Raul- słusznie zauważył, tym bardziej, że już wiele razy mieliśmy pokaz siły popytowej na 1 groszu i handlu nie ma. Kto niecierpliwy, może sypać. Zachęcam i zapraszam :)
Ten "pokaz siły popytowej" po grolu to nic innego jak uśrednianie przez tych, co ładowali kwit po 6-7-8 i nie wiem po ile tam jeszcze, bo uwierzyli w gruchy na wierzbie.
Jednym z nich jest "mundry" hanys705. Jego wpis masz tu:
Kolejne 3 placówki Eurodentalu zostaną otwarte już w tym roku!!!! I gonimy Medicover, a kupon większościowy odcina Vision! Rewelacja, teraz tylko czekamy na PP :)
Dzielisz skórę na niedźwiedziu? To pasuje do giełdowego leszcza :) I nie dziwiłbym się, gdyby szło poważną firmę, ale tu ....bua ha ha
Żeby sięgać po następne, należy się uporać z poprzednim, czy nie tak?
To co z Hamburską ściemą, realizują, Kunicki menadżeruje? Zdaje się Hamburskie centrum nie zostało odwołane i obowiązuje jako oficjalne zadanie visiona, z tym, że deklarowane terminy zwiały już pół roku temu :) i to bez komunikatu ze strony bossa.
Nie ma chyba nic gorszego niż obojętność na drugiego człowieka. Najbardziej boli. Są jednak i tacy, którzy tego nie dostrzegają i udają, że są dalej w centrum zainteresowania :)
A może sami siebie czytają? :) Folklor na wątku zapewniony, niektórych doprowadza wręcz do szewskiej pasji, bo każdą chwilę poświęcają na nic nie wartą spółkę ;)
Może Kunicki ci skopie? On podpisze umowę - ściemę, po czym jest wolny.
Czasem tylko siada do komputera i sypie papierem w tłum nieświadomego leszcza, wiedziałeś o tym?
Musiała boleć dotkliwie lekcja z Monsieur Kunickim :) innego wytłumaczenia nie ma, a ze polaczek zawistny, to stuka w klawę i myśli, że na kimkolwiek to wrażenie robi :)
Z tym, że tu nie chodzi o "z byle czego", jak np. ze zbierania złomu. Mylisz pojęcia.
Tu chodzi o czyjeś realne pieniądze zainwestowane w przedstawiony PRODUKT. A tobie marzy się lekka kasa czymś kosztem i z czyjegoś portfela?
Proponuję ci wziąć się do roboty :) to też będą pieniądze które nie będą śmierdzieć :)
Najbardziej spinają się ci, co nie mają i mieć nie będą akcji Visiona, a dostali najbardziej po dupsku na tym papierze :))))) Przynajmniej jest wesoło na wątku, kiedy dookoła sami pomagierzy i nic za to nie chcą ;)
Najważniejsze, że nasz rozjuszony forumowy altruista stoi na straży i dwoi się i troi, żeby coś wysmarować na Kunika :) Smaruj, waść, smaruj :))))) Kto nie smaruje, nie jedzie :))))))
Kunicki sam wyszedł na pospolitego łgarza - jego ściemy aż szczypią w oczy.
Do tego kiepski jesteś niestety w wyciąganiu wniosków odnośnie moich wejść na forum - mam tu od czasu do czasu wyjątkowo dobrą polewkę z mizernego leszcza, który wierzy w 4 grole
Nie zauważyłeś? Niemożliwe :)))))))
Niektórzy niewiele potrzebują do szczęścia :) Wystarczy pisanie na forum jakiejś spółki, której akcji się nie ma i mieć nie będzie :)))) A prawda jest taka, że dupsko zostało zdrowo zbite i dlatego ujada :))))) Niech ujada, bo jeszcze mi mało ;))))
Przez kilka wpisów powyżej znajdują się wyjaśnienia to tego typu bredni, doczytaj te wpisy i nie zdradzaj więcej żeś nie kumaty :)
Ponieważ lubię historię forum tej spółki, to jestem tu dla polewki. Widzę, że świeży narybek naiwnego leszcza wypływa stopniowo na powierzchnię. To łap, łap po grolu - marzenia są jednak coś warte :)
Nie zwracać uwagi na oszołoma, który do tej pory nie może znaleźć wokalisty do swojego nędznego zespołu i tutaj wylewa żale :))))))))) Grać na wiejskich remizach, a nie po wątku się pałętać '444'! :)))
Póki co, wszystko idzie zgodnie z planem :)
I chyba tym razem, po takich emisjach -uda się i kapitalizacja będzie grubo wyższa :)
Emitent jest uprawniony do odstąpienia od Umowy, jeżeli uzna, iż przeniesienie notowań jego akcji na rynek regulowany w terminie do 31 grudnia 2014 roku nie jest możliwe.
Szczekaczy wszelakiej maści zawsze przybywa, kiedy chcą kupić tanio i naganiają na spadki :) Chyba nie myślisz, że ktoś faktycznie byłbym tak kompletnym idiotą, żeby pisać setki postów na wątku nie mając w tym interesu -czyt. nie chcą kupić tanio akcji :) Nawet d.e.b.i.l skończony znalazłby sobie lepsze zajęcie, także trzeba olać i niech piszą, wzrasta zainteresowanie samą spółką, a każdy i tak wie, o co chodzi, że szykuje się pompa :)
Ale tutaj nikogo nie obchodzi film 3D, a tym bardziej twoje zdanie naganiaczu. Każdy od dawna wie, że filmu nie będzie i ten temat już dawno jest skończony -i całe szczęście.
Pomyśl logicznie, co tu naganiać? Taniej być już nie może :)
Można nagonić na Kunika KNF, to go wysypią w końcu z rynku i tyle, ale to nie przez forum :)
Po drugie: jak widzę zakładasz TYLKO ruch spekulacyjny na kwicie. Jest zatem bez znaczenia, jaką sytuację ma spółka. A ja właśnie piszę o SYTUACJI w której się znalazł vision.
To pisz, gdzie chcesz :) W sprawie Balticonu tez pisałeś, ośla łąko :) Wy_dupcyli cię z kasy, to lamentujesz gdzie popadnie :) Ale tak, jak już inni pisali, przynajmniej przez takich błaznów jak ty jest z czego się pośmiać, także spamuj i knuj dalej, jaki to Kunicki jest wstrętny i jak nic nie robi :)))))))))))
O, wyrocznię mamy na forum - wie jak było :))
Wspomnij z tego forum Mechagodzillę, wspomnij Ciufika, którzy pisali podobnie, że Kunicki to ściema.
A no weź sobie wbił w łepetynę, że zanim zainwestuję, to wpatruję się w spółkę, bo to grajdół jest i łatwo wdepnąć w g...no. Na szczęście mam swój rozum. Mam też fazę, aby popisać wtedy na forum i z uwagą obserwować, jak się sprawy potoczą.
Na Balticonie zrobili wałek, o czym pisał też Parkiet, a z kasy nikt mnie tam nie wytrzepał.
Ja tu zarobię, a Ty rób z siebie dalej dziwaka na fazie :) Może za silne środki bierzesz? :)
Czekamy na notowania PP i przejęcie Eurodentalu -to na początek.
Miłego weekendu wszystkim :)
Na kunikowym padle zarabiać można, tylko trzeba wiedzieć, kiedy realizować zyski :) I właśnie teraz, dużymi krokami, nadchodzi kolejny czas, kiedy będzie można szarpnąć kilkaset procent. Uważnie obserwować i pilnować kursu, żeby po rajdzie nie zostać z kwitem. Taj, jak pisałem, obstawiam min. 5-6 groszy.
Leon -odpuść naganiaczom :) Niech produkują się sami, rozpisują herezje i wściekle obgryzajOM pazury :)
Nogą na nogę :) Wybicie zbliża się dużymi krokami i każdy spekulancik to czuje i wie :)
Spekulanciki wiedzą, że 2 grole są nie do przekopania, a to z prostego powodu: ławica leszcza bagiennego wisi na haku od czasu ceny kilkunastu groszy - z lat obietnicy filmowej. Kunik został rozpoznany jako pospolity matacz. Każdy ruch ceny w górę zostanie wykorzystany do natychmiastowej wysypki tego szmelcu i ucieczki z jego iluzji na zawsze. To, że na S czeka teraz 4 mln kwita, to tylko pozór. Jeśli ktoś ściągnie tę półkę, to na jej miejsce pojawi się nowa po 0,02 w tej samej ilości albo większej :))
Kunicki niedawno już raz spróbował tego manewru :) rynek ustawił mu ponownie 0,02 i woła "Bierz jeszcze raz ten 'cenny' papier" :)
Do tego zwrot pożyczki PISF :))) Sam Kunicki jest zainteresowany, żeby wcisnąć rynkowi jak najwięcej po 0,02
Pomyśl na nowo: KTO to dotknie? :)))))))))))))))))))))))))
Benny, nie zwracam uwagi na oszołoma, także luzik :) Podbija nam wątek, a widać, że gość ma zacięcie, także niech produkuje się dalej :)))))) Moim zdaniem na 2 groszach jest ze 100 mln akcji, sama ukryta sprzedaż :)))))))) Co za matoł :)
takich leonków - jelonków,
na tym wątku przerobiłem już kilku, takich "niematołów" :))) bo obserwuję drogę pogrzebową tej firmy od kilku lat . Pyskowali dużo, bo wiedzieli lepiej :)
Byli tacy intelektualni analitycy "od świętej złotówki" za akcję np: endriu prawdziwy, kris, hanys705 - ten zalogowany, a jakże :)))))))))