ta sprzedaż po 18 to wszystko moje więc dobrze to wygląda , niestety sprzedaję ze stratą ale liczę że odkupię po 17,16 i jakoś wyjdę na tej inwestycji chyba że nie bedzie spadało tez dobrze
ja sprzedaję bo myślałem że to promocja a w tej chwili normalna cena więc wolę oddać ze startą i odkupić taniej lub wyjść na 0 jak podbiją w tej chwili dla mnie obojętne czy urośnie czy spadnie
niestety ubrałem się więc musze się trochę pobawić by wyjść na 0 , mam 8 tys jaguara po 12 po 11 dokupię jeszcze ze 20 jak się uda nie byłem wcześniej ustawiony więc małe szanse
Sprzedałem 2k JWA po 0.94 (już kiedyś z tą prognozą też tak zrobili w trakcie kluczowej sesji nie pamiętam czy był wtedy wzrost czy spadek i czy jwa czy ec2)
na ec2 obnizyli z 3 mln na 800 tys tu z 1,5 mln na 1,2 więc całkiem dobrze ja poniżej 90 będę odbierał , wiadomo już jaki bedzie raport za 4 kwartał zysk 1,2 mln można z tego wypłacić z 30 gr na akcję . Ładnie CI ipods rośnie dokupiłem boa po 34 gr, mode 1000 sztuk po 42gr , jwa 2 tys po 90 gr , ciasteczka 1500 po 33 gr , grałem też na mgames 3 razy po 2 gr na 3 tys akcji