w przeciwieństwie do ciebie nie jestem HIPOKRYTĄ , siedze na forum mam papier wiec skoro go mam to logiczne ze w niego wierze . Ty za to masz tu najwiecej postów, spedzasz najwiecej czasu, pytanie po co ? jestes bezropotny ? zawistny ? Otóż podswiadomosc ci jednak mówi ze mozna zarobi ale albo nie masz jaj zeby wejsc w społke albo nie masz kasy.
Wspomnisz moje słowa ze 30 gr bedzie jeszcze w lipcu.
Ty jednak jesteś głupi. ja o innym ty o innym. a ja to nie umeim myslec samodzielnie ? umiem dlatego pomyslalem SAMODZIELNIE i jestem akcjonariuszem PSA. Ty za to nim nie jestes a siedzisz tutaj i najwiecej wypisujesz bzdur. kolego ja tez byłem pewny ze bedzie spadek z tych 22 gr bo to loginczne ze jak rosnie cos o 120 % podłacza sie ulica i potem zniecierpliowiona oddaje , zes trafil i terzz jak gamoń szczycisz sie tym ze udało ci ste trafic. BRAWO ! jestem mistrzem giełdy, po prostu zwykłym szczekaczem internetowym, za kazdym razem przemawia za toba hipokryzja , bo jako jeden z nielicznych jestes tu zawsze ale twierdzisz zeby 'uwazać" za ten ja od siebie jeszcze raz podziekuje ci jako akcjonariusz za dbanie moich i innych ludzi pieniedzy, rozumiem, po prostu lubisz siedziec i wypisywac sobie przerózne teksty. Zrozumiałbym jeszcze zebys ty dodał cos merytorycznego,podyskutował ale ty widocznie za głupi jestes i walisz ogolnikami bez namniejszego sensu. teraz zapewne bedzie sie szczycic przez nablizsza dekade ze przewidziałes spadek z 22 gr na 10 gr. heh to pokazuje jaka jest twoja wiedza i jakie pierdoły, rzeczy oczywiste unosza cie nad pieddestal.
Do zobaczenia na 30-50 gr. nie jutro, nie za tydzień. :)
Banda debili z bissem i df na czele...
Spadało na praktycznie zerowych obrotach a wy tu marudzicie jak pęknięte jeże przy okresie. Żenada...
Jesteście tragiczni, niedobrze się robi widząc wasze nicki.
co ma wspolnego kurs z tym ze ktos pisze bzdury ? reklamofon nie zniemił nazwy na PSA !!!!! PSA capital wszedł na giełde poprzez reklamofon.
dla tumanów ( df ) :
Była sobie firma reklamofon, pewnego dnia ktoś zakupił pakiet kontrolny , była to społka PSA Capital, nastepnie zrobiła emisje akcji i tak w chwili obecnej mam 40 mln akcji PSA Capital.
widzę, że nawet ci się czytać nie chce. No to ci wkleję jeszcze raz. Zwróć uwagę na ostatnie zdanie. A tutaj masz link: http://stooq.pl/q/p/?s=psa
PSA Capital SA (wcześniej Reklamofon.pl SA) prowadzi działalność inwestycyjną dotyczącą podmiotów zarówno z rynku publicznego, jak i niepublicznego, a w tym przede wszystkim spółek prawa handlowego. Firma koncentruje się zwłaszcza na rynku inwestycji private equity i venture capital, nabywając akcje lub udziały wyselekcjonowanych spółek o innowacyjnym charakterze i dużym potencjale wzrostu, które znajdują się na różnym etapie rozwoju, jak na przykład spółki działające w obszarze branż life science, TMT, czyli technologie, media i komunikacja, finanse, nieruchomości, czy też budownictwo. W ramach prowadzonej działalności firma wspiera także spółkę Public Shell Advisory SA, jako podmiot wchodzący w skład Grupy PSA, będącą podmiotem dominującym w świadczeniu usług z szeroko rozumianego doradztwa transakcyjnego i finansowego. Oferta spółki podzielona jest na dwa obszary, na działalność inwestycyjną i usługi doradcze. Firma powstała w 2010 roku jako Reklamofon.pl SA, zaś zmiana nazwy na obecną nastąpiła w 2013 roku.
Jak widzisz, tuman to jest z ciebie. Na dodatek jesteś tumanem ubranym na wakacje. Taki letni bałwan. :D
dobry jesteś :D taki nasz kundel na zaqwołenaie :) mineło 10 min a tu prosze odrazu odpowiedz :D pies szczeka to i pies leci do Pana :) słuchaj kolego moja srednia to 8 gr 50 tys sztuk. wiec o zadnych ubiorze nia ma mowy :) wejdz przejrzyj forum z maja piesku i sprawdz moje wpisy :)
cieszę się, że zrozumiałeś w końcu poprzedniego posta. Reszta twojej wypowiedzi leży w sferze opowieści z bajki. No, ale jak przez to czujesz się lepiej....
niewykluczone, jednak na PSA bym nie liczył. No, ewentualnie mogą się zdecydować na scalenie, co i tak w rozrachunku końcowym zakończy się kaplicą. Pytanie, czy przy tej ilości im się to uda? Tak czy siak, doopa blada :)