Ty jednak jesteś głupi. ja o innym ty o innym. a ja to nie umeim myslec samodzielnie ? umiem dlatego pomyslalem SAMODZIELNIE i jestem akcjonariuszem PSA. Ty za to nim nie jestes a siedzisz tutaj i najwiecej wypisujesz bzdur. kolego ja tez byłem pewny ze bedzie spadek z tych 22 gr bo to loginczne ze jak rosnie cos o 120 % podłacza sie ulica i potem zniecierpliowiona oddaje , zes trafil i terzz jak gamoń szczycisz sie tym ze udało ci ste trafic. BRAWO ! jestem mistrzem giełdy, po prostu zwykłym szczekaczem internetowym, za kazdym razem przemawia za toba hipokryzja , bo jako jeden z nielicznych jestes tu zawsze ale twierdzisz zeby 'uwazać" za ten ja od siebie jeszcze raz podziekuje ci jako akcjonariusz za dbanie moich i innych ludzi pieniedzy, rozumiem, po prostu lubisz siedziec i wypisywac sobie przerózne teksty. Zrozumiałbym jeszcze zebys ty dodał cos merytorycznego,podyskutował ale ty widocznie za głupi jestes i walisz ogolnikami bez namniejszego sensu. teraz zapewne bedzie sie szczycic przez nablizsza dekade ze przewidziałes spadek z 22 gr na 10 gr. heh to pokazuje jaka jest twoja wiedza i jakie pierdoły, rzeczy oczywiste unosza cie nad pieddestal.
Do zobaczenia na 30-50 gr. nie jutro, nie za tydzień. :)