• Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    Nawet nie zauważyłem, kiedy dobliśmy do 4 zł - skoro sam on
    - w trójcy świętej: 123, komandos, boss jedyny prawdziwy -
    się odezwał.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ALESKANDER [96.44.189.*]
    SPOLKA AEDES MOCNO NIEDOWARTOSCIOWANA BEDZIE MOCNE ODBICIE..

POZDR.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~JK [193.200.47.*]
    MGMSystem -kiedy?,przed czy po raporcie?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~mms [83.23.113.*]
    dalej dajecie się naciągać??
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Ryszard [96.44.189.*]
    Panowie nie narzekajcie, mimo wszystko te spółki, które są podawane jakby nie patrzeć są silne i zdrowe fundamentalnie a ich kursy faktycznie zdołowane ostro..PMI MGM ładnie poszły w górę ten AEDES widzę także mocno niedzoszacowany, ja tam jestem wdzięczny za propozycje przecież nikt nikogo nie zmusza do niczego, podejrzane by było jakby to polcane były jakieś wydmuszki.
    Pozdrawiam
    Ryszard
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~Nowy [83.18.1.*]
    Ciekawostka - takie same IP:
    ~ALESKANDER [96.44.189.*], 2013-02-08 09:58
    ~Ryszard [96.44.189.*], 2013-02-08 11:06
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~StaraMaruda [46.174.215.*]
    HAHAHA HA HA nieźli są ci goście ze tak tym niby IP żąglują

w linku jest skąd niby nadaje :D:D:D:D

http://iplocation.truevue.org/?ip=96.44.189.111
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~123 [79.139.109.*]
    Aleksander - to aleksander , ada , boss (ten lub nie ten) plus ryszard ....jedna osoba w 4 osobach .Mnie w ch... nie zrobiliście( bo kupiłem w miarę nisko, chociaż częściowo uwierzyłem.....) , ale kuzynkę moją owszem zrobiliście i obiecywałeś Wincenty Szymku (pseudonim giełdowy) cuda, a naprawdę kasa jej była potrzebna odnośnie dziecka. Więc powiem krótko spierdalajcie i zostawcie ludzi w spokoju.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~olo [178.180.23.*]
    ty też nie jesteś bez winy. Zapomniałeś już jak się nakręciłes pod Olka. Nie dałeś sobie przegadać, że kurs zleci
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~123 [79.139.109.*]
    odpowiem tak ....narkęcała mnie kuzynka , bo NIBY oluś z nia pisał! i doradzał...więc czemu nie miałem ufać ... tym bardziej ,że po jego wpisach na leśnym runie i na bge , zarobiłem trochę kupując niżej.....na BGE mam jeszcze sporo , a na runie sprzedałem.A wkur... mnie Olus tym ,że napisał do kuzynki....że jak jej zlecił kupno po 2.5-2.7 pl to powinna sprzedac po pnad 3 pln ! ....a przecież wiadomo ze ponad 3 pln było sprzedane ok. 1000 akcji.....więc od razu wywnioskowałem ,że gość jest nie spała rozumu.

Bo naprawdę potrzebowla dziewczyna pieniędzy na leczenie dziecka i niby Olus i społka wiedzieli o tym bo z Nia pisali ....

Z początku ufałem im... wyjeżdżając z tekstami o "wierze" gość odpisywał ....że NIBY katolik itp. okazało się inaczej......

vv134 i mms - sory jak urażałem -ale zawsze potrafię się przyznać do winy - po pierwsze .......a po drugie BGE będzie wysoko....kila email odebrałem od ich rzecznika od korespondencji ...i będzie OK...
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~mms [89.69.44.*]
    szkoda kuzynki...sam mam małe dziecko...

zobaczymy czy Pan A się udzieli jeszcze na wątku i napisze cokolwiek o BGE...
    bo na razie wyszedł na typowego naganiacza co napędził ludzi i sprzedał...

dzisiaj ten wzrost na mini obrotach też już zasypują...dziwnie to wszystko wygląda...
    ale mimo wszystko wierzę w spółkę - nic nie sprzedałem...

choć w głębi duszy wierzyłem, że wróci na 2,5 do wyników...widać niestety raczej nawet na 2 nie da rady...:(
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~BGE [80.226.24.*]
    To wrzuć to na forum .
  • poczytaj sobie Autor: ~awe [79.191.83.*]
    www.bankier.pl/forum/temat_re-wiadomosc-do-wszystkich-akcjionariuszy,12199935.html
    Domyślam się, że namówiłes kuzynkę na zakup akcji BGE niemal na szczycie. Jeśli temu biednemu dziecku coś się teraz stanie, to ty będziesz go miał na sumieniu. Miej odwagę i przyznaj to przed lustrem a nie obwiniaj innych. Sam ostrzegałem cię, że tak to się może skończyć. Swoje odpowiedzi masz w tym wątku.
  • Re: poczytaj sobie Autor: ~123 [79.139.109.*]
    witam

przedzial 2.50zl -2.70zl

w nowym roku na ciaglych pani postanowi za ile sprzeda

pozdrawiam i zycze wesolych swiat

-----Original Message-----
    From: aaa
    To: Wincenty Szymek
    Sent: Thu, 20 Dec 2012 11:54
    Subject: Re: witam

Widzę ,że brak Panu czasu na odpisanie-rozumię.Życzę wesołych, miłych i spokojnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego 2013 roku , żeby nasze fundusze się powiększały szczególnie na BGE pozdrawiam Alina

Dnia 5 grudnia 2012 22:38 Wincenty Szymek napisał(a):

pani Ala bge caly czas idzie w gore na bge sie zmienilo ta korekta co byla ostatnio osiagnela ok 1.97zl nizej nie weszlo myslalem ze zejdzie nizej ale akcjionariusze nawet drobni nie chcieli sprzedac ponizej tej ceny
    w tej chwili przedzial jest 2.10-2,49zl my natomiast jestesmy bardzo szczesliwi z tego faktu ze ludzie niesprzedaja bge za bez cen

a chca z nami zostac prosze zobaczyc na MEDICALG tam akcjinariat jest bardzo dobry i wszyscy co byli z nami od poczatku sa szczesliwi

co pani moge poradzic prosze wyczuc dobry moment na kupno i potraktowac bge jako polroczna lokate

co do ifc chcialem ludziom pomoc choc przynajmniej by bylo to 1.50zl ale ten akcjonariat nie wartuje tego wiec dalem sobie spokoj

pozdrawiam

Sent: Tue, 4 Dec 2012 16:58

Witam,
    przepraszam ,że przeszkadzam ...ale niestety akcje BGE nie spadły poniżej 2 zł. więc ciężko było je kupić poniżej 2 zł..Jak Pan sądzi będzie jeszcze jedna korekta głębsza , czy niestety już nie i pójdą do góry ? jeśli będzie miał Pan chwile to proszę o email , lub ewentualnie prosze napisać w która inną spółkę opłacałoby się zainwestowac na chwile obecną -pozdrawiam serdecznie Alina

Dnia 26 listopada 2012 1:16 Wincenty Szymek napisał(a):

pani Aluu wlasnie teraz przeczytalem pani list nawet nie sadzilem ze tacy ludzie jak pani inwestuja na gieldzie bardzo mi przykro z powodu coreczki napewno wszystko sie uda jezeli chodzi o bge to dostane jutro informacje jaki bedzie przedzial kupna w tej chwili jest korekta jak sie pani uda kupic po cenie 1.30-1.50 zl to bardzo dobrze przedzial moim zdaniem bedzie 1.30-1.70zl

co do ifc zachecam do nie sprzedazy dla tego napisalem tez ze niezachecam do kupna bo jak bym zachecal i jak by akcja nie wyszla i ludzie potrzcili by ogromne pieniadze a poco by patro sprzedal ostatnie akcje akcja ma na celu nie pompowania ceny ale pokazania ludziom ze oni dysponuja wielka sila chcialbym im to uswiadomic dokladnie chodzi o to by zastopowali cene nie robili z patro interesow i nie sprzedawali im za bezcen akcji

niech pani sobie wyobrazi jezeli by sie wiekszosc umowila i w jednym czasie ustawila sprzedaz nie na 40gr ale na 5zl i nie sposzczala tej ceny i potrzymala ta cene na tym poziomie przez np miesiac nawet bez zadnej tranzakcji to niech mi pani wierzy dalo by to panu mariuszowi duzo do myslenia ze ludzie nie sa glupi i niebeda sprzedawac akcji za bezcen tak naprawde to ludzie ustalaja cene

pozdrawiam

podam pani spolki niech pani sobie je poobserwuje wiecej nie moge powiedziec pozdrawiam i zycze wyzdrowienia coreczki

oprucz bge tu jestesmy w kghm i pzu mamy wieksza czesc kapitalu jak pani moze zobaczyc na wykresy w pzu zainwestowalismy w maju zaraz po sprzedazy ifc a w kghm w lipcu

wiec widzi pani ze ja nie zartuje ponizej daje pani spolki w ktorych mamy udzial z wiekszym badz mniejszym kapitalem wiem ze niedysponuje pani duzymi pieniedzmi wiec prosze sobie odpuscic spolki dwucyfrowe
    albo 3 cyfrowe bo tam zeby cos zarobic trzeba wlozyc wieksze pieniadze prosze sie skupic na mniejszych spolkach nie moge pani wiecej pomoc i tak robie duzo

PZU
    KGHM
    BGE
    ALTERCO
    RANKPROGR
    MDEVELOP
    digate
    lesne runo
    PGNIG
    HBPOLSKA
    DREWEX
    MAKORA
    FLUID
    TROMEDIA
    OPENNET
    HOTBLOK

Sent: Sun, 25 Nov 2012 13:45

Dziękuje Panu za odpowiedź...dobrze większość część kapitału przeniosę na BGE....do co do IFC to nie ma sensu kupić? bo widzę ,że Pan zachęcał ...że ludzie zarobią i odrobią pozdrawiam serdecznie Alina

Dnia 25 listopada 2012 14:41 Wincenty Szymek napisał(a):

pani Alino ja nie mam zabardzo teraz czasu na odpisanie

ale w wolnej chwili napisze do pani

co do inwestycji niech pani zainwestuje w bge na korekcie

i potraktuje pani bge jako lokate

bge to inwestycja stabilna

pozdrawiam

Sent: Sun, 25 Nov 2012 13:36

Witam, jeśli to Ty jesteś tym Aleksandrem z Forum , to chyba mi nie chcesz odpisać i coś doradzić.Napisze tak, bardzo liczyłam na Ciebie , ale się chyba częściowo zawiodłam.Ja Cię nie prosze o nic z rzeczowych lub finansowych spraw .Proszę Cie tylko o doradzenie w jakie spółki zainwestować , jak Ty to widzisz?a decyzja oczywiście będzie moja.... pozdrawiam Alina

Dnia 23 listopada 2012 0:20 Wincenty Szymek napisał(a):
  • Re: poczytaj sobie Autor: ~fijołek [178.235.230.*]
    Ludzie.... gdzie Wy macie rozumy, że wierzycie gościom z forum i jeszcze z nimi mailujecie... Jak widać za głupotę się płaci...
  • Re: poczytaj sobie Autor: ~123 [79.139.109.*]
    przestań.... sparwdź wpisy.... załapała się moja kuzynka troszkę jak na na razie....ale kilku facetów z Forum też uwierzyło Aleksnado !!! a aleksando to gnida. Amen.

Ale spółka jest OK i na dnaich to pokaże...bo wiem to z info od spłóki email co pisałem.

Aleksando to gnida-----a pod niego poszywa sie kilku ludzi z IP ( hide ...itp)- bez problemu mozna klikać z IP krajowego lub zagranicznego
  • Re: poczytaj sobie Autor: ~mms [89.69.44.*]
    to wklej info ze spółki - nie mają raczej nic przeciwko bo też już swego czasu wklejałem;)
  • Re: poczytaj sobie Autor: ~BGE [80.226.24.*]
    Chodziło mi o mail z firmy , żebyś dał na forum , dzięki .
  • Re: poczytaj sobie Autor: ~BGE [80.226.24.*]
    To do 123
  • Re: poczytaj sobie Autor: ~olo [188.146.235.*]
    no i o czym to świadczy? Przecież ty brylowałeś tutaj niczym makler. Nie dochodził do ciebie żaden głos rozsądku.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~sykut [79.185.7.*]
    heh o bardzo dobrze zrobiłes , ze wkleiłeś dyrdymały tego pajaca !!!!! Aleksrander a jak tam MGM SYSTEM ????? HAHAHA podobno tez tam jestescie a jakos nie wymieniłes w mailu
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~Ada [204.124.83.*]
    Ja tam jestem zadowolona PMI było pisane przy 0,35 a teraz mamy 0,8 :-)
    na rynku ogólnie bryndza więc takie typy to prawdziwe perełki....
    Ten Aedes też fundamentalnie wygląda super przy takim zysku taka mała kapitalizacja zrobią solidną pompkę na bank ;-)
  • problem jest z tobą taki sam szmaciarzu jak z olkiem i 123. Autor: ~awe [83.4.186.*]
    Z adą masz goowno wspólnego tak jak i z wibratorem, który w przeciwieństwie do ciebie nigdy nie będzie prawdziwym choojem.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~ALEKSANDRIA [61.177.51.*]
    SPOKOJNIE WKROTCE POWROT , KTO NIEZAWOWOLONY NIECH JUTRO ODDA WSZYSTKIE AKCJE
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~jan [176.53.69.*]
    Ładnie idzie PMI i AEDES, ciekawe propozycje pojawiają się w tym temacie.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~autor [164.127.1.*]
    doradcy24 dentamdc :) to jest przyszlosc.. obie maja sporo do zebrania i sa groszowe jak za darmo... wyniki coraz lepsze .... brac poki jest. szkoda ze juz kasy nie mam wiecej... :(
  • KANADA Autor: ~Justin_bieber [83.23.238.*]
    HALO KANADA
    JAK TAM ALEX?
  • Re: KANADA Autor: ~xxx [94.142.245.*]
    LIBRA CAPITAL BEDA BARDZO CIEKAWE INFA....
  • Re: KANADA Autor: ~ALEKSANDER [74.117.61.*]
    WITAM PMI DALO LADNIE ZAROBIC MAM NADZIEJE ZE SKORZYSTALISCIE.
    MAM POTWIERDZENIE TERAZ ZACZYNAJA GRAC NEMEX I TO BARDZO MOCNO.WYJSCIE Z GROSZY.
    POZDR.
  • Re: KANADA Autor: ~mms [79.186.100.*]
    a co z 40 zł na BGE? :P

już lepiej się nie odzywaj - miałeś napisać dopiero przy 4 zł;)
  • Re: KANADA Autor: ~xxx [62.61.37.*]
    Panowie tu będzie jazda konkret teraz !!! Telforceone!!!

http://3.bp.blogspot.com/-XEGvfhiUzzg/UTXXR-I4LAI/AAAAAAAAFuc/bGw7qPGi21g/s320/tablet_MyTab_10_Dual_Core_biedronka-ulotka.jpg

Ładnie dało zarobić!!! Teraz Panowie konkret pompa INVENTI !!!

http://www.inventi-power.pl/pl/relacje-inwestorskie/aktualnosci/113-informacja-zarzdu-inventi-sa-w-sprawie-rozwoju-wspopracy-z-chiskim-koncernem-ncpe

350.000 000, 00 EUR !!!!
    Dwie spółeczki dały ładnie zarobić :-)

Teraz szykuje się nam POMPA na AERFINANCE W piątek będziecie wiedzieć dlaczego !!!!

cena emisyjna 2 zł nominalna po dzisiejszym kursie funta 0,24 zł

Polecam !!!
  • Re: KANADA Autor: ~Trojan [82.39.32.*]
    Wziąłęm trochę - obyś się nie mylił
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~Bplo [81.190.51.*]

> SPOLKA BGE JEST W TEJ CHWILI NASZA PERLA I CENA STOPNIOWO
    > BEDZIE ROSLA W GORE

To że piszesz bez polskich znaków - jakoś da się zaakceptować, to że piszesz wielkimi literami - już mniej, ale to, że nie potrafisz logicznie złożyć zdania, to już Cię dyskredytuje.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~ALEKSANDER [190.90.36.*]

WITAM WSZYSTKICH

DO TYCH CO POSIADAJĄ AKCJE I WIĄZALI Z FIRMA NADZIEJE

NIE SPRZEDAWAJCIE AKCJI POCZEKAJCIE WIEM ZE TO TRUDNE A NA PEWNO BGE BĘDZIE ZA JAKIS CZAS WIĘCEJ KOSZTOWAĆ

CO DO BGE TO 40ZL TAK JAK MOWILEM TO BEDZIE NAWET ZEBY MIALO BYC 1 CZY 2 DNI A BĘDZIE CENA JAKA NAS INTERESUJE 14-18ZL ZA AKCJE NA TEJ SPOLCE I POWINNY W CIAGU 2 LAT TYLE KOSZTOWAC

CENA STABILNA NA TEN ROK OKRESLAMY NA POZIOMIE 5ZL I JAK SIE WSZYSTKO UDA TO TAKA CENA TUTAJ PADNIE

TRZEBA TYLKO POCZEKAC NA USTAWE KTORA JEST W PROJEKCIE I BEDZIE DOBRZE

WIĘCEJ NIE MOGĘ WAM POWIEDZIEĆ

MY POSIADAMY OKOLO MILIONA AKCJI I TO NIE JEST BLEF

DRUGA SPOLKA Z NC TO MDVELOP AKCJE JUZ POSIADAMY OK 5 MLN I WCIĄŻ ROSNA

CO DO MDVELOP OBSERWUJCIE I PATRZCIE

CO DO MNIE MIALEM JUZ TU NIE PISAC PONIEWAZ WIEM ZE WIELE OSOB ZAWIODLO SIE NA MNIE CHCIALBYM TYLKO WYJASNIC JEDNA KLUCZOWA SPRAWE ODNOSNIE BGE NIE SPRZEDALISMY ZADNEJ AKCJI BGE DZISIAJ DODATKOWO DOKUPILISMY

I TO NIE Z NASZEJ WINNY SPADLO WYDARZYLO SIE WIELE RZECZY W FIRMIE NA KTORE NIE MIELISMY ZADNEGO WPLYWU

DLATEGO PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZAWIEDZONYCH NA MNIE I OSWIADCZAM ZE BEDZIE LEPIEJ

OSTATNIO BYLISMY NA WIEKSZYCH SPOLKACH TAKICH JAK KGHM ZREALIZOWALISMY W 80% SPRZEDAZ NASZYCH AKCJI

PZU ZREALIZOWANA OBECNIE SPRZEDAZ 43%

TROSZKE SIE WIEC UZBIERALO NA NOWE INWESTYCJE I NAPEWNO CZESC PIENIAZKOW WLOZYMY W BGE

I JESZCZE JEDNO CI CO WIEDZA O MNIE WIEDZA ZE TAM GDZIE JEST GRUPA MOZNA ZAROBIC ALE NIE TRZEBA BYC PAZERNYM

DAM WAM PRZYKLAD SPOLKA DREWEX NA POZOR WYDAWALA SIE MARNA SPOLKA A DALA ZAROBIC CI CO WIEDZIELI ZAROBILI KILKA RAZY

A WYSTARCZYLO NAPISAC NA MAILA

CZY RANKPROGR

POZDRAWIAM
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~edziu [83.6.205.*]
    Zastanawiam się co ćpasz ? Mgm system tez pisałes ze leci na 10 zł ! haha spadło z 2 zł na 1.20 zł !!! a M Development ? nastepna sciema ?
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~brando25 [89.73.154.*]
    Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY
    Autor | ~ALEKSANDER [190.90.36.*] 2013-03-25 17:04
    Zobacz wątki dotyczące BGE
    Zobacz profil BGE

WITAM WSZYSTKICH

DO TYCH CO POSIADAJĄ AKCJE I WIĄZALI Z FIRMA NADZIEJE

NIE SPRZEDAWAJCIE AKCJI POCZEKAJCIE WIEM ZE TO TRUDNE A NA PEWNO BGE BĘDZIE ZA JAKIS CZAS WIĘCEJ KOSZTOWAĆ

CO DO BGE TO 40ZL TAK JAK MOWILEM TO BEDZIE NAWET ZEBY MIALO BYC 1 CZY 2 DNI A BĘDZIE CENA JAKA NAS INTERESUJE 14-18ZL ZA AKCJE NA TEJ SPOLCE I POWINNY W CIAGU 2 LAT TYLE KOSZTOWAC

CENA STABILNA NA TEN ROK OKRESLAMY NA POZIOMIE 5ZL I JAK SIE WSZYSTKO UDA TO TAKA CENA TUTAJ PADNIE

TRZEBA TYLKO POCZEKAC NA USTAWE KTORA JEST W PROJEKCIE I BEDZIE DOBRZE

MY POSIADAMY OKOLO MILIONA AKCJI I TO NIE JEST BLEF

DRUGA SPOLKA Z NC TO MDVELOP AKCJE JUZ POSIADAMY OK 5 MLN I WCIĄŻ ROSNA

CO DO MNIE MIALEM JUZ TU NIE PISAC PONIEWAZ WIEM ZE WIELE OSOB ZAWIODLO SIE NA MNIE CHCIALBYM TYLKO WYJASNIC JEDNA KLUCZOWA SPRAWE ODNOSNIE BGE NIE SPRZEDALISMY ZADNEJ AKCJI BGE DZISIAJ DODATKOWO DOKUPILISMY

I TO NIE Z NASZEJ WINNY SPADLO WYDARZYLO SIE WIELE RZECZY W FIRMIE NA KTORE NIE MIELISMY ZADNEGO WPLYWU

DLATEGO PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZAWIEDZONYCH NA MNIE I OSWIADCZAM ZE BEDZIE LEPIEJ

OSTATNIO BYLISMY NA WIEKSZYCH SPOLKACH TAKICH JAK KGHM ZREALIZOWALISMY W 80% SPRZEDAZ NASZYCH AKCJI

PZU ZREALIZOWANA OBECNIE SPRZEDAZ 43%

TROSZKE SIE WIEC UZBIERALO NA NOWE INWESTYCJE I NAPEWNO CZESC PIENIAZKOW WLOZYMY W BGE

I JESZCZE JEDNO CI CO WIEDZA O MNIE WIEDZA ZE TAM GDZIE JEST GRUPA MOZNA ZAROBIC ALE NIE TRZEBA BYC PAZERNYM

DAM WAM PRZYKLAD SPOLKA DREWEX NA POZOR WYDAWALA SIE MARNA SPOLKA A DALA ZAROBIC CI CO WIEDZIELI ZAROBILI KILKA RAZY

CZY RANKPROGR

ALE TY GOSCIU JESTES ZJECHANY.

POZDRAWIAM
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Coraz więcej altruistów na GPW.
    W końcu ich oświeciło i zamiast "dymać" drobnicę z kasy, teraz będą robić wszystko, żeby stała się bogaczami.
    To bije na głowę Misia Uszatka i Reksia :-)))))))))))))))
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~olo [83.29.179.*]
    super, że się przypomniałeś. Do dzisiaj miałem problem, wywalic czy zostawić. Gdy tylko znów zobaczyłem ciebie na forum, wywalilem wszystko do spodu.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~asek [79.139.109.*]
    Dnia 2013-03-25 o godz. 17:04 ~ALEKSANDER napisał(a):
    >
    WITAM WSZYSTKICH

DO TYCH CO POSIADAJĄ AKCJE I WIĄZALI Z
    > FIRMA NADZIEJE

NIE SPRZEDAWAJCIE AKCJI POCZEKAJCIE WIEM
    > ZE TO TRUDNE A NA PEWNO BGE BĘDZIE ZA JAKIS CZAS WIĘCEJ
    > KOSZTOWAĆ

CO DO BGE TO 40ZL TAK JAK MOWILEM TO BEDZIE
    > NAWET ZEBY MIALO BYC 1 CZY 2 DNI A BĘDZIE CENA JAKA NAS
    > INTERESUJE 14-18ZL ZA AKCJE NA TEJ SPOLCE I POWINNY W CIAGU
    > 2 LAT TYLE KOSZTOWAC

CENA STABILNA NA TEN ROK OKRESLAMY
    > NA POZIOMIE 5ZL I JAK SIE WSZYSTKO UDA TO TAKA CENA TUTAJ
    > PADNIE

TRZEBA TYLKO POCZEKAC NA USTAWE KTORA JEST W
    > PROJEKCIE I BEDZIE DOBRZE

> MY POSIADAMY OKOLO MILIONA AKCJI I TO NIE JEST BLEF

> DRUGA SPOLKA Z NC TO MDVELOP AKCJE JUZ POSIADAMY OK 5 MLN I
    > WCIĄŻ ROSNA

CO DO
    > MNIE MIALEM JUZ TU NIE PISAC PONIEWAZ WIEM ZE WIELE OSOB
    > ZAWIODLO SIE NA MNIE CHCIALBYM TYLKO WYJASNIC JEDNA
    > KLUCZOWA SPRAWE ODNOSNIE BGE NIE SPRZEDALISMY ZADNEJ AKCJI
    > BGE DZISIAJ DODATKOWO DOKUPILISMY

I TO NIE Z NASZEJ WINNY
    > SPADLO WYDARZYLO SIE WIELE RZECZY W FIRMIE NA KTORE NIE
    > MIELISMY ZADNEGO WPLYWU

DLATEGO PRZEPRASZAM WSZYSTKICH
    > ZAWIEDZONYCH NA MNIE I OSWIADCZAM ZE BEDZIE LEPIEJ
    > OSTATNIO BYLISMY NA WIEKSZYCH SPOLKACH TAKICH JAK KGHM
    > ZREALIZOWALISMY W 80% SPRZEDAZ NASZYCH AKCJI

PZU
    > ZREALIZOWANA OBECNIE SPRZEDAZ 43%

TROSZKE SIE WIEC
    > UZBIERALO NA NOWE INWESTYCJE I NAPEWNO CZESC PIENIAZKOW
    > WLOZYMY W BGE

I JESZCZE JEDNO CI CO WIEDZA O MNIE
    > WIEDZA ZE TAM GDZIE JEST GRUPA MOZNA ZAROBIC ALE NIE TRZEBA
    > BYC PAZERNYM

DAM WAM PRZYKLAD SPOLKA DREWEX NA POZOR
    > WYDAWALA SIE MARNA SPOLKA A DALA ZAROBIC CI CO WIEDZIELI
    > ZAROBILI KILKA RAZY

CZY
    > RANKPROGR

POZDRAWIAM

Ciemniaku !!! dalej oszukujesz ludzi? teraz już z Kolumbii piszesz hahah co za cwel!!!
    Ostatnio pisałeś o Nemex ...piszesz głup... niestworzone rzeczy!
  • "dzięki" Olek za cynk z Mdevelop. Jesteś gigant :D Autor: ~jkl [83.12.104.*]
    gdyby nie twój post, to pewno trzymałbym ten papier do dzisiaj. Na szczęście pojawiłeś się ze swoją rekomendacją i wywaliłem wszystko do spodu przed tymi spadkami. Tak samo zrobiłem w styczniu z BGE i dlatego dzisiaj mam jeszcze pieniądze. Napisz co jeszcze kupujecie, sprawdzę sobie czy przypadkiem nie mam tego w portfelu. ;)
  • Re: "dzięki" Olek za cynk z Mdevelop. Jesteś gigant :D Autor: ~mms [83.23.58.*]
    hehehe..dokładnie...gdzie ten pseudo guru tam lepiej od razu się zbierać:D
  • Re: "dzięki" Olek za cynk z Mdevelop. Jesteś gigant :D Autor: ~boss [82.132.236.*]
    No chyba masz racje ja ter wczoraj puscilem 25kilo tylko mnie jedno zastanawia jezeli naprawde kupuja to poco

Bo dzisiaj pewnie bedzie spadek znow

To mnie najbardziej zastanawia

• Re: "dzięki" Olek za cynk z Mdevelop. Jesteś gigant :D Autor: ~mati [188.125.61.*]
    Na cnbc Piechociński potwierdził , ustawa OZE W PRZYSZŁYM tygodniu w sejmie
  • Re: "dzięki" Olek za cynk z Mdevelop. Jesteś gigant :D Autor: ~Pytajacy [79.185.188.*]
    a to tam gdzie jest olek trzeba wyrzucac papier ? czemu tak myslicie ? mam m development bo wydaje sie ze wchodza duze zmiany i moze byc ogien ale dlaczego tak twierdzicie ? pytam bo sie " nie znam " dzieki
  • Re: "dzięki" Olek za cynk z Mdevelop. Jesteś gigant :D Autor: ~vvu132 [83.25.93.*]
    Zapomnieliście o polecanych przez spółdzielnię Rajdach 4x4:)
  • Re: "dzięki" Olek za cynk z Mdevelop. Jesteś gigant :D Autor: ~jkl [83.12.104.*]
    faktycznie, teraz patrzę i widzę, że też nieźle przyrajdowali :D
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~edziu [83.6.205.*]
    maja milion akcji i pozwolili na to ze z 2.50 zł spadło na 50 gr :) kumata grupa :D
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~olo [83.29.179.*]
    Olek, to jest jakaś doopa a nie grupa
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.