• Re: Proponuję małą zabawę. Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Przepraszam, pomyliłem się. Spadło równo o połowę, czyli stracilście przez ten czas 50% swojej kasy.
  • Re: Proponuję małą zabawę. Autor: ~Nauczony [79.185.35.*]
    Autor: ~chłop z mazur [195.205.193.*], 2011-08-03 08:31
    ,,Spadać przestanie wtedy, jak Ci, co objęli po 10 groni, wywalą to, co mają do wywalenia.
    Ani Ty, ani ja, ani nikt inny nie wie, kiedy nastąpi ta chwila"
  • Re: Proponuję małą zabawę. Autor: ~ddddd [77.236.8.*]
    Autor | zbycho- [83.24.88.*] 2012-01-03 12:02

"DZWONIŁEM ====WIEM=== JESTEM BOGATY "
  • Re: Proponuję małą zabawę. Autor: ~Arlekin [212.244.117.*]
    Ten wpis, to chyba nie na ten wątek jest.
    Zapomniałem o moje zabawie... Proponuję pouzupełniać parę wpisów.

Ale tym razem, obok nicka autora, proponuje pisać także bierzący kurs.
    Autor: pan dynamo

Kurs: 0,09 PLN

"Będzie ok - analiza OK, sygnał kupna tez jest, jedynie czego nie ma to normalnych ludzi grajacych na tym papierze, ja rozumie kupic za 8gr i ustawic sie na 9gr, ale ci co kupuja po 9 i ustawiaja sie na 10gr sami sobie odbieraja zysk! Wczoraj pisałem ze dzis juz bedzie ponad 6 baniek na sprzedazy... Patafiany kupuja po 9 i zaraz ustawiaja sie na 10gr. Jeszcze 2 tygodnie temu bylo okolo 3 milionow akcji. W takim tepie to za miesiac bedzie 10 baniek na zleceniu sprzedazy..... Porazka, na kazdym papierze inaczej sie gra, na akcjaqch co sa po kilka groszy nigdy nie wolno ustawiac zlecenia sprzedazy jesli papiera jest nawalone, a w tym wypadku wlasnie tak jest... no i kto kupi po 10 gr jak widzi taka pule ? Sami odstraszacie kupujacych od zakupu po 10gr! Cale szczescie ze nie wysypuje sie wiekszosc osob tylko leszcze sprzedaja po 9 i 8 gr .... No ale tak to jest jak na gieldzie mamy do czynienia z amatorszczyzna... Kupi jakis burak po 9 gr i zaaz widzi ze ma 10% i ustawia sie na 10gr, a kolejka taka ze moze i tego juz nie sprzeda.... Jesli nie bedzie dobrego info to mozna sobie palec w D**** wsadzic. Ja juz siedze ponad miesiac i widze co tu sie dzieje..

Pozdrawiam wszystkich szczesliwych posiadaczy Pronoxa :))))"
  • Re: Proponuję małą zabawę. Autor: ~r1200rt [46.205.78.*]
    TA zabawa dobiega końca

SKORO WIADOMO kto ma wierzytelności PRONOXA --dalsze trzymanie na tym poziomie nie ma sensu.

więce stracą niż zbiorą

ZARAZ BĘDZIE ZBIERANIE DO GÓRY
    .
    Ps. kurs 0.10 - 0.09 autor i styl wiadomo od kogo, zbyszko.
  • Re: Proponuję małą zabawę. Autor: ~r1200rt [46.205.78.*]
    ZAŻALENIE jest w SĄDZIE przez PKO BP

CENA powraca na 1zł ----nie będzie wielkiej emisji ===SPRZEDAJĄ PRONOXA
    .
    "WSZYSCY ŚCIEMIAJA Ostatnio i SĄD -- dwoni się a Pani odpowiada że wysłono 16 do PKO BP pismo i jeszcze nie ma zwrotki .

Tu będzie GRUBA a kiedy --napewno nie dalej jak na wakację bedzie 1zł ,,,,CZY NIE WARTO CZEKAĆ "

Autor ~pyt [46.204.58.*] 2012-01-26 17:52 Kurs 0,10 PLN
    "LESZCZE głowa do góry --TO CO MACIE x 4 = TAKA OB. JEST CENA TO jest PEWNE ze do wakacji bedzie min. ok 0,50zł === jaka lokata wam da tyle zarobić lub spółka na GPW"

Autor ~rolnik [178.181.157.*] 2012-01-26 13:16 kurs 0,09 PLN
    "Już czas na 0,15 gr na razie oczywiście."

Autor ~wolf [83.11.10.*] 2012-01-26 10:26 kurs 0,09 PLN
    "Witam! Do poziomu obecnego kurs spadł bo go uwalili główni akcjonariusze sprzedając od 0,25 do 0,11 ! Do poziomu na którym mówią że czekają naganiacze typu Chłop i XXX czyli 0,08-0,06 kurs może spaść tylko dzięki nam jeśli ich posłuchamy i zaczniemy masowo sprzedawać oni to wiedzą i dlatego codziennie tu nam psują krew ! My starzy jakoś się trzymamy i mamy już w nosie Chłopa i jego kumpla XXX ale pojawiają sie nowe osoby więc trzeba ich ostrzegać przed tą dwójką dobrych samarytaninów bo oni tu bezinteresownie wcale nie siedzą ! Więc dobrze że wklejacie ulubiony post Zbycha o Chlłopie pod nieobecność Zbycha !"

Autor ~Legolas [188.147.6.*] 2012-01-26 11:41 kurs 0,09 PLN
  • Re: Proponuję małą zabawę. Autor: ~chłop z mazur [178.182.30.*]
    i jak tam moi słuchacze nadal mnie lubice gr zaraz was zjem jestem taki fajny POZDRAWIAM
    Alepp vel kris13 vel ciekawy: masz fajną zabawę podszywając się pode mnie....??
  • Re: Proponuję małą zabawę. Autor: ~FAN [83.6.255.*]
    Autor | ~chłop z mazur [195.205.193.*] 2011-11-02 19:45

Niniejszym chciałem podziękować Wam za możliwość zarobienia super kasy na Pronku.

Zacząłem kupować troszkę za szybko, bo po 0,21, ale średnią miałem ok. 0,18 PLN.

Nie udało mi się już więcej zbić, więc ten poziom uznałem za rozsądny.

Dzisiaj zrealizowałem zyski. Procentowo może nie duże (niecałe 100%), ale jak na ponad 8 miesięcy ciężkiej roboty, to chyba mi się należało, prawda...?? :))))

Sumka 6 cyfrowa, z czwóreczką z przodu. Oczywiście CZYSTEGO ZYSKU. :))))

Zaraz pewnie napiszecie, że za szybko wyszedłem. Może i tak, ale mnie taki pieniądz i tak zadawala. Lepszy nowy mietek w garażu, niż Maybach w Katalogu... :)))

Dziękuję Wam, moi mili, za udział w tym przedięwzięciu. I za podbitkę, którą zrobiliście. Bez Was by mi się nie udało.

Jutro zmieniam nick'a i IP - i otwieram nowy rozdział w swoim spekulanckim życiu. Jeszcze nie wiem, na której spółce, bo mam aż 4, nowe typy...

Aha. I na serio nie mam na imię Wojtek. Ale i tak Was pozdrawiam.

Życzę, aby urosło Wam do samiuteńkiego nieba, ale 0,50 PLN, moim skromnym zdaniem, nie przebije... :)

Żegnajcie.
    ///////////////////////////////////

Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*], 2011-12-16 22:33
    Witam,

Na wstępie krótkie wyjaśnienie: nie siedzę przy komputerze tyle, co kiedyś. Mam problemy zdrowotne i całymi dniami jeźdzę po lekarzach, ewentualnie załatwiam swoje sprawy prywatne, bo nie zostało mi już chyba za dużo czasu.

Odpowiedź na Twoje pytanie nr 1: nie będzie na razie żadnych wzrostów, gdyż primo: drukarnia chodzi pełną parą (a komuś trzeba wyżenić papier), a secundo: nie ma fundamentów pod wzrosty. Spółka nadal jest przewartościowana, nie tak dużo, jak kiedyś, ale jednak.

Odpowiedź na Twoje pytanie nr 2: nie jestem zapakowany w Pronka, nie mam ani jednej akcji, nie znikam obecnie z forum. Co do "naganiania": piszę o tej spółcę od prawie roku, jak latała jeszcze po prawie 2 złocisze. Już wtedy przewidziałem dzisiejsze poziomy.

Możesz oczywiście pisać, że się zaparłem, zdusiłem kurs z 2 PLN na 10 groszy, że płaci mi rabbit, że jestem zapakowany na kilkanaście milionów akcji, itp. bzdety. Narażasz się tym na śmieszność i postrzeganie Twojej osoby jako oderwanej całkowicie od rzeczywistości. Ale to Twój problem.

Od wielu miesięcy jestem tu postrzegany jako "ten najgorszy", za którego przyczyną to wszystko, co teraz macie, sie stało. Nie będę z Wami wchodził w polemikę w tym temacie, bo nie ma ona najmniejszego sensu.

Jeśłi natomiast ktoś chce mi zadać logiczne i merytoryczne pytanie, chętnie na nie odpowiem.

Pozdrawiam,

Zbycho, masz już to na czole wytatuowane, czy może jeszcze Ci sie nie udało znaleźć odpowiedniego salonu tatoo, który wrzuci to na Twoje wysokie czoło...?? :)))
  • Re: Proponuję małą zabawę. Autor: ~fan chłop [83.6.255.*]
    JA tylko przypominam........................................
    Zaśmiecasz tylko forum tym postem. Każdy juz go czytał, więc bez sensu jest ciągłe wklejanie go do topiców, z którymi nie ma on ŻADNEGO powiązania.

Jak chcesz coś mądrego napisać, to słuchamy.

Powiedz nam na przykład, dlaczego w końcu PRO miałby się odbić, choćby na 12 groszy??
  • Re: Proponuję małą zabawę. Autor: ~zbycho- [83.6.255.*]
    Chłop przestań TY pisać a ja nie bedę wklejał --to dla TWOJEGO ZDROWIA .

Chory jesteś nie przemęczaj się --dbaj o swoje zdrowie.

Powinno ci wystarczyc to co masz...................................

Każdy twój wpis będzie............

KOLEDZY pomożecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Zbyszku.

Przecież to, co proponujesz, to jest pewien rodzaj cenzury.

Nie chcesz mnie czytać, nie czytaj. Ale nie uważam, abym, w odróżnieniu do wielu tutaj, pisał nie na temat, albo okłamywał ludzi.

Piszę prawdę, czy Ci się to podoba, czy nie. I będę to robił tak długo, jak uznam to za stosowne.
  • PRAWDZIWE OBLICZE CHŁOPA -- ( i tak do wakacji ) Autor: ~zbycho- [83.6.255.*]

Niniejszym chciałem podziękować Wam za możliwość zarobienia super kasy na Pronku.

Zacząłem kupować troszkę za szybko, bo po 0,21, ale średnią miałem ok. 0,18 PLN.

Dzisiaj zrealizowałem zyski. Procentowo może nie duże (niecałe 100%), ale jak na ponad 8 miesięcy ciężkiej roboty, to chyba mi się należało, prawda...?? :))))

Zaraz pewnie napiszecie, że za szybko wyszedłem. Może i tak, ale mnie taki pieniądz i tak zadawala. Lepszy nowy mietek w garażu, niż Maybach w Katalogu... :)))

Dziękuję Wam, moi mili, za udział w tym przedięwzięciu. I za podbitkę, którą zrobiliście. Bez Was by mi się nie udało.

Jutro zmieniam nick'a i IP - i otwieram nowy rozdział w swoim spekulanckim życiu. Jeszcze nie wiem, na której spółce, bo mam aż 4, nowe typy...

Życzę, aby urosło Wam do samiuteńkiego nieba, ale 0,50 PLN, moim skromnym zdaniem, nie przebije... :)

Żegnajcie.
    ///////////////////////////////////

Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*], 2011-12-16 22:33
    Witam,

Na wstępie krótkie wyjaśnienie: nie siedzę przy komputerze tyle, co kiedyś. Mam problemy zdrowotne i całymi dniami jeźdzę po lekarzach, ewentualnie załatwiam swoje sprawy prywatne, bo nie zostało mi już chyba za dużo czasu.

Odpowiedź na Twoje pytanie nr 1: nie będzie na razie żadnych wzrostów, gdyż primo: drukarnia chodzi pełną parą (a komuś trzeba wyżenić papier), a secundo: nie ma fundamentów pod wzrosty. Spółka nadal jest przewartościowana, nie tak dużo, jak kiedyś, ale jednak.

Odpowiedź na Twoje pytanie nr 2: nie jestem zapakowany w Pronka, nie mam ani jednej akcji, nie znikam obecnie z forum. Co do "naganiania": piszę o tej spółcę od prawie roku, jak latała jeszcze po prawie 2 złocisze. Już wtedy przewidziałem dzisiejsze poziomy.

Możesz oczywiście pisać, że się zaparłem, zdusiłem kurs z 2 PLN na 10 groszy, że płaci mi rabbit, że jestem zapakowany na kilkanaście milionów akcji, itp. bzdety. Narażasz się tym na śmieszność i postrzeganie Twojej osoby jako oderwanej całkowicie od rzeczywistości. Ale to Twój problem.

Od wielu miesięcy jestem tu postrzegany jako "ten najgorszy", za którego przyczyną to wszystko, co teraz macie, sie stało. Nie będę z Wami wchodził w polemikę w tym temacie, bo nie ma ona najmniejszego sensu.

Jeśłi natomiast ktoś chce mi zadać logiczne i merytoryczne pytanie, chętnie na nie odpowiem.

Pozdrawiam,

• Zbycho - koniec marzeń - zderzenie z rzeczywistością... Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Tylko na tyle Cię stać...??

Nie potrafisz nic zrobić, aby Twoja Perełka urosła i za to mnie obwiniasz...??

Pomyśl przez chwilę, to nie boli. Jak myślisz, czemu nie rośnie...??

WIESZ DOSKONALE, ŻE TU JUŻ NIGDY NIE BĘDZIE KURSU POWYZEJ 0,12 PLN.

Nikomu na tym nie zależy. Nikomu z Grubych. Oni mają w d.u.p.i.e takich, jak Ty i reszta. Dla nich liczy się tylko możliwość wyskoczenia z akcji za wszelką cenę i właśnie dlatego cały rok 2012 spędzicie na pojedynczych groszówkach.

W końcu to zrozumiałeś i stąd ta Twoja bezsilność i chęć odreagowania na mnie...
  • a TY to jesteś chory czy zdrowy --bo sie pogubiłem Autor: ~zbycho- [83.6.255.*]
    HIENA do końca
  • Re: a TY to jesteś chory czy zdrowy --bo sie pogubiłem Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Zbigniew. Stan mojego zdrowia w naszej rozmowie nie ma żadnego znaczenia.

Nie jestem hieną, bo się nie czaję na Twoje akcje. Ostrzegam tylko wszystkich nowych przed wdepnięciem w to g.ó.w.n.o.

Ty już tu straciłeś 60% pieniędzy. Wiem, że chciałbyś, aby teraz inni stracili, a Ty żebyś odzyskał. Dlatego wypisujesz, co Ci ślina na język przyniesie. Jest to dla mnie zrozumiałe, ale nie uważaj tych, co piszą prawdę o tej spółce, za Twoich wrogów.

Ostrzegałem Cię, jak sie tylko tu pojawiłeś, abyś sprzedawał, póki jeszcze mogłeś wyjść na zero (miałeś taką szansę, w odróżnieniu do innych tu zgromadzonych), potem mogłeś wyjść z małą stratą.

Teraz się zaciąłeś w sobie - nie sprzedaż, bo to byłoby przyznanie się do porażki, a pośrednio - mi racji, którą miałem i mam. Nie ma co tu debatować, czy jestem w lepszej czy gorszej kondycji fizycznej - nie ma to ŻADNEGO wpływu na stan Twoich finansów.

Nawet jak jutro bym umarł - Ty i tak nie odzyskasz tu nawet połowy kasy, którą tu wpakowałeś... Przykro mi, ale ktoś Ci musiał to napisać.
  • CHŁOP a może ty te wcześniej zarobione pieniązki biednym rozdałe Autor: ~zbycho- [83.6.255.*]
    Nie skamlej tu na forum

STRACĘ JAK SPRZEDAM ale do wakacji poczekam ......

KONIEC MOJEGO PISANIA z toba --tylko będą wklejane twoje posty
  • Re: CHŁOP a może ty te wcześniej zarobione pieniązki biednym rozda Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Jakbyś mnie posłuchał, to dzisiaj miałbyś 3 razy tyle tego śmiecia w portfelu...

Polaku, czemuś smutny...?? Bom biedny... A czemuś biedny...?? Bom głupi...
  • Re: CHŁOP a może ty te wcześniej zarobione pieniązki biednym rozda Autor: ~pytek [193.200.150.*]
    Długo tak możecie między sobą, nie nudzi wam się przecież jesteście w jednej drużynie :)
  • Re: CHŁOP a może ty te wcześniej zarobione pieniązki biednym rozda Autor: ~jas [93.154.150.*]
    chłop daj już spokój bo sie wyrzyg....na klawiaturę chopie wałkujesz jedno w kołko "zeby wszyscy mnie słuchali itd" jakby wszyscy cię słuchali zaribiłbyś pewnie dwa razy tyle ile zarobiłeś...mało ci/???/ sprzedałeś zarobiłeś i wujek dobra rada się się znalazł..wypier...z tego wątku naganiaczu jeden.....irytujesz mnie .....po wuj siedzisz na wątku jak nie jesteś zainteresowany zakupem......?!
  • Re: CHŁOP a może ty te wcześniej zarobione pieniązki biednym rozda Autor: ~chłop z mazur [217.197.76.*]
    Jakbyś czytał ze zrozumieniem, to wiedziałbyś, że nie wykluczam zakupu akcji w odpowiedniej cenie.

Sądząc po tonie Twojej wypowiedzi straciłeś tu troszkę grosza. No cóż, współczuję.

Jak chcesz, możesz sobie na mnie poużywać, jeśli tylko będzie Ci raźniej... :)))
  • Re: CHŁOP a może ty te wcześniej zarobione pieniązki biednym rozda Autor: ~bayokve [80.240.190.*]
    Dobry Wieczór!
    Mam pytanie do ,,chłopa z mazur"za ile warto kupić akcje pronoxa, i Proszę o zdradzenie tajemnicy kiedy to nastąpi?
    Z góry dziękuje za odpowiedż
    Ps;Pozdrawiam i życzę zdrowia
    Według mojej wiedzy na dzień dzisiejszy - można się zacząć przyglądać od około 7 groni.

Za 5-6 groszy można się zastanowić.

Nastąpi to, jak Króliki sprzedadzą swoje akcje.
  • Re: CHŁOP a może ty te wcześniej zarobione pieniązki biednym rozda Autor: ~bayokve [80.240.190.*]
    Jeszcze raz Dziekuję
    i Dobrej Nocy Życzę
  • Re: CHŁOP a może ty te wcześniej zarobione pieniązki biednym rozda Autor: ~KERMIT [178.235.83.*]
    Niesamowity człowiek ten chłop Wojtek z Mazur. Niedługo jeszcze może zacznie akcje rozdawać za darmo - jeśli je oczywiście wcześniej zakupi. Więcej takich ludzi powinno być na tym świecie.
  • Re: Proponuję małą zabawę. Autor: ~fan chłopa [86.63.137.*]
    ja tam na proniu zawsze zarabiałem
    nie mam bardziej fartownej spólki na GPW
    jeszcze ze 2 gronie nizej i znowu pakuje tego pomidora

pozdrawiam
    btw. ciekawy watek :)
  • Re: Proponuję małą zabawę. Autor: ~Michał [77.253.17.*]
    ..też nigdy tu nie straciłem..ale forum ciekawe ?? ..może kiedyś coś kupię..
  • OTO CHODZI Autor: ~zbycho- [83.6.255.*]

Żegnajcie.
  • Re: OTO CHODZI Autor: ~Michał [77.253.17.*]
    ..Zbycho..to może być uporczywe nękanie osoby..to może być stalking..!!!!!!!!!!!..chcesz dodatkowo beknąć?? zastanów się!!!!!!!!!!!!!!
    "Pilnie sprzedam pakiet 300 tys akcji pronoxa po 1 zł za szt .
    Może być zamiana na mercedesa S-klasa z 2010 / 2011 roku
    Ogłoszenie ważne do 01/03/2012"

Autor ~pppp [178.180.253.*] 2012-01-28 18:57 cena: 0,09 PLN.
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.