już nie chce mi się czytać drugiej tasiemcowej strony;-)))))
ze wzrostami tym razem mogą być większe opory niż poprzednio, chyba że jakieś nowe infa wysmyczą;-)
niech skonsoliduja kurs, zbiora rynek i potem rosna delikatnie po 5-10% tygodniowo, powoli, systematycznie i sie szybko z 32gr zrobi 1zl a potem 2zl, pozniej przyjdzie hossa na calym rynku i szybko z 2zl zrobia 5zl czy moze i nawet niebotyczne 20zl
wtedy zobaczycie co to znaczylo dobrze kupic XPlux po 15gr czy po 20gr i opierdolic na gorce po pare zlotych
mowie tu o okresie 3-5lat i bujaniu kursu
przypomne sie za 5 lat i pokaze ci ile porosly spolki ktore dzis kosztuja nominalnie pare groszy - przyjdzie hossa to beda takie co urosna po min 100 razy do gory a te troche gorsze po 30 razy tyle
po 5 latach 30 razy daje srednio 6 razy co roku
kladziesz 30k i masz bardzo przyzwoita pensje za 5 lat patrzac tylko jak banda frustratow wyrywa sobie akcje ktore ty kupiles za grosze
rynek dopiero na wiekszosci spolek odbil polowe lub troche wiecej czyli ciagle jestesmy w bessie tylko nie wiem dlaczego ci pojebani anale taki motloch robia ludziom w glowach i wala kit ze hossa jest
banda debili pracuje w bankach ktorzy jak pijawki zasysaja sie do kasy i graja nie za swoje
jak wjebia troche kasy czyjejs to im nie szkoda bo po co
Każdego co innego satysfakcjonuje.Jedni chcą tanio kupić, a moze byc jeszcze tasniej.Inni chca drogo sprzedac , a zawsze moze byc drozej, bo na tym polega giełda o czym milion razy pisałem.Gielda to taki sam handel jak w warzywniaku itp.tyle ,że tu są emocje.
bedzie dobra podstawa pozniej na odjazd
latwiej bedzie im pojechac z 35gr na 1zl ale mysle ze jak bedziemy podazac w kierunku 1zl to z latwoscia dojedziemy do ok 2.2zl w porywach do 2.45zl
bylismy na 10-15gr, troche pobujalismy tam pare miechow temu, teraz wyhustali to na 30gr, tu znowu zbiora rynek, uklepia dno i potem pora ruszac w okolice 1 zyla a stamtad w czasach hossy mysle ze lekko na 5zl pojedziemy, nie zdziwie sie jak za pare lat bedzie nie tylko po 5zl ale moze i po 10 czy 15zl ( przy hossie to okres 3-5 lat i mamy pietnastaka)
pozyjemy zobaczymy, trzeba sie cieszyc tym co mamy dzis
moze zrobiliby jakis system online do obslugi procesow zarzadzania decyzyjnego
banki na takie cos czekaja tylko za cienkich zawodnikow mamy w spolkach typu Prokom zeby cos takiego mogli stworzyc
w ktora strone chcecie ruszac
podoba mi sie to ze jest tu maly FF i nie ma kto sypac wiec dobre infa beda tylko pomagac ostro kursowi i podnosic go do gory
czekamy na ruch z 30gr na 1zl teraz
podziwiam twoja nieustajaca wiare we wzrosty
od pol roku wieszczysz rychle wybicie i podjazd pod 1zloty
naganiaj bardziej subtelnie
bez swiezej kasy postoimy rok
nie jestem w stanie okreslic kiedy to nastapi, najpierw musza wyzbierac papier po 26-29gr, potem doloza kasy i wyjada ostro do gory a gdzie to sie zakonczy te wybicie to nie wiem
moze na 1zl
moze na 1.2zl
a moze i na 2zl
w dlugim terminie nie zdziwie sie jak ten papier bedzie chodzil po 15zl ( tak za 3-5 lat od teraz) a to bedzi oznaczalo ze wtedy urosnie mniej wiecej 100 razy od dolka
jezeli po 10-15gr zainwestowales np 10k zl to 100 razy wyzej masz 1mln zl a to oznacza ze rocznie w ciagu 5 lat urosnie ci 200 tys zl ( to chyba niezla wyplata co ?)
wystarczy ze trafisz takie 3 papiery na rynku i zarabiasz lepiej niz niejeden pseudo-PREZES
trzeba sie decydowac w jakim momencie bo teraz pierwszy ruch do gory obstawiam w granicach pulapu 50-80gr
no chyba ze kurs mialby sie z jakiegos powodu zalamac i spasc na 5gr ale jezeli wzglednie bedzie w granicach 20gr to 60gr nie powinno byc problemem w najblizszym czasie kiedy rozpocznie sie rynek byka i trwale wzrosty - byc moze w 2012 lub 2013 - zobaczymy