To niech inni tez nie robia wycieczek i bedzie fajno i miło. Przyszly tydzień czas na zamykanie L będzie. Trzymamy sie trendu. Cieszę sie szczęściem innych- hehe
Panowie w co wy gracie? 10pkt? Mnie 100pkt straty nie ruszyło. A Wy po 10pkt sie chwalicie. Hihihihi, czekamy na przyszły tydzień i 2920 - hehehe. Nie pękamy jak misiek- misiek to cienias. Twarde byczki som - hehe...
Kurs USD/PLN wynosi tyle samo co w ostatni piątek 28 sierpnia. To my mamy sporo do nadrobienia. Wykres nie kłamał. Spadlo jak kilka dni wcześniej. U nas panika, oby utrzymali wzrosty na koniec.
Co za prosiuny to som. Mozna bylo nad 2800 skończyć. To specjalnie zwalili na koniec. Co za prosiuny to są.ale dosatni3cie za swoje shortki w przyszłym tyg. Szykujcie sie prosiuny
Prosiuny to prosiuny. Trudno ja sobie poczekam. Ale juz mnie męczy ta pozycja. Ile k ... mozna? Ale jak wystrzeli to nie bedzie zmiłuj dla shorta. I tego sie trzymamy - Panowie I Panie - hehehe
Standardowo, nawet jak rosnie to spada, a jak spada to k.... spada. No i jak tu żyć Panie premierze? Jak sie pytam? Teraz niszczenie małego gracza sie zapowiada. No standardowo. Jutro czerwień zagrają. Poziom 2730 na.indeksie zalicza i od nowa gora. No po prostu kabaret lato.malo powiedziane. A szulernia ma sie dobrze. Straszne to jest- czy ktoś sie za to wezmie?
W zzeszłym tygodniu pisałem, że KGHM dawno nie jest w grze, i że jest luka z końca lipca. Dzis odpalili KGHM i zamknęli tę lukę. Ładna biała świeczunia. Zobaczymy, co dalej zrobią z tym papierem.
Zaczniemy od zejścia na peryskopową i obserwacji otoczenia co dalej ? Banki po obniżce to zysk w dół. Z każdej strony obcinają zysk banków a one dalej napompowane.
Ravcio sie obudzil. No dobrze. Pisałem ten tydzień zrobic cross na swiecy i przyszły rakieta. Inaczej tego nie widze - hehehe. Trzymam L I nie zawaham sie ich uzyc do zamknięcia nad 2900 - hihihi, trza czekać. Bo shorciarze sie rzucili jak szcerbaty na suchara - buhahaha
I żeby nie było że się mądrze jak spada ... Nie mam nic od dawna. Nie wróciłem jeszcze do gry po urlopie. Czasem zajrzę tylko w notowania i na chwilę na forum. Odgrzebuje się z tematów w pracy.
Ravcio nigdy nie.pojawiasz sie jak rosnie. Zawsze jak spada, ale na szczęście mozna chyba koniec obwiescic spadków- hihihi, ja trzymam do 2900 minimum,a kto wie, a kto wie gdzie obniżka stópek nas zaprowadzi - buhahaha
Ja miałbym rozwiązanie, które by zadowoliło obie strony. Mianowicie, wzorem podatku PIT składanego przez osoby fizyczne co roku, wprowadzić progi podatkowe dla banków. W zależności od poziomu zysku bank płaciłby podatek rzędu 20%, 25% lub 30%. Przy czym należałoby pilnować, by bank na papierze nie wykazał, że mniej zarobił niż rzeczywiście.
Akurat banki zarabiają w ch... To jak te 5pp oddadzą do budżetu to nic sie nie stanie. Giełda tez sie nie wywroci i nie zawali. Hihihihi, ale ladnie zagranica zbiera. Pisałem to lokalne prosiuny shortuja. Zachod kocha nasze akcje - hehe, a jutro rzuca sie jeszcze bardziej, a przyszly tydzień to w ogóle kosmos będzie.