Jak nie puszcza postów? Użyj jakiegoś proxy. Co ten moder wyciął tyle postów wczoraj? Nieajne były czy co? hihihaha ty się znasz chłopie jak nikt inny i masz dobre wyczucie na fiuiczersach. Wygląda na to, że zdemaskowałeś grubasa.i znasz jego plany. :) Poranna słabość w pierwszej godzinie zmieniła się nagle w siłę i tak bylo do końca dnia. Niesamowite. Na stooq przyjęliby cię z otwartymi ramionami. Składaj do nich CV i pokaż im jak się robi analizy, moje poparcie masz. :) Jestem zły, bo nie zamknąłem na górce a miałem ładny zysk prawie 200 pkt. Zamierzałem to zrobić przy 3050 lub 3100, bo niewiele brakowało, ale info o podatku zmnieniło wszystko. Nie obracam się tak jak wy 10 razy dziennie z prędkością światła, bo za długo się zastanawiam, co zrobić i latwo można wtopić. Jeszcze 100 pkt byki, dacie radę a potem to już nowe rekordy. :)
Panowie po co nerwy. Ja na S sie ostałem. Tak wiec wiadomo, spadek by się przydał. Ale to tak przyszły tydzień to rakieta jakas sie szykuje. Jak sądzicie? Jak to mawiają- po prostu mataczą i zbierają towar. Jak wyszczeli to podwójny sie zrobi, albo i wyzej hihihi
Wpadłem na chwilkę zobaczyć czy dobrze idzie. No mogło byc jednak lepiej. Wpadnę za 1h wtedy powinno byc znacznie lepiej - hihihi, kto byl na L mogl zamknąć po 2935 bez problemu. Nie ma co sie wysmiewac. Buhahaha
Hohoho to misio sie nam tu popisuje widzę. No dobrze, ja potrzymam jednak Lki. Nie do końca wierzę w jego siłę. Taki pisk rozpaczy trochę. buhahaha, czas na fangę w nocy misiaczku. Żebyś nie fikał dzis juz - hihihi
Danzel kiedyś napisałeś że gracz jednym kontraktem więc te 200 pkt zysku to raptem 4k minus prowizja a czaisz się z tym jakbyś grał co najmniej kilkudziesięcioma.
Szkoda twojego czasu na takie zabawy.
Kiedyś grałem rzeczywiście nawet 5 kontraktami, ale w ogólmym rozrachunku popłynąłem. Po półrocznej przerwie wróciłem i mam 1 konia, tak dla zabawy, jak to mawia heheszka. Próbuję lapać ruch i się go trzymam jak długo się da. Gdyby nie piątkowe tąpnięcie to byśmy nowe rekordy pewnie bili.
Zobacz na 5d zrobili piękny korekcyjny zygzak, małe abc. Jutro lecimy na 2880 i tam decyzja czy gora czy dół. Mi nadal pasuje w gore, ale nie bedę sie upierał.
Ja sobie zaczekam na koniec sesji. Wtedy zapakuje L. Po co to sie męczyć. Widać ze chca napełnić kanisterki po korek. I jutro zrobic z tego boom do góry- hehehe
Ile mozna zamykać te Ski z rana? Nie mozna nad 2900 iść, żeby bylo bezpieczniej?- hihihi, naprawdę żenua , hehehe, ale w sumie niech shorty naciągają sprężynę. To im sie odbije - buhahaha
2840+ na indeksie powinno być przetestowane i jakieś odbicie. Zależy jeszcze jak to w czasie rozegrają- myślałem że dzisiaj ale może niekoniecznie..Zobaczymy SL nie powinien być powyżej jak ktoś ma takie dłuższe pozycje
A tak tylko podpytam? Czy od wczoraj cos sie.zmienilo? Wczoraj rwali wszystko jak nalezy, a dzis co tam w maszynie siem zacięło? Hihihi, spoko spoko domykają Ski. Zaraz przyjdzie kryska na... a jutro shorciarz obudzi sie w inne rzeczywistości. Tak wiec domykają domykają.
2863 to juz przegielo pałkę. Kto został na L po 2930? Bo raczej nie prosiuny. A wiec trzeba czekać do jutra. Może prosiun jakiś został na L I bedzie wyciągał. Hihihi