> W piatek tak jak pisałem, mieliśmy do czynienia ze wzajemnych handlem między shortami. Przerzucanie między korszykami. Gdy jeden sprzedaje , drugi kupuje chcąc wywołać efekt paniki. W piątek jeden fundusz sprzedał dokładnie tyle co drugi kupił.
Eupiklides, nie masz racji. Nawet pokazane przez Ciebie screeny pokazują datę obliczenia pozycji na czwartek, czyli nie odzwierciedlają piątkowego handlu.
Dnia 2024-09-11 o godz. 09:29 ~mnich napisał(a): > > W piatek tak jak pisałem, mieliśmy do czynienia ze wzajemnych handlem między shortami. Przerzucanie między korszykami. Gdy jeden sprzedaje , drugi kupuje chcąc wywołać efekt paniki. W piątek jeden fundusz sprzedał dokładnie tyle co drugi kupił. > > Eupiklides, nie masz racji. Nawet pokazane przez Ciebie screeny pokazują datę obliczenia pozycji na czwartek, czyli nie odzwierciedlają piątkowego handlu. >
Tak jak napisałem, Euklipides nie dodał wpisu i na drugi dzień wreszcie mamy wzrosty : ) JSW - KARUZELA SHORTÓW & FASING - 10.08.2024 - JSW - Euklipides
Euklipides [31.61.224.*] 2024-09-09 19:27
A ten jego wpis został dodany 9.09.2024, a nie 10 września. Swoją drogą data jest błędna: FASING - 10.08.2024 - JSW - Euklipides
Wpis nie był publikowany ani 10 dnia miesiąca, ani w sierpniu. Może wreszcie koniec tej zabawy z wpisami. A kurs sam się podniesie.
Więcej postów dowal z różnych nicków, to będzie jakby 1000 osób kupiło. Zrozum, że ten cały cyrk już się skończył i Euklipides skończył wklejanie tych bredni.
Towar został rozdystrybuowany (umiesz w ogóle wypowiedzieć o słowo?). A wolumen, który był wyłączony z gry i odkładany na bok, tak jak wtedy nie przeszkadzał w grze na spadki, tak teraz nie będzie przeszkadzał w grze na wzrosty, bo goście czekają aż zacznie odbijać i zbliżać się do "100+". Chociaż pewnie nigdy tam do 100 nie dojdzie, tak samo jak nigdy nie dojdzie do 7 zł.
Ograli ludzi jak przedszkolaków, aby grzecznie czekali na coś wspaniałego, a na koniec jeszcze oddali, bo może być okropnie. Myślcie sami patrząc na kurs, a nie na jakieś słowa, które nie mają pokrycia na wykresie.
A teraz wypad wszyscy: "Kupione", "Dokupione", "Dziękuję", którzy siedzą pod tym postem. A kto zdrowy niech zacznie myśleć samodzielnie!