Arkusz zleceń sprzedaży spółki - JSW 7 441 678, od wczoraj minus 0,5 mln akcji, wolumen zablokowanych rośnie. Ważne daty 21.06 - 3 wiedżmy i 24.06 WZA - informacja o dywidendzie.
Pamiętajcie że węgiel to nie laptopy czy procesory. W jednym kontenerze przewieziecie tysiące laptopów czy procesorów dlatego koszt transportu jednej sztuki jest pomijalny i można takie towary wozić przez pół świata. Koksu którego potrzeba tysiącami ton i zajmuje dużo miejsca nikt nie będzie woził daleko. Także te bajki o tanim australijskim można sobie odpuścić. Europejskie stalownie i tak są skazane na towar z JSW.
Dobra, gdzie jest ten Eukaliptus? Tak go zachwalaliście, plusowaliście, pisaliście, że dobra robota itp. A kurs w doopie. Po 25 zł brałem, po 24,74 oddałem, bo nie szło ani grosza tutaj zarobić, a tym bardziej siedząc dłużej i marnując czas.
Pytam się jasno - co z tą akcją 100 zł? Trzymacie papier na 100 zł, czy już skończyliście oficjalnie?
wiszą na haku ze stratą kilkadziesiąt procent to co mają robić? za dwa lata nadal będą wesoło dyndać odurzeni alkoholem z tytułu świętowania masakry przerażonych szorciarzy, która już za chwilę nadejdzie
w czerwcu 2024 miałem 3 razy mniej akcji JSW niż teraz w lipcu miałem 66% tego co teraz a przez rok mój kapitał dzięki grze na JSW wzrósł o 20% ja nie narzekam :-)) Może w tym czasie zarobiłbym 50% gdzie indziej, ale przecież na JSW to jeszcze nie koniec, wręcz przeciwnie Swędzenie pod lewom łopatkom sygnalizuje mi, że wchodzę na ostatnią prostą :-))) A tak bez żartów - włączenie się GRUBYCH do gry to oznaka, że długo to nie potrwa Zobaczymy, czy za pół roku będę bogaty :-)))