• Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: baskerville [77.112.33.*]
    Wpisałem dzisiaj nowy watek dla zainteresowania Nasza Spółką - to chciałbym Wam podkreślić , jeżeli masz papier tej spółki , to jest w jakims % TWOJA !!!!!!! i bedziesz miał odpowiednio do udziału % w ZYSKU!!!!!!! . Może nie od razu , ale dzisiejsza cena papieru JWC jest po prostu śmiesznie TANIA!
    Zapraszam do dyskusji inwestorów , którzy mają jakies wiadomosci do udziału na forum.
    Powinnismy razem okreslić , ile mozemy zyskać na papierze !

mariusz

Mamy 6,00 PLN i to mnie cieszy , bo wkrótce bedzie 8,00 a potem 20,00
    Autor | baskerville [77.112.33.*] 2009-03-23 20:22
    Zobacz wątki dotyczące J.W. Construction
    Zobacz profil J.W. Construction
    Cierpliwi tego doczekają , niecierpliwi niech sprzedają :-)
    Jak chcecie oddać po 5,00 to czekam na propozycje.
    JWC ma skup średni po 6,80 a w tym roku 5,60 i to się zapewne zmieni , bo te wartości do czerwca urosną do ok. 20 ,00 PLN

mariusz
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~szok [91.94.219.*]
    chodzi mi o kilku baranow ktorzy zasmiecaja watek,ale co niektorym to podziw za robote.
    krotka sensowna tresc poparta wklejka.osobiscie nie mam czasu ale wieczorem zagladam.a w warszawie czasami jestem podwykonawca i troche slyszalem o jwc.
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: baskerville [77.112.33.*]
    Dnia 2009-03-24 o godz. 00:11 ~szok napisał(a):
    > chodzi mi o kilku baranow ktorzy zasmiecaja watek,ale co
    > niektorym to podziw za robote.
    krotka sensowna tresc
    > poparta wklejka.osobiscie nie mam czasu ale wieczorem
    > zagladam.a w warszawie czasami jestem podwykonawca i troche
    > slyszalem o jwc.
    Jeszcze może nie ma duzego zainteresowania , ale w kwietniu bedzie wiecej :-)

Zapraszam Wszystkich majacych papier JWC do aktywnego udziału na tym watku.
    Tutaj rozpoznamy "bajerantów" i ich wyeliminujemy !

mariusz

• Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: baskerville [77.113.62.*]
    ( ! ) USA: Indeks cen nieruchomości - OFHEO (styczeń):+1,7% m/m (prognoza -0,7% m/m)
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: baskerville [77.114.157.*]
    Jak można było się spodziewać po AT litera "W" zrobiła wczoraj początek i dzisiaj widzieliśmy kontyuację.
    Następny opór prawdopodobnie to 7,20.
    Jeżeli się mylę niech mnie ktoś poprawi. Karty zostały odkryte i widzieliśmy , że do 7,50
    mamy do okupienia ok 100K + DT.

mariusz

z dzisiejszego dnia jestem zadowolony podwójnie "-) , bo są dzisiaj urodziny mojej córki :-)

a ten wzrost chyba jest właśnie z tej okazji.

25 marca
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~bas [85.222.86.*]
    ja bym tego nie kwalifikował jako podwójne dno, raczej złożoną odwr.RGR i dziś przerwanie linii szyi, przebicie poparte obrotami z zasięgiem do ok.10pln
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: baskerville [77.114.157.*]
    Kilka dni temu ~qwerty rozpoznał literę "W"
    Całkowicie się z nim zgadzam.

Sprawdź te posty , i może zmienisz zdanie.
    Problem polega na tym , że różni ludzie róznie widzą wykresy , czasami to ............
    co chcą zobaczyć!

pozdrawiam

mariusz

Twoja kasa ! Twoje ryzyko !
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~bas [85.222.86.*]
    nie ma bata, to nie W, no chyba że ja mam cos z oczami, po czasie okaże się co to było, najgorsze rozwiązanie to zwykla korekta jako zygzak do 7,2-7,5 i na tym koniec
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~qwerty [79.163.46.*]
    Idziemy w górę tak jak spadaliśmy, ciekawe ile ,,frajerów'' znalazłby, między 5 a 6 pln. Jeszcze raz piszę, akcje skupione od niecierpliwych nie wracają na rynek, więc .... tylko góra z małymi korektami.
    Niestety nie mogę tutaj wkleić wykresu , ale nie ma pkt (2) określającego odwróconą głowę!

TEORIA!

Formacja ta zapowiada "zawsze" wzrost cen i najczęściej występuje przed odwróceniem trendu spadkowego. Pełne wykształcenie formacji następuje po wyznaczeniu czterech punktów charakterystycznych (1,2,3 i 4). Punkty (1) i (3) oznaczają ramiona formacji, punkt (2) oznacza głowę. Ostatni, czwarty punkt zostaje wyznaczony po wybiciu ponad linię szyi (oznaczoną cienką linią niebieską). Podczas kształtowania się formacji odwróconej głowy i ramion bardzo ważne jest, aby wolumen obrotów zachowywał się zgodnie z teorią. Przy wyznaczaniu kolejnych punktów charakterystycznych dla formacji wolumen obrotów powinien wyglądać następująco:

* maksimum lokalne podczas wykształcenia się lewego ramienia (1)
    * niższa wartość podczas wyznaczania głowy (2)
    * po ukształtowaniu głowy wyraźny wzrost przy penetracji linii szyi
    * spadek podczas wyznaczania prawego ramienia (3)
    * wyraźny wzrost przy wybiciu przez linię szyi (4).

Wielkość ruchu cen po wybiciu z formacji (ponad punkt wybicia W) powinna być co najmniej równa wysokości głowy mierzonej od linii szyi (linia fioletowa).

Uwaga 1: Linia szyi nie musi być pozioma.

Dzieki za te uwagi "-)
    Właśnie po to jest ten wątek !

mariusz

Twoja Kasa ! Twoje ryzyko!
    Zwróć jeszcze uwagę na wolumen , bo jest charakterystyczny dla każdej z formacji
    RGR i litera W

mariusz
    wszystkie 4 pkt zostały zrealizowane, a 4pkt nawet dzisiaj, ja to tak widzę (wykres liniowy)
    pkt 1czyli pierwsze minimum (lewe ramię) pod koniec października ok.5,80
    2 pkt głowa z dołkiem koniec grudnia ok.4pln
    3 pkt wzrost pod 7pln i spadek pod 4,50 w połowie lutego jako prawę ramię
    4 pkt linia szyi dzis przebita na zwiększonym vol.
    linię szyi prowadzę po szczytach z koniec października, koniec stycznia i ostatni szczycik z ok.10 marca
    i jeszcze jedna ciekawostka, jak poprowadzimy dwie lekko nachylone w dół linie równoległe to mamy kanał z którego dzis wyszliśmy (po dołkach i górkach)
    do przemyślenia
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~Sol [79.185.196.*]
    Litera W czyt podwójne dno to dopiero moze sie ukształtowac.te wzrosty sa powtórka z drugiej polowy stycznia kiedy kurs na jednej sesji oscylował +kilkadziesiat % w porywach nastepnie osunal sie do w okolice 5.kluczowy jest opór na 7,20 na razie mamy powtórke z historii.

http://stooq.pl/q/a/?s=jwc
    http://stooq.pl/q/a/?s=jwc

Gdzie tu masz odwrócone RGR ?
    Jutro dojdzie do poziomu z poczatku listopada 2008 i kończ stycznia 2009.
    Formacja jest podobna do końca stycznia . jeżeli Jutrzejszy wzrost zakończy sie CZARNĄ
    ŚWIECĄ , to w następnych sesjach mamy korekte do około 5,xx

mariusz
    Patrząc i porównując Wolumen , prawdopodobnie zjazd bedzie koniec sesji piątkowej lub w poniedziałek .

Jutro jeszcze do góry :-) a potem palec na ENTER !!!!!!!!!!!!!!!!!

mariusz

Twoja Kasa! Twoje Ryzyko! Pamietaj!
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: baskerville [77.113.212.*]
    Witam Koledzy !

Dzisiejsza sesja była ciekawa tylko na początku sesji i o ok 15:00. / 7,07 / !!!!!
    MAKLER lub KTOŚ z "S" - zrobił nam małą korektę o 0,30 , ale nie pozbierał zbyt dużo :-)
    Można by to sprawdzić , ale sądzę że ok 20K.
    Do 7,00 mieliśmy odkryte karty i tak jak widziałem jest do odkupienia ok 25K + DT.

Macie jakieś spostrzeżenia ?

mariusz
  • z innej beczki... Autor: ~redfox [77.254.141.*]
    baskerville obserwowałeś inne spółki czy interesuje Cię tylko JWC? Mam troszkę wolnej kasy i nie wiem do końca na co się zdecydować...
    wspomnę, że dopiero praktykuję inwestowanie w akcje... :]
  • Re: z innej beczki... Autor: baskerville [77.114.157.*]
    Dnia 2009-03-26 o godz. 00:16 ~redfox napisał(a):
    > baskerville obserwowałeś inne spółki czy interesuje Cię
    > tylko JWC? Mam troszkę wolnej kasy i nie wiem do końca na
    > co się zdecydować...
    wspomnę, że dopiero praktykuję
    > inwestowanie w akcje... :]

mariusz

Patrzę właśnie na OrcoGroup - hmmmmm.........

Chłopcy się przejadą po ostatnich wzrostach "-)

Nie mam wykształcenia ekonomicznego , nie jestem ksiegowym ani specem z AT .

Jestem Giełdowym Spekulantem.

mariusz
  • Re: z innej beczki... Autor: baskerville [77.114.157.*]
    Jak innej beczki - ostatni raz na tym wątku , OK?

Mogę Ci doradzić na Longi - ROPA ! MIEDŹ !

Ja unikam banki , są nieprzewidywalne do wakacji !

IMMO ................. to jest dla ludzi z mocnymi nerwami..........ROLLERCOASTER
    potrzebna Ci bedzie papierowa torebka ( w Łodzi mówią - tytka ) na ......wymioty "-)
    jak jestes w stanie w to grac , to proszę ............
    Twoja Kasa! Twoje ryzyko!Q Pamietaj !

MCI - jeszcze zdążysz poczekaj na zwałe , Makolab NC

mariusz
  • Re: z innej beczki... Autor: ~redfox [77.254.141.*]
    Dzięki za podjęcie tematu.
    Nie słucham rad, interesują mnie właśnie spostrzeżenia, reszta to już oczywiście moja decyzja, żeby nie było...
    pozdro
  • Re: z innej beczki... do ~redfox Autor: baskerville [77.114.157.*]
    Zarabiaj KOLEGO na giełdzie ile wleżie "-)
    życzę Ci tego z Całego mojego Gorącego Serca !

DOKOP MISIOM W 2009 ROKU !

Nie słuchaj innych , rób co czujesz , obserwuj wykresy , fachowa literatura ...................

............ i za 5 lat będziesz MILIONEREM.

powodzenia

mariusz "baskerville"
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~domin [83.11.219.*]
    witam,
    od nie dawna sledze to forum i postaram sie wypowiedziec i czekam na wasze opinie,

zgadzam sie z wiekszoscia co do prognozy korekty obecnego wzrostu,

dzisiejsza swieca jak i wskazniki stochastic, RSI, MACD, w ujeciu dziennym to potwierdzaja (na wykresie tygodniowym jest cos lepiej)
    licze teraz na korekte i tu pierwszy stopien wskazalbym na poziomie ok 5,90 (32% fibo) kolejny na ok 5,50 - 60....
    nie sprawdzalem wykresu wczesniej tylko kupilem ale w nienajgorszym momencie teraz wiem ze mozna by lepiej kupic chociaz jak ktos ma ponizej 6zl to jest dobrze...

nie wiem czy ,mam racje, ucze sie dopero cos czytac z wykresow, a spolka zaczalem sie interesowac od niedawna, wiec licze na rade ludzi w temacie

pozdrawiam
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: baskerville [77.113.212.*]
    do ~domin [83.11.219.*]

Wszystko się zgadza co napisałeś.

Twoja Kasa ! Twoje Ryzyko ! Q Pamietaj !

mariusz
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: baskerville [77.115.142.*]
    Witam !

Dzisiaj było dużo zamieszania na GPW,
    Drągowski
    Plotka TVN CNBC i chwilę później skok kursu nt. dewelopera :-)
    Ale mieli radochę , że potrafią profesjonalnie na antenie giełdowego programu - naganiać "-)
    o i KROSNO , ponad 50% spadek jest porażający , a ich uczestnicy / mowa o tzw SIM /
    są wyeliminowani na jakiś czas z gry. Od początku metody , którymi się posługiwali śmierdziały z Koszalina aż do mnie / 400 km "-) /
    Nasza spółka JWC jak napisałem w innym poście rano po 08:30 ? będzie sprawdzana , czy ma "silne obie nogi " / 6,60 - 6,70 / czy może któraś jest słabsza i się wy ...wali.
    Jest dobrze , niepokoi mnie tylko TVN CNBC............ale o tym następnym razem.

miłego weekendu dla WAS wszystkich

mariusz

• Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~do Baskerville [77.112.125.*]
    wydaje mi się ,że kurs JWC jest trzymany za mor.. i narazie na wzrosty nie ma co liczyć, przynajmniej do połowy maja.Jak się mylę to proszę o sprostowanie, ale odpowiedz typu "jak im nie oddamy akcji to nie skupią " jest naiwna, bo zawsze się ktoś znajdzie kto woli oddać niż sie pocić przed kompem.Poprostu stalowe jaja ma nie każdy.Tak więc do czerwca kiszonka i sztuczne trzymanie?
    Karol
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~baskerville [77.112.18.*]
    do Karola ,
    Znasz się trochę na AT ?
    Wczoraj patrzyłem na wykres i moim zdaniem jesteśmy w górnym ograniczeniu kanału.
    Wcale nie oznacza to , że od razu ( poniedziałek ) polecimy w przeciwnym kierunku.
    Poziom z ostatnich 2 sesji jest dosyć mocny , co pozwala przypuszczać , że trochę jeszcze wzrośnie.
    Nie jestem wróżką , wiem że wszystko może się wydarzyć.
    Czerwiec . Tak daleko nawet nie próbuję sięgać. Popatrz na tygodniowe AT i sam wyciągnij wniosek. Zwrócę tylko Ci uwagę na SMA 30 SMA 45.
    RSI tak samo jak w styczniu daje sygnał S. Najbliższy poziom wsparcia 5,8x -5,9x

Masz pytanie ? Zapraszam.

Stalowe jaja to to samo co cierpliwość.

mariusz

• Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~t7 [77.252.46.*]
    Wysoka swieczka z dnia 25-03-2009 przebiła linie oporu, która można wyrysować od mniej więcej listopada - zasięg wzrostów to mniej wiecej 9,5-10 - biezaca korekta powinna się skończyć w okolicach 6,0-6,35

Linia oporu nie jest pozioma - przypomina bardziej gorne ograniczenie bardzo rozbudowanej formacji falgi

Spadek ponizej 6,0 bedzie oznaczal zanegowanie wybicia przy czym nalezy pamietac, ze linia oporu biegnie w dol tak wiec kurs, przy ktorym nastapi ewentualne zanegowanie bedzie sie z czasem obnizal - wykres moze sie w tym czasie "slizgac" po linii oporu do czasu kolejnego ruchu w gore
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~Karol [77.112.125.*]
    no to rozumiem ,że do 9,50 spokojnie można trzymać tak?a 12 zł być nie może? sorki za pytanie ale AT wogóle nie śledze i się nie znam
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~baskerville [77.112.18.*]
    Dnia 2009-03-29 o godz. 16:55 ~t7 napisał(a):
    > Wysoka swieczka z dnia 25-03-2009 przebiła linie oporu,
    > która można wyrysować od mniej więcej listopada - zasięg
    > wzrostów to mniej wiecej 9,5-10 - biezaca korekta powinna
    > się skończyć w okolicach 6,0-6,35

pozdrawiam

mariusz

Miałem tego nie pisać , no cóż .........................może popełniam błąd.?

Dla Ciebie różnica 0,00- 0,35 to może niewiele ?
    Dla mnie to już jest kilkanaście tysięcy PLN - w tej chwili "-)

Nie mówię , żeby z AT wyliczać co do grosza , ale nie rób przesadnych WIDEŁ!!!!!

mariusz

• Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: baskerville [77.113.85.*]

http://www.parkiet.com/artykul/7,795994_BBI_Development_snuje_plany__a_rynek_uwierzyl_w_inwestora.html
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~do Baskerville [77.114.241.*]
    witam, dopiero uczę się analizować AT dlatego pytam, gdzie kolejny opór? koło 7,17 tak?potem może być korekta do 6,65 ,
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~baskerville [77.112.229.*]
    Dlaczego nikt nie kontynuuje wątku ?
    Dzisiaj dobiliśmy do 8,00 "-)
    Trzeba to zapisać dla historii.
    Jak będzie 70,00 to wtedy będziemy się śmiać , jak to tanio mozna było kupić :-)

mariusz
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~bak [89.238.19.*]
    Na tym polega gielda.Ktos musi byc wydymany , aby inny zarobił
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~baskerville [77.112.229.*]
    Teraz zarobimy szybciej bo nadchodzi "świeży " kapitał "-)

http://pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=6b353379-d5ec-4341-b716-c2dbe5b0983d&open=sec
    Dnia 2009-04-02 o godz. 22:33 ~baskerville napisał(a):
    > Teraz zarobimy szybciej bo nadchodzi "świeży
    > " kapitał "-)
    > http://pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=6b353379-d5ec-4341-b71
    > 6-c2dbe5b0983d&open=sec

Tak udanej sesji na GPW nie było już dawno. WIG20 wystrzelił w górę o 7 proc. Kto kupował? Zagranica i OFE, którym ZUS przelał w tym tygodniu 530 mln zł.

• Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~bak [89.238.19.*]
    Dzis bylem w biurze maklerskim , bo mam blisko.Makler powiedzial, że dzis kupowali drobni inwestorzy, a kolejki były b.duże.Zagranica i fundusze na szczęscie nie.
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: baskerville [77.114.87.*]
    Witam !
    Jak pisałem wcześniej , że na AT prawdopodobnie mamy do czynienia z literą ^W^ ,
    dzisiaj można to potwierdzić i muszę dodać że osiągnęliśmy szczyt .
    Teraz będzie korekta , być może duża - na 7,00 jest LUKA na otwarciu , trzeba ją zamknąć !!!!
    Po korekcie znowu wzrosty nawet do 20,00 - gdyż przybędzie świeży kapitał na GPW "-)
    Wiadomo "-)

mariusz

nie będzie korekty , bo jest ubijanie.chyba, ze futy w usa od rana będą mocno zniżkowac , ale jak dzis sie tam obsraja na - 3 % lub wiecej to jutro będzie u nas zieleń pod ich futy zielone.Oby nie odrobili, bo jutro my sie osuniemy.
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: baskerville [77.114.87.*]
    ~bak
    co jest ubijane ? Chmury...............................................

No jak co.Okolice 9 zł za akcje.W czwartek powinno być 10 zł lub więcej jeżeli jutro i pojutrze amerykanskie futy na to pozwolą. Jak narazie sesja w usa wzorcowo.
    Zobaczysz jak z tych chmur pójdzie błyskawica
    ^
    ..^
    ...^
    ....^
    .....^
    ......^
    .......^
    ........^
    .........^
    ..........^
    .............^^^^
    ....................^
    ......................^
    ........................^
    ..........................^
    .............................^
    ................................^
    ...................................^ 7,xx ^
    No cóż.Okaże się.
    Wystarczy spojrzeć na AT "-)
    Ja nie wróżę z 'fusów" ani nie mam szklanej kuli "-)

WESOŁYCH ŚWIĄT ! SMACZNEGO JAJKA ! MOKREGO ŚMIGUSA DYNGUSA !

życzy

mariusz
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: missim4 [89.77.194.*]
    No to będzie korekta na 1,8x do 2,xx jak piszesz na poprzednim wątki o 18:52 czy 7,00 jak tutaj ? Różnica spora :)
    Dnia 2009-04-07 o godz. 22:58 missim4 napisał(a):
    > No to będzie korekta na 1,8x do 2,xx jak piszesz na
    > poprzednim wątki o 18:52 czy 7,00 jak tutaj ? Różnica spora
    > :)

wyjasniam

korekta o 1,8x do 2,xx na papierze to znaczy 7,0x kurs - nie ma różnicy "-)

pozdrawiam
    No i zielono.Już prawie nikt nie patrzy na usrańców.Nareszcie.
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~Solver [79.185.179.*]

JWCONSTR RB 17/2009 Nabycie akcji własnych w ramach realizacji programu odkupu akcji własnych w celu ich umorzenia.
    2009-04-07 12:58
    Działając na podstawie § 5 ust. 1 pkt 6) rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa nie będącego państwem członkowskim (Dz. U. Nr 33, z 2009 poz. 259) ("Rozporządzenie") oraz art. 4 ust. 4 Rozporządzenia Komisji (WE) Nr 2273/2003 z dnia 22 grudnia 2003 r. wykonującego dyrektywę 2003/6/WE Parlamentu Europejskiego i Rady w odniesieniu do zwolnień dla programów odkupu i stabilizacji instrumentów finansowych ("Rozporządzenie Komisji") J.W. Construction Holding S.A. z siedzibą w Ząbkach ("Spółka") informuje, że w dniu 30 marca 2009 r. w ramach realizacji programu nabywania akcji własnych w celu ich umorzenia, działając zgodnie z art. 362 §1 pkt. 5) Kodeksu spółek handlowych, Spółka nabyła 19.500 akcji własnych o wartości nominalnej 0,20 zł każda akcja, co stanowi 0,04 % kapitału zakładowego Spółki. Nabyte akcje uprawniają do 19.500 głosów na walnym zgromadzeniu, co stanowi 0,04 % ogólnej liczby głosów. Średnia jednostkowa cena nabycia akcji wyniosła 6,54 zł.

Po dokonaniu transakcji będącej przedmiotem niniejszego raportu Spółka posiada łącznie 558.000 akcji własnych, stanowiących 1,02 % kapitału zakładowego Spółki, dających prawo do 558.000 głosów na walnym zgromadzeniu stanowiących 1,02 % ogólnej liczby głosów. Średnia jednostkowa cena nabycia akcji wyniosła 6,75 zł.
    Źródło: strona internetowa spółki, relacje inwestorskie, raporty bieżące
  • Re: JWC Horyzont powrotu do poziomu 70 za sztukę cz.1 Autor: ~Solver [79.185.179.*]
    a więc zostalo milion akcji do skupienia.Podlaczyli sie drobni gracze i czesc funduszy ,cena wzrosła ,nie chcąc dopuscic do zbierania z wyzszych poziomów spólka przyspieszy skup ,podaz jest niewielka a skup sie nasila dlatego trudno o korektę ktora jest nieuchronna.
[x]
JWCONSTR -0,48% 4,16 2021-05-20 16:16:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.