• Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~MB [188.146.121.*]
    Tak właśnie wyglądają próby naciągania ludzi - jak w powyższym, prymitywnym poście mitomana - „ magistra ekonomii”… Naganiacz swoje, a kurs - rynek swoje. Trwa zaklinanie rzeczywistości przez osoby naiwne i upychanie akcji w rynek przez osoby cwane.
  • 50+ nikogo tu nie zadziwi ? Każdy Wie ? Taka prawda ? Autor: ~ELdoRaDo [91.222.143.*]
    2 lata i JW ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.235.185.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~MB [188.146.121.*]
    Dzisiaj „kosmosu” ciąg dalszy…
    Proponuję spojrzeć na wykres, nie zazdroszczę marzycielom posiadającym akcje.
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~ted [178.235.185.*]
    Zdesperowany i zakompleksiony spadziowy naganiaczu o nicku MB, czy potrafisz choć raz napisać coś merytorycznego, w co bardzo wątpie, poza wklejaniem bzdurnych tekstów typu 'krok w przód, dwa kroki do tyłu' czy 'dystrybucja, upychanie akcji w rynek', a kurs praktycznie stoi w miejscu na śladowych obrotach. Wytłumacz forumowiczom na jakiej podstawie tak sądzisz, może choć raz jakieś argumenty, a nie tylko ciągle powtarzające się bzdurne wklejki.
    Musisz bardziej się postarać i naganiać, bo twój Pan zrezygnuje z twoich usług. Zobacz ile akcji musi poświęcić, sprzedać, by utrzymać kurs na tych niskich poziomach i jednocześnie blokować kurs przed wzrostem. Za 20groni od wpisu nie wyżyjesz zdesperowany i zakompleksiony człowieczku.
    Powtórzę, ile mam jeszcze czekać na odpowiedź na kolejny, już piąty raz zadane pytanie: w którym ze swoich postów naciągam, naganiam na kupno akcji spółki Synthaverse ?!? Widzę, że jest zdecydowanie za trudne jak na twój ptasi móżdżek 'magistra ekonomii'.
    Trochę statystyki z tego wątku, jak czytający to forum postrzegają manipulacyjne wpisy spadziowego nagona o nicku MB. Ilość pozytywnych kciuków, które otrzymał są rzędu paru procent, a ilość negatywnych przekracza 95%. Jednoznacznie to świadczy jak jest on odbierany, tym bardziej nie należy ich czytać, tylko omijać szerokim łukiem, bo są typowo manipulacyjne o zerowej wartości merytorycznej.
    Przestrzegam po raz wtóry przed prymitywnym spadziowym płatnym trollem-mitomanie o nicku MB.
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~MB [79.185.179.*]
    Coś ta „ostatnia prosta” chyba w nieodpowiednim kierunku zmierza…
    Myślenie życzeniowe oraz prymitywne naganianie na kupno - coś nie mogą się przebić w rynek… „Mędrcy ekonomii” swoje, a rynek swoje, tylko grunt pod nogami staje się coraz mniej stabilny.
    Dla podtrzymania wątku.
    Spadziowy nagonie o nicku MB, stan mojego portfela w SVE obniżył się w dniu dzisiejszym na +75% z +78% w piątek.. rzeczywiście poniosłem 'kolosalną stratę' raptem rzędu 3%.. kogo zakompleksiony człowieczku chcesz przestraszyć swoimi manipulanckimi wypocinami?!?
    By the way, ile mam jeszcze czekać na odpowiedź na szósty raz zadane pytanie: w którym ze swoich wpisów naciągam czy naganiam na kupno akcji spółki Synthaverse ?!? Widzę, że jest ono zdecydowanie za trudne jak na twój ptasi móżdżek 'magistra ekonomii'.
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~McKiewicz [31.0.73.*]
    Ale to rośnie,ale wybija!
    Nikt obojętnie tego nie mija
    Wszyscy się patrzą w swoje wykresy
    Już zamawiają se mercedesy
    Co tak wybija pyta się Bambo?
    Echo wtòruje...szaaaambo to szaaaaaambo!
    Trollu BucKiewicz, czy jak tobie tam, nie zaśmiecaj tego wątku swoimi bzdurnymi wierszykami, bo tylko się nimi ośmieszasz. Napisz choć raz coś sensownego, jeśli w ogóle na to ciebie stać, w co bardzo wątpię.
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~MB [79.185.91.*]
    Dla podtrzymania wątku, ale przede wszystkim dla oceny wpisów na tego typu forach w odniesieniu do rzeczywistości.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.235.185.*]
    „Kosmos… i ostatnia prosta…” kontra rzeczywistość - dzień kolejny.
    „Kosmos… i ostatnia prosta…” kontra rzeczywistość - dzień kolejny.
    Dla podtrzymania wątku, w szczególności odnosi się to do nic nie znaczących manipulacyjnych wpisów spadziowego nagona o nicku MB.
    Zakompleksiony człowieczku, odpowiesz mi w końcu na pytanie, które zadałem tobie powyżej aż 6 razy, czy nadal będziesz robił uniki??
    Widzę, że nadal to proste pytanie jest zdecydowanie za trudne jak na twój ptasi móżdżek 'magistra ekonomii'.
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~MB [188.146.124.*]
    Wpisy takie jak w tytule tego postu i ludzie, którzy wypisują takie kłamstwa, próbując naciągać innych - nie mających pojęcia o inwestowaniu na gpw, trzeba bezwzględnie piętnować i tępić. Pokazywać fakty, uświadamiać marzycieli, że takie wpisy to wyłącznie gra na czas, mająca na celu ograniczanie podaży akcji w rynek.
    Dla podtrzymania wątku, w szczególności odnosi się to do nic nie znaczących manipulacyjnych wpisów spadziowego nagona o nicku MB.
    Takich jak ty zdecydowanie i bezwzględnie należy piętnować i tępić. Przypomnij sobie, jak półtora roku temu przy kursie akcji 3zł naganiałeś na spadek do 50groszy, do tego wieszcząc bankructwo spółki. Obecnie kurs jest 70% wyżej od tamtego czasu, a ty dalej zapluwasz się i szczujesz na inwestorów, śliniak sobie kup płatny nagonie.
    Zakompleksiony człowieczku, odpowiesz mi w końcu na pytanie, które zadałem tobie ostatnio aż siedem razy, czy nadal będziesz robił uniki?? Wyłącz automat i odpisz po ludzku, a nie tylko ciągle wklejasz te same bezsensowne wklejki.
    Widzę, że nadal to proste pytanie jest zdecydowanie za trudne jak na twój ptasi móżdżek 'magistra ekonomii'.
    Z zasady nie wchodzę w dyskuty ad personam, ale w tym wypadku odniosę się do wypowiedzi: po pierwsze poziom wpisów, używanego języka tego piszącego swobodnie przyrównać można do poziomu jego wiedzy o inwestowaniu na gpw, po drugie wpisy o rzekomym naganianiu przeze mnie, w jakimkolwiek okresie notowań spółki - „na spadek do 50 groszy” - to kłamstwo bezradnej osoby bez argumentów, po trzecie i najważniejsze kilkumiesięczny spadek kursu w 2022r. - w okolice 3zł, był zapewne tak samo kontrolowany jak spekulacyjne wybicie w okolice 30zł (po którym zresztą wydane zostało ostrzeżenie knf), i na pewno nie było polem do zarabiania dla takich jednostek jak piszący. W okresie ok. 3 miesięcy, od kiedy to piszący wstawił niniejszy post - wartość akcji znacząco spadła. Wnioski należy wyciągnąć sobie samemu, w jakim celu wstawiane są takie posty.
    Przepraszam - w okresie ponad 2 miesięcy, a nie 3ech.
    Dla podtrzymania wątku.
    Nagonie spadziowy o nicku MB, odnośnie poziomu wpisów to odpisuję tylko na twoje ataki, odnoszę się do nich w sposób odpowiedni zgodnie z faktami. Piszesz o kłamstwach i rzekomym naganianiu.. czy mam wszystkim przedstawić twoje wpisy sprzed półtora roku przy kursie 3zł jak naganiałeś na spadki na groszowe poziomy, do tego wieszcząc wręcz bankructwo spółki? Każdy może cofnąć się do wątków z tamtego okresu czasu i poczytać twoje wpisy jak szczułeś na spółkę oczerniając i podląc ją swoimi manipulacyjnymi wpisami pod tym samym nickiem i IP, i to są argumenty bezradny, zakompleksiony i zdesperowany człowieczku.
    Cytat z twojego powyższego wpisu: 'W okresie ok. 3 miesięcy, od kiedy to piszący wstawił niniejszy post - wartość akcji znacząco spadła i wnioski należy wyciągnąć sobie samemu'.
    Odpowiadam, po pierwsze to nie ja założyłem wątek, ja tylko na nim 'walczę' z jednym, ale agresywnym nagonem spadziowym, który szkaluje spółkę oraz obraża inwestorów kłamliwyni wpisami. Po drugie: cytuję twoje słowa: 'spadek w ok.3zł na pewno nie był polem do zarabiania dla takich jednostek jak piszący'. Odpowiadam: pomimo spadków przez ostatni okres czasu obecnie zwrot z kapitału mam na poziomie +70% (3,02==>5.11). Pisałem o tej swojej inwestycji we wcześniejszych swoich wpisach, więc do czego i kogo piejesz?!?

Pokaż 'swoją klasę' i odpowiedz wreszcie na proste pytanie, które ciągle zadaję ci przy każdym swoim wpisie: w którym z nich naciągam czy naganiam na kupno akcji spółki Synthaverse ?!? Nie masz żadnych argumentów i to proste pytanie jest zdecydowanie za trudne jak na twój ptasi móżdżek 'magistra ekonomii'.
    Jesteś typowym zdesperowanym i zakompleksionym spadziowym naganiaczem, którego absolutnie nie należy czytać, a wręcz omijać szerokim łukiem. Tyle w temacie.

Aha, napisałeś jeszcze o poziomie wiedzy o inwestowaniu na GPW.
    Cwaniaczku, jak ja zaczynałem inwestować na giełdzie to ty jeszcze nie wiedziałeś co to gpw, zresztą mogło ciebie jeszcze na świecie wtedy nie być, więc nie wyjeżdżaj do mnie z takimi tekstami.
    Podbijam ten jakże wiarygodny wpis…
    Hazard, nic więcej.
    Dla podtrzymania wątku.
    Spadziowy nagonie o nicku MB, o jakim hazardzie tu piszesz, że ktoś kupił po 3zł i ma obecnie ponad 70% zysku to jest on hazardzistą czy inwestorem?? Nie oceniają innych ze swojego punktu widzenia.
    Tradycyjnie wylazłeś z nory, bo zobaczyłeś -3% na kursie, a jak na piątkowej sesji wzrosł 4% to przez cały weekend siedziałeś cicho w norze, bo nie miałeś nic do powiedzenia, nie miałeś argumentu by wylewać jad na spółkę i jej inwestorów. Jesteś klasycznym opłacanym spadziowym trollem, którego trzeba omijać szerokim łukiem i zdecydowanie ignorować.
    Spadziowy nagonie o nicku MB, niecierpliwie czekam na twój wpis, jaki jest obecnie kurs, bo neta mi odcięło, ile 'lecimy na pysk', jesteśmy już na dolnych widłach ?!?
    Mam nadzieję, że tak jak wczoraj po sesji 'rzetelnie' podsumujesz dzisiejszą sesję. Tyle na teraz, do usłyszenia wkrótce.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.69.172.*]
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~MB [188.146.123.*]
    Grunt pod nogami staje się coraz bardziej sypki. A „kosmosu” jak nie było tak nie ma - ironia. Dla podtrzymania.
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~SiM [5.172.236.*]
    Zlituj się człowieku zauważyłeś to że cię tu żaden nie lub..i , idź już stąd !!!
    Do spadziowego nagona o nicku MB.
    Jaki sypki grunt, kurs z zamknięć praktycznie bez zmian, nawet kilka groszy wyżej od dołka sprzed dwóch tygodni na 5.10.
    Nie widzę tutaj żadnej ironii, wczytaj się jeszcze raz w tekst, który napisał Ziggi, autor tego wątku to wtedy może zrozumiesz.. a jak już BĘDZIE ten KOSMOS to tyle będzie cię widać na tym forum, zakopiesz się w głębokiej norze tak jak ponad rok temu po swoim intensywnym naganianiu na spadki z poziomu 3zł na groszówki, a kurs "o ironio" wybił pod 10zł.
    Obecnie "o ironio" kurs nie może spaść poniżej 5zł pomimo twojego ciągłego naganiania.. jak to było?.. aha, jeden krok do przodu i dwa do tyłu, a kurs cały czas chodzi w wąskiej strefie na śladowych obrotach, w większości robionych przez słynny już automat.

Jeśli chodzi o podtrzymywanie tego wątku to kilka razy powyżej pisałem, że będę go ciągle podtrzymywał dopóty, dopóki nie znikniesz z tego forum, doskonale wiesz dlaczego.. twoja misja dobiegnie końca i sługa swojego Pana będzie mógł odejść.
    Tyle na teraz.
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~MB [188.146.126.*]
    Najważniejsze to regularnie przypominać wszystkie spekulacyjne zachowania kursu, jak chociażby wzrost z ok. 1zł na ok. 30zł. Nie dać dorabiać się cwaniakom ze zorganizowanych grup kosztem pseudo-inwestorów marzycieli. 5 - 6zł to nadal poziom satysfakcjonujący upychających akcje w rynek. Gonić ich i piętnować ile wejdzie.
    Dla podtrzymania wątku!!
    Specjalnie dla spadziowego nagona o nicku MB (czyt. Małpi Buc).
    GONIĆ go i PIĘTNOWAĆ ile wejdzie!

BM BDM rekomenduje "kupuj" Synthaverse, cena docelowa 6,7 zł. PAP - Biznes 13.09.2023, Warszawa (PAP) - Analitycy BM BDM w raporcie z 13 września rozpoczęli wydawanie rekomendacji dla spółki Synthaverse od zalecenia "kupuj", wyznaczając cenę docelową na 6,7 zł.Rekomendacja została wydana przy kursie 5,2 zł."Spółka intensywnie inwestuje w powiększenie mocy produkcyjnych deficytowego w skali globalnej leku na raka pęcherza moczowego. Po zakończeniu inwestycji w 2025 r. wolumen produkcji wzrośnie 6-krotnie przy jednoczesnym wzroście marży, dzięki zamianie dotychczasowych ampułek na fiolki" - napisano w raporcie."Spółka już teraz lokuje planowane moce na nowych rynkach. Onko BCG posiada rejestrację w Polsce, Niemczech, Szwajcarii, Ukrainie i na Malcie. Aktualnie toczą się procesy rejestracyjne we Francji, Rumunii, Holandii, Turcji, Serbii oraz Bośni i Hercegowinie. Oprócz tego spółka sprzedaje lek także w innych krajach, w których produkt nie posiada rejestracji, na podstawie pozwolenia na import" - dodano.Jak wskazano, rozbudowa mocy produkcyjnych przyniesie spółce skokowy wzrost wyników. Analitycy DM BDM szacują, że przychody ze sprzedaży wzrosną z 59,5 mln zł w 2023 r. do 179 mln zł w 2026 r., natomiast zysk netto ma potencjał wzrostu z ok. 9 mln zł w 2023 do ok. 58 mln zł w 2026 r.Depesza jest skrótem rekomendacji DM BDM dla Synthaverse (dawniej Biomed-Lublin - przyp. PAP) . Autorką raportu jest Anna Tobiasz. Pierwsze rozpowszechnienie raportu nastąpiło 13 września o godzinie 11.30.Raport został przygotowany w ramach Programu Wsparcia Pokrycia Analitycznego GPW.W załączniku znajduje się pełna wersja raportu wraz z wymaganymi zastrzeżeniami prawnymi. (PAP Biznes)
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~MB [188.146.126.*]
    Zaczynają pojawiać się kolejne „wspomagacze” kursowe, świadczy to o kompletnej bezradności zorganizowanych grup - trzeba się wspomóc rekomendacją… no i teraz polecam obserwować co będzie działo się z kursem….
    A co się będzie działo…? NIC nie będzie się działo, ponieważ podaż jest tak wielka - ilość akcji do upchnięcia w rynek przy obecnych poziomach cenowych jest tak wielka, że wiele lat upłynie zanim kurs obejmie jakikolwiek korzystny kierunek dla potencjalnych inwestorów. Jak widać naiwnych na tego typu gry hazardowe jest bardzo mało.
  • Re: Do frustrata o nicku MB Autor: ~ted [178.235.185.*]
    No i po co spadziowy nagonie wylazłeś z nory, po to by wkleić kolejne swoje bzdurne wypociny?? Wracaj do niej i się nie ośmieszaj tak jak półtora roku temu przy kursie 3zł.. groszówki wtedy widział naiwny naganiacz, a kurs o ironio wystrzelił pod 10 zeta.. a jak chcesz uprawiać hazard to idź do kasyna zdesperowany i zakompleksiony frustracie.
  • Re: Do frustrata o nicku MB Autor: ~MB [188.146.126.*]
    Poziom populizmu i nieprawdy we wpisach niejakiego nicku „ted” obrazuje poziom inwestycji i osób w nią zaangażowanych. Moim celem nigdy nie było określanie docelowego kursu akcji, bo po pierwsze nie mam na to wpływu, po drugie nie ma to dla mnie znaczenia. Pisanie o jakichś „groszówkach” to zwykłe kłamstwo, bo nigdy takich wpisów nie czyniłem. Akcje na wybiciach grane były wyłącznie spekulacyjnie, a ich prawdziwa wartość kształtowana jest każdego dnia przez prawdziwych akcjonariuszy, co każdy może obserwować, na wykresach i w statystykach z notowań. Aktualnie - od założenia kłamliwego wątku o”kosmosie…” - nie widzę tam ani „wzrostów” ani „obrotów”. Jest zwykła dystrybucja z próbą utrzymania poziomu kursu między 5, a 6zł - bo to nadal atrakcyjne poziomy dla osób próbujących pozbyć się tych akcji. Cieszy mnie tylko fakt, że osób uprawiających hazard na gpw, na tego typu akcjach jest coraz mniej.
  • Re: Do frustrata-hazardzisty o nicku MB Autor: ~ted [178.235.185.*]
    Manipulancie o nicku MB, piszesz o populiźmie i nieprawdzie, czy zatem mam tutaj wkleić twoje kłamliwe wpisy sprzed półtora roku kiedy naganiałeś na spadki z poziomu 3zł?? Żaden problem, wszyscy się dowiedzą co wtedy pisałeś i co prezentujesz swoim płytkim poziomem wiedzy oraz brakiem wyczucia rynku. Wtedy mocno minąłeś się z prawdą, więc z dużym prawdopodobieństwem i tym razem tak będzie.
    Z twoich wpisów przemawia chamstwo, zawiść, którą wylewasz obrażając prawdziwych inwestorów inwestujących w tą spółkę. Jeśli kiedyś 'umoczyłeś' na niej to jakim prawem wyżywasz się na nich, zrobili ci jakąś krzywdę??
    Jeśli nie widzisz wzrostów to dlaczego nie ma spadków, o które non-stop zabiegasz i podkreślasz w swoich kłamliwych postach? Dla ciebie to dystrybucja, a dla innych akumulacja. Wedle twoich śmiesznych kroków, jeden do przodu, dwa do tyłu to już dawno kurs byłby dużo poniżej 5zł. Na nic nie zdaje się twoje agresywne zniechęcanie i pompowanie na spadki.
    Wiem doskonale co będzie w niedługim czasie, tak jak to było w ubiegłym roku. Wykonasz zleconą misję i znikniesz z tego forum, i tyle będzie cię widać.
    Piszesz o poziomie inwestycji, to powtórzę o czym pisałem powyżej. Obecnie zwrot z kapitału mam na poziomie +75% (3,02==>5.25). więc do czego i kogo piejesz nagonie?!? Pytam się, czym chcesz mi tu dociąć?? Swoją powyższą inwestycję uważam za słuszną i absolutnie nie obchodzi mnie to co piszesz na temat tej spółki.
    Aha, w którym ze swoich wpisów na tym wątku piszę o docelowym kursie akcji, pytam się?? Po drugie, dlaczego ciągle mi nie odpowiadasz na pytanie, które ciągle ci zadaję: w którym ze swoich wpisów naciągam czy naganiam na kupno akcji spółki Synthaverse ?!? Podpowiem ci: W ŻADNYM.. ale pisz, bo mdleję z ciekawości kłamliwy manipulancie.
    Dla mnie jesteś klasycznym płatnym trollem, który swoimi manipulacyjnym wpisami wywierasz nacisk na sprzedaż akcji przez niedoświadczonych inwestorów przy okazji zniechęcając potencjalnych do ich kupna. Łatwowierni mogą to kupić, prawdziwi tylko się z ciebie pośmieją. Takich jak ty zdecydowanie i bezwzględnie należy piętnować i tępić.
    Tyle w temacie
  • Re: Do frustrata-hazardzisty o nicku MB Autor: ~MB [188.146.126.*]
    Wzorcowy przykład forumowego manipulanta - „może wkleić wpisy, ale nie chce…” - trudno jest wkleić coś czego nie ma, ale bardzo prosto jest samemu to napisać… przepraszam samemu też trudno pisać bo sporo zwrotów kopiowanych z postów, na które odpowiada. Komediant, próbujący szukać głupszych od siebie, pokazując rzeczywistość inną niż jest - przecież ruchy na kursie spółki każdy widzi - stagnacja, niskie obroty i w efekcie długoterminowo tendencja spadkowa. Gdzie jest obiecywany „kosmos…”?
  • Re: Do frustrata-hazardzisty o nicku MB Autor: ~ted [178.235.185.*]
    Wzorcowym manipulantem ewidentnie ty tu jesteś spadziowy nagonie, a głupszych od ciebie nie muszę szukać, bo po prostu ich nie znajdę.
    Owszem, już osiem razy zadałem tobie istotne pytanie, bo ciągle unikasz odpowiedzi, a nie będę coraz się powtarzał, więc je kopiuję i wklejam, i będę to robił do skutku dopóki na nie odpowiesz 'magistrze' ekonomii' o ptasim móżdżku.
    Komediancie, w którym miejscu pokazuję inną rzeczywistość niż jest?? Przede wszystkim naucz się czytać wykresy jak już tak intensywnie nie mając wiedzy 'podlisz' spółkę oraz jej poważnych inwestorów.
    Jak wszyscy wiedzą kurs SVE ze szczytu covidowego 32zł spadł na 3zł półtora roku temu. Od tamtego momentu nastąpił ruch wzrostowy do strefy 8-9zł, który nastąpił na przełomie sierpnia/września ubiegłego roku. Od tamtej pory w okresie ostatnich 12 miesięcy na niskich obrotach kurs osunął się do obecnych okolic 5zł czyli jest w korekcie ubiegłorocznego wzrostu. Korekty po sporych wzrostach mają to do siebie, że powinny być na niższych korekcyjnych obrotach, więc w tym przypadku zachowują się książkowo. Dość długo kurs konsoliduje się w strefie 5.10-5.50 na śladowych wręcz obrotach świadczących o niechęci do sprzedaży akcji. W podsumowaniu: jeśli powyższa strefa utrzyma kurs to w niedługim czasie możemy mieć ruch wzrostowy na poziomy conajmniej z lata ubiegłego roku. Uważam, że obecnie trwa konsolidacja przed powyższym scenariuszem. Jest to moja subiektywna ocena obecnej sytuacji na akcjach spółki Synthaverse.
    Teraz twoja kolej spadziu, wykaż się swoją 'analityczną wiedzą', a nie tylko jeden krok do przodu i dwa w tył.
    Mnie pytasz spadziu o kosmos??.. a w którym miejscu o nim pisałem?? Nie ja jestem autorem tego wątku, więc nie do mnie to pytanie, a nie będę wypowiadał się w imieniu autora tego wątku.
    Teraz odniosę się do twojego wpisu, cytuję: „może wkleić wpisy, ale nie chce…” - trudno jest wkleić coś czego nie ma, ale bardzo prosto jest samemu to napisać.
    Zaraz wszyscy się przekonają, KTO tutaj jest manipulantem. Przypomnij sobie swoje wpisy w wątku 'Żegnany 3 zł na zawsze' z dnia 7marca 2022 roku. Jeśli masz krótką pamięć to podbiję ten wątek i wszyscy zobaczą jak bezczelnie atakowałeś inwestorów nabijając się z nich, że zostali z nic nie wartymi akcjami i do tego taplających się w bagnie trzymając akcje, wtedy jeszcze BML. Przypomnę, że kurs od tamtej pory, z tamtego poziomu wzrósł ponad 200%, a 'o ironio' mieli przecież spółkę zaorać, a jej inwestorów z nic nie wartymi akcjami, nieprawdaż zdesperowany i zakompleksiony kłamliwy nagonie??
    Zaprzeczysz czy potwierdzisz jeśli masz odwagę, czy to wymyśliłem jak mi zarzucasz na początku swojego powyższego wpisu czy faktycznie miało to miejsce.. czekam na odpowiedź zanim nie podbiję wątku, o którym powyżej wspomniałem.
  • Re: Do frustrata-hazardzisty o nicku MB Autor: ~MB [188.146.126.*]
    Desperacja to byłoby łagodne słowo określające poświęcenie jakie wykazuje nick „ted” na walkę z rzeczywistością. Kurs swoje, a gość swoje…
    …i nawet post może podbić z marca 2022r… i na akcjach, które nadal posiada zarabia… myślę, że każdy kto przeczyta choć kilka linijek tych jego wypocin wyrobi sobie zdanie.
    Współczuję.
  • Re: Do zdesperowanego frustrata o nicku MB Autor: ~ted [178.235.185.*]
    O czym ty piszesz zdesperowany frustracie. Odnalazłem twoje obraźliwe i kłamliwe posty sprzed półtora roku, a ty mi tu o walce z rzeczywistością, a rzeczywistość jest taka, że wtedy 'wyrzuciłeś' z rynku niedoświadczonych inwestorów przy kursie 3zł, którzy zawierzyli twoim manipulacyjnym, kłamliwym wpisom, a następnie kurs zrobił swoje wyjeżdżając ostro do góry pod 10zł, zupełnie w inną stronę aniżeli naganiałeś zakompleksiony desperacie.
    Na razie wspomniałem o jednym wątku z twoimi wypocinami, przygotowuję następne, by w całej okazałości wszystkim przedstawić i zarazem ostrzec, by omijali szerokim łukiem każdy manipulacyjny i kłamliwy wpis nagona spadziowego o nicku MB.
    Na swoich akcjach kupionych po 3.02 zarabiam i chcę zarobić dużo więcej, i nie zamierzam w najbliższym czasie ich sprzedawać, poczekam aż nabiorą konkretnej mocy. Ty nie masz i nie będziesz miał z tym problemów, ponieważ nie masz akcji tej spółki i absolutnie nie zamierzasz ich posiadać, więc tym bardziej śmieszna i bezsensowna jest twoja ingerencja w temat spółki i tym bardziej chamskie ubliżanie jej inwestorom. Myślę, że powinieneś skierować swoje kroki do lekarza specjalisty, może ci pomoże, aczkolwiek w to wątpię.
    Dam tobie radę trollu, za dużo nie myśl, bo myśliwym zostaniesz, a jak już chcesz wiedzieć co czytający myślą o moich wpisach to spójrz na pozytywne reakcje z ich strony poprzez ich aprobatę kciukiem w górę, a następnie spójrz jak twoje odbierają, kompletna dezaprobata rzędu conajmniej 95%, robisz z siebie istne pośmiewisko, zatem daj sobie na wsteczny i dłużej się nie ośmieszaj zaśmiecając ten wątek. Wszyscy dobitnie wyrobili sobie zdanie o tobie jako kłamliwym manipulancie, tylko współczuć.
    Podsumowując, odpuść sobie to forum, bo nic tu nie ugrasz poza tym co masz od posta od swojego Pana. Tyle w temacie.
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~Investor [46.204.68.*]
    Jw
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~senior [78.30.67.*]
    NAWIEDZONE KLAKIERSTWO BIOMEDOWEJ SITWY....
    NAWIEDZONY NAGONIE NIE ZAŚMIECAJ WĄTKU...
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~Jarek [85.49.71.*]
    Odpał kwestią czasu !
    W każdej chwili może być 40% do góry
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~Gruby [46.204.76.*]
    Raczej rakieta na 100 zł już w tym miesiącu
    Oj będzie będzie lada chwila.Zatrzyma się na 100 zł nasz Biomedzik
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~Onufry-senior [78.30.67.*]
    ALE STADO KLAKIERÓW.....BEZ AUTOPSJI....
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~Olo [83.8.10.*]
    A ja wiem ze to już niedługo :-****
    Cierpliwość piękna cecha...
    bądźcie cierpliwi a będzie wam dane...
    Odświeżam wątek i ponawiam pytanie: gdzie jest ten obiecany „kosmos…” ? bando zorganizowanych naganiaczy i niedoszłych milionerów marzycieli.
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~Onufry-senior [78.30.67.*]
    ALEŻ TU JEST WTOPA OD LAT.............
  • Re: Ale tu będzie kosmos... Autor: ~Amen [83.6.146.*]
    Jesteście ofiarami sprytnego marketingu i własnej chciwości
    Trollu o nicku Amen, dzięki temu marketingowi mam na dzień dobry +75% na akcjach SVE, zatem niech ten marketing nadal trwa, tym lepiej dla kursu akcji :)
[x]
SNTVERSE -0,95% 3,12 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.