O czym ty piszesz zdesperowany frustracie. Odnalazłem twoje obraźliwe i kłamliwe posty sprzed półtora roku, a ty mi tu o walce z rzeczywistością, a rzeczywistość jest taka, że wtedy 'wyrzuciłeś' z rynku niedoświadczonych inwestorów przy kursie 3zł, którzy zawierzyli twoim manipulacyjnym, kłamliwym wpisom, a następnie kurs zrobił swoje wyjeżdżając ostro do góry pod 10zł, zupełnie w inną stronę aniżeli naganiałeś zakompleksiony desperacie.
Na razie wspomniałem o jednym wątku z twoimi wypocinami, przygotowuję następne, by w całej okazałości wszystkim przedstawić i zarazem ostrzec, by omijali szerokim łukiem każdy manipulacyjny i kłamliwy wpis nagona spadziowego o nicku MB.
Na swoich akcjach kupionych po 3.02 zarabiam i chcę zarobić dużo więcej, i nie zamierzam w najbliższym czasie ich sprzedawać, poczekam aż nabiorą konkretnej mocy. Ty nie masz i nie będziesz miał z tym problemów, ponieważ nie masz akcji tej spółki i absolutnie nie zamierzasz ich posiadać, więc tym bardziej śmieszna i bezsensowna jest twoja ingerencja w temat spółki i tym bardziej chamskie ubliżanie jej inwestorom. Myślę, że powinieneś skierować swoje kroki do lekarza specjalisty, może ci pomoże, aczkolwiek w to wątpię.
Dam tobie radę trollu, za dużo nie myśl, bo myśliwym zostaniesz, a jak już chcesz wiedzieć co czytający myślą o moich wpisach to spójrz na pozytywne reakcje z ich strony poprzez ich aprobatę kciukiem w górę, a następnie spójrz jak twoje odbierają, kompletna dezaprobata rzędu conajmniej 95%, robisz z siebie istne pośmiewisko, zatem daj sobie na wsteczny i dłużej się nie ośmieszaj zaśmiecając ten wątek. Wszyscy dobitnie wyrobili sobie zdanie o tobie jako kłamliwym manipulancie, tylko współczuć.
Podsumowując, odpuść sobie to forum, bo nic tu nie ugrasz poza tym co masz od posta od swojego Pana. Tyle w temacie.