gdzie Banasik robił, na jakiej platformie??
miał wschodni akcent, czy był z PL - bo takich co swojaków oszukują jest coraz więcej :/
oni mają normalnie ogłoszenia na OLX że jest praca za duże pieniądze no i sie później bawią w brokerów a tak naprawdę to zlodziejskie nasienie z tego później jest
U mnie był Konrad Kowalczyk z matką Litwinką :/ Już 3 miesiące temu pisałem że to oszuści start.tdameritrade.com tdameritrade.com Od czerwca mam sprawę w sądzie.
FALSZYWY BROKER FIRMA UNIFIED .EE BYLA FIRMA UNIVERSE.EU.COM OSOBY MARIA WISNIEWSKA, KRZYSZTOF TOMASZEWSKI,PATRYK KOWALCZYK DZWONIA Z NUMEROW TELEFONU +48 223072059, +48 221036939, +48 221036966
na stronie webparaniod.com , emailveritas.com sa ta amerykańskie portale ,które ostrzegają przed nimi ,w PL to będzie szajka Ukraińców i działają na zasadzie piramidy finansowej ,co niektórzy będą mieli problem odzyskać to co wpłacili ponieważ VISA I MASTERCARD są za słabi , żeby to ugrysc
Właśnie mój chłopak ma doczynienia z Krzysztofem Tomaszewskim. Narazie nie jest jakoś dużo stratny ale niby ma jakiś zysk i ma wysłać wyciągi z konta..
no to chłopak będzie stratny więcej, to co wysłał, już tego nie wypłaci, nie oddadzą nawet centra dobrowolnie, a do tego jeśli wysłał swoje dane z dowodu czy prawka, to już może się liczyć z tym że komornikom nie wypłaci sie przez lata, tak na niego pozaciągają chwilówek, to powodzenia !!!
ja prócz tego, że wysłałam na univers 3000 usd, to jeszcze dostałam od mojego opiekuna dwa przelewy po 2500 usd, a okazało się że muszę te pieniądze zwrócić do nadawców, a nie mam, bo peniądze wymieniłam w kantorze na bitcoiny i wysłałam to znów na platformę, wrobił mnie jak małe dziecko ... :/
nigdzie nie spotkasz, chronią się, swoje dane, to banda oszustów z UNIFIED.EE,
prokuratura wie gdzie oni są, ale czy ich zamkną ??!! pewnie nie, koniec końców wszystkie sprawy są zamykane z oddaleniem zarzutów, a to tylko dla tego że jak kasę zwrócą, to nikt dalej się tym nie zajmuje i tak xxx lat już się bujają.
Jest jeszcze Capital Invest. Wszyscy brokerzy udają obcokrajowców,chyba się szkolą w tej dziedzinie. Namawiają a jak im się uda to starają wyciągnąć wszystko co się tylko da. Najgorsze jest to jeżeli chcesz się wycofać z tej matni. Wtedy zaczynają cię straszyć kompromitującymi wpisami na Facebooku oraz wstrętnymi foto. Jest taki jeden niby broker ,który udaje Niemca i straszy że cała moja rodzina będzie czerniona na Facebooku . To akurat mnie nie interesuje bo ja się takich typów nie boję niech pisze co chce,na to też jest rada i prawi. Istrzegam przed tą fałszywą firmą.
to są żarty jakieś ! w dash.fortissio przewaliłem raptem 1000 PLN, już wiedziałem co z czym i nauka nie poszła w las
naprawdę myślałem żeby trochę dorobić, nie nachapać się, ale po prostu mieć trochę więcej siana, a okazał się "bubel", ci z IRS to była moja pierwsza platforma na której inwestowałem,
o coś nowego... pascalmachineai.net i jeszcze platforma AI !! wow - toż to scam z daleka można wyniuchać
pascal ma drugą domenę, drugą stronę: dash.future-group.net
OSZUŚCI Pascal Machine AI
Unified to oszuści! trzymaj się od nich z daleka. okradną cie i nawet nie bedziesz wiedział kiedy to się stało, ludzie potracili po dziesiątki tysięcy euro
Witam wszystkich zapraszam do kanału na telegramie „CPT kopalnia kryptowaluty Chia” jest tam link do Kangi dzieki któremu możecie wsiąść udział w rundzie 1 zakupu tokena . Pozdrawiam
przeciwko nim mam sprawę prowadzoną przez Ahora z Gdańska, zadzwoń i zobacz czy mogą coś dla ciebie zrobić w sprawie therealrealo.cc. kurczę, 28 tysięcy to sporo utopiłaś, przykro mi :/
therealrealo.cc to jest to samo co thehutou.com i bostonconsultino.net no ki oczywiscie harrodsax.com
weź prawnika, opisz wszystko co się stało jak się stało i zgłaszajcie do prokuratury, 10 tysi nie chodzi drogą, a przynajmniej odzyskasz kasę !! nie daj im się ! no i to nie twoja wina, pamiętaj!!
The Inwestycja albo theinwestycja.com - co z nimi? na razie w necie wszędzie zaje** biste komentarze, nikt nic nie zgłasza. chcesz coś wiedzieć, czy chcesz coś przekazać? * na pewno trzeba zwrócić uwagę na to, że na temat tej "firmy", nie ma nic, prócz pozytywnych komentarzy. Nie ma danych rejestrowych, nie ma danych z nadanymi uprawnieniami. Na stronie, również nie ma żadnych dokumentów, jak również żadnych zapisów umownych, nie ma samej umowy. --- to pozostawia sporo miejsca na mataczenie
Ja też inwestuje w tej firmie.ciagle wpadam w kłopoty i muszę niby się ratować wpłacając kolejne pieniądze.Nieprawda że komentarze są pozytywne- poczytaj.Wydzwaniaja bez przerwy z numerów z przekierowaniem więc nie można nic odpowiedzieć.Ja w to weszlam tylko dlatego ,że na jakieś amerykańskiej czy angielskiej,stronie znalazłem wpis że oni inwestują w USA i Polsce.Wydzwania do mnie facet z ruskim akcentem a po pierwszej wysyłce bank zablokował mi konto.
mnie okradli na 28ooozł, nie wiem jak u ciebie, ale dla mnie to masa kasy, z czego 1/4 to pożyczka bo mi brakowało, a obiecywali z theinwestycja.com że oddam w tydzień i będą mógł od pożyczki odstąpić, no okazało się że pożyczkę będę spłacać w ratach z odsetkami i z jej kosztem, bo nie oddali nic, a chcieli jeszcze więcej, pozniej chcieli podatek 19% od wszystkiego co było na koncie, choć chciałem jedynie 3 tysiące usd wypłacić, ale podobno zlecić wypłatę mogli tylko całości, jak nie miałem pieniedzy na caly podatek to stwierdzili pozniej, to juz zeby wyciągnąc ode mnie cokolwiek, że mogę wpłacić mniej z tej kwoty, no i tu jak mi to zaproponowali, to już czerwona lampeczka mi się włączyła, podatek ale w mniejszej kwocie i na konto księgowej?? no nie, nie !! na tym poprzestałem z nimi rozmowy. reszta to już sam pewnie wszystko wiesz. theinwestycja.com to po prostu oszuści
swoją drogą, jeśli potrzebujesz pomocy, to zgłoś się do kancelarii o której parę osób w tym forum już pisało, mowa o ahora z trójmiasta, sam mam u nich sprawę zgłoszoną, prócz mnie przynajmniej kilkanaście innych osób też z końca lutego ma sprawę zgłoszoną
Dnia 2024-04-08 o godz. 09:10 ~andziuk napisał(a): > swoją drogą, jeśli potrzebujesz pomocy, to zgłoś się do kancelarii o której parę osób w tym forum już pisało, mowa o ahora z trójmiasta, sam mam u nich sprawę zgłoszoną, prócz mnie przynajmniej kilkanaście innych osób też z końca lutego ma sprawę zgłoszoną
mecenas z tej kancelarii pomogła mi w mojej sprawie, kiedy zostałem oszukany przez user.desc-account.org, teraz czekam co zadecyduje prokuratura. jeśli ktoś potrzebuje numer to podaje: 722-359-640.