Grubo widzę Darek...........ale zysk będzie potężny .................ładny obrót dziś się kroi i ładne ilości .Jeszcze kilka sesji i będzie atak ...............
Dnia 2023-02-27 o godz. 14:07 ~Krzysiek napisał(a): > Grubo widzę Darek...........ale zysk będzie potężny .................ładny obrót dziś się kroi i ładne ilości .Jeszcze kilka sesji i będzie atak ...............
Grubo dopiero będzie............nie inaczej trzeba korzystać z okazji bo do walnego co raz bliżej :) zobacz jak wyje wielonik z spółdzielni wyleszczony bez akcji po 2 zł :)))Autor rozjechał trolaaa wielonika z spółdzielni od 2 zł azatem/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :) to znaczy że idzie znów kolejne info :)
Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > - google translate
Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ...........
Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > - google translate > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ...........
Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują .
Ale dzisiaj zarobiliście chłopaki. Tyle wpisów, taka mobilizacja... a każdy wpis ok. 50 gr... tyle macie brutto czy netto? Zresztą za 50 gr od postu też mógłbym pisać i to znacznie lepsze bzdury.
Jak się czujesz wieloniku z spółdzielni od 2 zł na peronie azatem/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :) chyba nie najlepiej co buhahaha :))) jest już 2 zł bo nie możemy się doczekać buhahaha :))) a teraz wyj nam tutaj ładnie bo ci prezes kopa zasadzi i ani grosza nie da na jabola :)))
Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > - google translate > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują .
Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info .
Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > - google translate > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info .
No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :)
Dnia 2023-02-27 o godz. 16:41 ~Darek napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :)
Dnia 2023-02-27 o godz. 16:43 ~Monnar napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:41 ~Darek napisał(a): > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :) > > Tak są .
Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:)
A ty ile zarobiłeś dzisiaj miernoto? Od ponad roku wklepujesz to samo. Myślisz że jesteś zabawny, merytoryczny? Myślisz że na kimś twoje wypociny robią jeszcze wrażenie? Moze ty uważaj bo jak twój mocodawca zobaczy wreszcie za co płaci to na kopie w tyłek się dla ciebie nie skończy...
Dnia 2023-02-27 o godz. 16:44 ~Darek napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:43 ~Monnar napisał(a): > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:41 ~Darek napisał(a): > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :) > > > > Tak są . > > Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:)
Dnia 2023-02-27 o godz. 16:46 ~Piter napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:44 ~Darek napisał(a): > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:43 ~Monnar napisał(a): > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:41 ~Darek napisał(a): > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > > > > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :) > > > > > > Tak są . > > > > Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:) > > Hm a to ciekawostka panowie teraz pytanie ile ?
Takiej odpowiedzi nie ujawni ci nikt przed oficjalnym komunikatem z wiadomych przyczyn :) ale sam fakt że sa plany świadczy że przed nami ciekawe sesje się zapowiadają no i miło byłoby zobaczyć dodatkowy kesz :)
Dnia 2023-02-27 o godz. 16:49 ~Daroo napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:46 ~Piter napisał(a): > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:44 ~Darek napisał(a): > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:43 ~Monnar napisał(a): > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:41 ~Darek napisał(a): > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > > > > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > > > > > > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :) > > > > > > > > Tak są . > > > > > > Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:) > > > > Hm a to ciekawostka panowie teraz pytanie ile ? > > Takiej odpowiedzi nie ujawni ci nikt przed oficjalnym komunikatem z wiadomych przyczyn :) ale sam fakt że sa plany świadczy że przed nami ciekawe sesje się zapowiadają no i miło byłoby zobaczyć dodatkowy kesz :)
Dla mnie 0,20 zł dywidendy będzie miłą niespodzianką gdyby dali w tym roku ..............
Dnia 2023-02-27 o godz. 16:50 ~Krzysiek napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:49 ~Daroo napisał(a): > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:46 ~Piter napisał(a): > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:44 ~Darek napisał(a): > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:43 ~Monnar napisał(a): > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:41 ~Darek napisał(a): > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > > > > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > > > > > > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > > > > > > > > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :) > > > > > > > > > > Tak są . > > > > > > > > Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:) > > > > > > Hm a to ciekawostka panowie teraz pytanie ile ? > > > > Takiej odpowiedzi nie ujawni ci nikt przed oficjalnym komunikatem z wiadomych przyczyn :) ale sam fakt że sa plany świadczy że przed nami ciekawe sesje się zapowiadają no i miło byłoby zobaczyć dodatkowy kesz :) > > Dla mnie 0,20 zł dywidendy będzie miłą niespodzianką gdyby dali w tym roku ..............
Mniejszej nie będzie bądź pewny :) a ile dokładnie to się dowiemy w chwili ogłoszenia :) żyła wtedy wielonikowi z spółdzielni wyleszczonego po 2 zł pęknie i zawał pewny hahaha :)))
> > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > > > > > > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > > > > > > > > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > > > > > > > > > > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :) > > > > > > > > > > > > Tak są . > > > > > > > > > > Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:) > > > > > > > > Hm a to ciekawostka panowie teraz pytanie ile ? > > > > > > Takiej odpowiedzi nie ujawni ci nikt przed oficjalnym komunikatem z wiadomych przyczyn :) ale sam fakt że sa plany świadczy że przed nami ciekawe sesje się zapowiadają no i miło byłoby zobaczyć dodatkowy kesz :) > > > > Dla mnie 0,20 zł dywidendy będzie miłą niespodzianką gdyby dali w tym roku .............. > > Mniejszej nie będzie bądź pewny :) a ile dokładnie to się dowiemy w chwili ogłoszenia :) żyła wtedy wielonikowi z spółdzielni wyleszczonego po 2 zł pęknie i zawał pewny hahaha :)))
Zobaczymy ale po wynikach za 4 Q jest spora szansa na to teraz bo wyniki mega miło zaskoczyły .Ciekawe jakie będą za 1 Q ...............
Dnia 2023-02-27 o godz. 16:55 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > > > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > > > > > > > > > > > > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :) > > > > > > > > > > > > > > Tak są . > > > > > > > > > > > > Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:) > > > > > > > > > > Hm a to ciekawostka panowie teraz pytanie ile ? > > > > > > > > Takiej odpowiedzi nie ujawni ci nikt przed oficjalnym komunikatem z wiadomych przyczyn :) ale sam fakt że sa plany świadczy że przed nami ciekawe sesje się zapowiadają no i miło byłoby zobaczyć dodatkowy kesz :) > > > > > > Dla mnie 0,20 zł dywidendy będzie miłą niespodzianką gdyby dali w tym roku .............. > > > > Mniejszej nie będzie bądź pewny :) a ile dokładnie to się dowiemy w chwili ogłoszenia :) żyła wtedy wielonikowi z spółdzielni wyleszczonego po 2 zł pęknie i zawał pewny hahaha :))) > > Zobaczymy ale po wynikach za 4 Q jest spora szansa na to teraz bo wyniki mega miło zaskoczyły .Ciekawe jakie będą za 1 Q ...............
1Q niech wyjdzie na zero i będzie miodzio :) 2Q to już wiadomo żniwa dla monnari znów :)
Dnia 2023-02-27 o godz. 16:56 ~Darek napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:55 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > > > > > > > > > > > > > > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :) > > > > > > > > > > > > > > > > Tak są . > > > > > > > > > > > > > > Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:) > > > > > > > > > > > > Hm a to ciekawostka panowie teraz pytanie ile ? > > > > > > > > > > Takiej odpowiedzi nie ujawni ci nikt przed oficjalnym komunikatem z wiadomych przyczyn :) ale sam fakt że sa plany świadczy że przed nami ciekawe sesje się zapowiadają no i miło byłoby zobaczyć dodatkowy kesz :) > > > > > > > > Dla mnie 0,20 zł dywidendy będzie miłą niespodzianką gdyby dali w tym roku .............. > > > > > > Mniejszej nie będzie bądź pewny :) a ile dokładnie to się dowiemy w chwili ogłoszenia :) żyła wtedy wielonikowi z spółdzielni wyleszczonego po 2 zł pęknie i zawał pewny hahaha :))) > > > > Zobaczymy ale po wynikach za 4 Q jest spora szansa na to teraz bo wyniki mega miło zaskoczyły .Ciekawe jakie będą za 1 Q ............... > > 1Q niech wyjdzie na zero i będzie miodzio :) 2Q to już wiadomo żniwa dla monnari znów :)
Zgadza się 1Q to wyprzedaże zimowe więc zawsze to jest najsłabszy kwartał ............więc jak by wyszli na zero byłoby super ...........a jak będzie dowiemy się wcześniej ................
Dnia 2023-02-27 o godz. 16:58 ~Krzysiek napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:56 ~Darek napisał(a): > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:55 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tak są . > > > > > > > > > > > > > > > > Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:) > > > > > > > > > > > > > > Hm a to ciekawostka panowie teraz pytanie ile ? > > > > > > > > > > > > Takiej odpowiedzi nie ujawni ci nikt przed oficjalnym komunikatem z wiadomych przyczyn :) ale sam fakt że sa plany świadczy że przed nami ciekawe sesje się zapowiadają no i miło byłoby zobaczyć dodatkowy kesz :) > > > > > > > > > > Dla mnie 0,20 zł dywidendy będzie miłą niespodzianką gdyby dali w tym roku .............. > > > > > > > > Mniejszej nie będzie bądź pewny :) a ile dokładnie to się dowiemy w chwili ogłoszenia :) żyła wtedy wielonikowi z spółdzielni wyleszczonego po 2 zł pęknie i zawał pewny hahaha :))) > > > > > > Zobaczymy ale po wynikach za 4 Q jest spora szansa na to teraz bo wyniki mega miło zaskoczyły .Ciekawe jakie będą za 1 Q ............... > > > > 1Q niech wyjdzie na zero i będzie miodzio :) 2Q to już wiadomo żniwa dla monnari znów :) > > Zgadza się 1Q to wyprzedaże zimowe więc zawsze to jest najsłabszy kwartał ............więc jak by wyszli na zero byłoby super ...........a jak będzie dowiemy się wcześniej ................
Dokładnie tak :) stawiam że 2 Q to jakieś 10-13 mln zł zysku powinno być :)
Dnia 2023-02-27 o godz. 16:59 ~Darek napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:58 ~Krzysiek napisał(a): > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:56 ~Darek napisał(a): > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:55 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tak są . > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:) > > > > > > > > > > > > > > > > Hm a to ciekawostka panowie teraz pytanie ile ? > > > > > > > > > > > > > > Takiej odpowiedzi nie ujawni ci nikt przed oficjalnym komunikatem z wiadomych przyczyn :) ale sam fakt że sa plany świadczy że przed nami ciekawe sesje się zapowiadają no i miło byłoby zobaczyć dodatkowy kesz :) > > > > > > > > > > > > Dla mnie 0,20 zł dywidendy będzie miłą niespodzianką gdyby dali w tym roku .............. > > > > > > > > > > Mniejszej nie będzie bądź pewny :) a ile dokładnie to się dowiemy w chwili ogłoszenia :) żyła wtedy wielonikowi z spółdzielni wyleszczonego po 2 zł pęknie i zawał pewny hahaha :))) > > > > > > > > Zobaczymy ale po wynikach za 4 Q jest spora szansa na to teraz bo wyniki mega miło zaskoczyły .Ciekawe jakie będą za 1 Q ............... > > > > > > 1Q niech wyjdzie na zero i będzie miodzio :) 2Q to już wiadomo żniwa dla monnari znów :) > > > > Zgadza się 1Q to wyprzedaże zimowe więc zawsze to jest najsłabszy kwartał ............więc jak by wyszli na zero byłoby super ...........a jak będzie dowiemy się wcześniej ................ > > Dokładnie tak :) stawiam że 2 Q to jakieś 10-13 mln zł zysku powinno być :)
Wszystko zależy od pogody i kolekcji jak zostanie przyjęta przez panie ..............
Dnia 2023-02-27 o godz. 17:02 ~Darek napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 17:01 ~Krzysiek napisał(a): > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:59 ~Darek napisał(a): > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:58 ~Krzysiek napisał(a): > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:56 ~Darek napisał(a): > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:55 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tak są . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hm a to ciekawostka panowie teraz pytanie ile ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Takiej odpowiedzi nie ujawni ci nikt przed oficjalnym komunikatem z wiadomych przyczyn :) ale sam fakt że sa plany świadczy że przed nami ciekawe sesje się zapowiadają no i miło byłoby zobaczyć dodatkowy kesz :) > > > > > > > > > > > > > > > > Dla mnie 0,20 zł dywidendy będzie miłą niespodzianką gdyby dali w tym roku .............. > > > > > > > > > > > > > > Mniejszej nie będzie bądź pewny :) a ile dokładnie to się dowiemy w chwili ogłoszenia :) żyła wtedy wielonikowi z spółdzielni wyleszczonego po 2 zł pęknie i zawał pewny hahaha :))) > > > > > > > > > > > > Zobaczymy ale po wynikach za 4 Q jest spora szansa na to teraz bo wyniki mega miło zaskoczyły .Ciekawe jakie będą za 1 Q ............... > > > > > > > > > > 1Q niech wyjdzie na zero i będzie miodzio :) 2Q to już wiadomo żniwa dla monnari znów :) > > > > > > > > Zgadza się 1Q to wyprzedaże zimowe więc zawsze to jest najsłabszy kwartał ............więc jak by wyszli na zero byłoby super ...........a jak będzie dowiemy się wcześniej ................ > > > > > > Dokładnie tak :) stawiam że 2 Q to jakieś 10-13 mln zł zysku powinno być :) > > > > Wszystko zależy od pogody i kolekcji jak zostanie przyjęta przez panie .............. > > Z tego co wiem jest bardzo dobrze :) a pogoda się zobaczy ...........:)
Jeżeli tak to pozostało tylko czekać cierpliwie .......
Dnia 2023-02-27 o godz. 17:04 ~Krzysiek napisał(a): > Dnia 2023-02-27 o godz. 17:02 ~Darek napisał(a): > > Dnia 2023-02-27 o godz. 17:01 ~Krzysiek napisał(a): > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:59 ~Darek napisał(a): > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:58 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:56 ~Darek napisał(a): > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:55 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > - google translate > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ........... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Tak są . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hm a to ciekawostka panowie teraz pytanie ile ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Takiej odpowiedzi nie ujawni ci nikt przed oficjalnym komunikatem z wiadomych przyczyn :) ale sam fakt że sa plany świadczy że przed nami ciekawe sesje się zapowiadają no i miło byłoby zobaczyć dodatkowy kesz :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dla mnie 0,20 zł dywidendy będzie miłą niespodzianką gdyby dali w tym roku .............. > > > > > > > > > > > > > > > > Mniejszej nie będzie bądź pewny :) a ile dokładnie to się dowiemy w chwili ogłoszenia :) żyła wtedy wielonikowi z spółdzielni wyleszczonego po 2 zł pęknie i zawał pewny hahaha :))) > > > > > > > > > > > > > > Zobaczymy ale po wynikach za 4 Q jest spora szansa na to teraz bo wyniki mega miło zaskoczyły .Ciekawe jakie będą za 1 Q ............... > > > > > > > > > > > > 1Q niech wyjdzie na zero i będzie miodzio :) 2Q to już wiadomo żniwa dla monnari znów :) > > > > > > > > > > Zgadza się 1Q to wyprzedaże zimowe więc zawsze to jest najsłabszy kwartał ............więc jak by wyszli na zero byłoby super ...........a jak będzie dowiemy się wcześniej ................ > > > > > > > > Dokładnie tak :) stawiam że 2 Q to jakieś 10-13 mln zł zysku powinno być :) > > > > > > Wszystko zależy od pogody i kolekcji jak zostanie przyjęta przez panie .............. > > > > Z tego co wiem jest bardzo dobrze :) a pogoda się zobaczy ...........:) > > Jeżeli tak to pozostało tylko czekać cierpliwie .......
Z tego co też słyszałem to panie bardzo chwalą sobie i wiele pozytywnych opinii a więc jak to się potwierdzi i pogoda będzie sprzyjać to 2Q będzie bogaty :)
kolejny nick hahaha :)))) azatem/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor//jasiek/ i setka twoich nicków :) To że ty wyjesz wieloniku z spółdzielni wyleszczony po 2 zł to już wszyscy wiedza od ponad roku i dziś mają z ciebie mega pośmiewisko hahaha :))) Co tam teraz nam powróżysz może 1 zł będzie co ? buhahaha :))) pisz śmiało bo mamy ubaw z ciebie tutaj na maxa :))) im mocniej wyjesz tym kurs wyżej jest :)
Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a): > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł. > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie. > > - google translate
No ładny dziś wolumenek zbieramy dalej panowie bo do walnego co raz bliżej :)
Raczej nie trwa wyczekiwanie bo każda akcja sie liczy ...........:) umiejetne zbieranie atak i odpoczynek aż pojawią się kolejne akcje i jutro kolejny atak .............liczy się każda akcja a więc bez pospiechu i powoli tak powinno być teraz ............
Sprytnie to rozgrywają .............szybki atak z rana a potem stop aby się pojawiły nowe akcje aby znów zaatakować i zebrać po niższej cenie .Inaczej by kurs poszybował a tak to zbiorą więcej akcji po lepszej cenie .............ale to dobrze bo będzie można jeszcze dobrać ............
Myślę że jeszcze z miesiąc góra dwa tak będzie i jeszcze coś wpadnie poniżej 5 zł potem już w tej cenie się nic nie kupi bo kurs odjedzie .........a więc trzeba będzie ten czas wykorzystać ..............
A teraz spójrzcie na wpisy wielonika trolaaa wielonika z spółdzielni od 2 zł azatem/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :) Wnioski niech każdy wyciagnie sam :) to sa wpisy jego z ponad roku czasu jak naganiał na 1zł bo sprzedał leszcz po 1,40 zł i teraz wyje spod setki nicków na forum tutaj :) poniżej macie dowód na to o jego wypociny wykresy rysowane w paicie pod swoje bzdury i wypociny :)) dziś zostało z niego tylko mega pośmiewisko dlatego tak tutaj ujada hahaha :)))
Zobacz wątki dotyczące Monnari Zobacz profil Monnari Autor tego wątku ograniczył dyskusję tylko do zarejestrowanych użytkowników forum Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2021-10-05 18:44Opublikowano przy kursie: 2,80 zł , zmiana od tamtej pory: 36,43% MON interwał tygodniowyZgłoś do moderatora tak jak w tytule - interwał tygodniowy mamy klasycznego Pana Eliota zielone kółka 1 - 2 - 3 - 4 - 5 w górę taki książkowy ruch bo nawet fala nr 3 podzieliła się na 5 fal dwójka zaś idealne ABC opadające na wsparcie 4 poszarpana strasznie i piątka "ostatkiem sił" w mocny opór .. który w poprzednich analizach zaznaczałem .. w dół mamy A ( czerwone kwadraty) które możemy oznaczyć jako a-b-c odbicie do góry czyli B (ta bardzo brzydka świeca - na dziennym jeszcze bardziej brzydka) i obecnie jedzie w dół C ... i teraz : gdyby nie ta parszywa świeca z dnia 08.09.2021 ( szczególnie mam na myśli wolumen) te 38,2 % korekty które juz zaliczyliśmy uznałbym za zakończone i JAZDA na mój typ 4,20 ... ale .. właśnie ale ... nawet na interwale tygodniowym ( zaznaczyłem to niebieską strzałką) ewidentnie widać drastyczny wzrost wolumenu i ponad 10 % spadek ..brzydko ... bardzo brzydko to jest dystrybucja i tego nie da się podważyć ... jeśli cofniemy się mocno wstecz to podobna sytuacje zobaczymy 30.04.2020 później była kolejna próba wybicia i powolny zjazd aż na minima 1,40 zł - kto wie czy i tym razem nie będzie podobnie i nie ujrzymy podbicia do 3,00 - 3,10 ale moim zdaniem .. zaznaczam moim zdaniem jeśli cos takiego sie wydarzy będzie to służyło kolejnej dystrybucji podsumowując zakładam że obecna korekta zakończy się na poziomie 2,40 - 2,30 tworząc ABCD przy czym AB=CD lub tak jak oznaczyłem MÓJ TYP poziom czyli 2,20 - 2,15 tworząc AB=127,2%CD opierając się na 61,8 % zniesieniu całego ruchu wzrostowego .. uuuffffffff ... i to by było na tyle .. a jak będzie to ..... pożyjemy zobaczymy .. :) :) :)
Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari Autor: ghost_man [46.171.121.*] 2022-02-24 21:40 Opublikowano przy kursie: 2,70 zł , zmiana od tamtej pory: 44,63%
Nie inaczej będziemy przypominać wpisy tego trolaaa jak naganiał na 1 zł kiedy Pan Kontraktowy pisał o wzrostach na Monnari :)
Dnia 2023-02-28 o godz. 16:32 ~Daroo napisał(a): > A teraz spójrzcie na wpisy wielonika trolaaa wielonika z spółdzielni od 2 zł azatem/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :) > Wnioski niech każdy wyciagnie sam :) to sa wpisy jego z ponad roku czasu jak naganiał na 1zł bo sprzedał leszcz po 1,40 zł i teraz wyje spod setki nicków na forum tutaj :) poniżej macie dowód na to o jego wypociny wykresy rysowane w paicie pod swoje bzdury i wypociny :)) dziś zostało z niego tylko mega pośmiewisko dlatego tak tutaj ujada hahaha :))) > > Zobacz wątki dotyczące Monnari > Zobacz profil Monnari > Autor tego wątku ograniczył dyskusję tylko do zarejestrowanych użytkowników forum Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2021-10-05 18:44Opublikowano przy kursie: 2,80 zł , zmiana od tamtej pory: 36,43% > MON interwał tygodniowyZgłoś do moderatora > tak jak w tytule - interwał tygodniowy > mamy klasycznego Pana Eliota zielone kółka 1 - 2 - 3 - 4 - 5 w górę taki książkowy ruch bo nawet fala nr 3 podzieliła się na 5 fal dwójka zaś idealne ABC opadające na wsparcie 4 poszarpana strasznie i piątka "ostatkiem sił" w mocny opór .. który w poprzednich analizach zaznaczałem .. > w dół mamy A ( czerwone kwadraty) które możemy oznaczyć jako a-b-c odbicie do góry czyli B (ta bardzo brzydka świeca - na dziennym jeszcze bardziej brzydka) i obecnie jedzie w dół C ... i teraz : > gdyby nie ta parszywa świeca z dnia 08.09.2021 ( szczególnie mam na myśli wolumen) te 38,2 % korekty które juz zaliczyliśmy uznałbym za zakończone i JAZDA na mój typ 4,20 ... ale .. właśnie ale ... nawet na interwale tygodniowym ( zaznaczyłem to niebieską strzałką) ewidentnie widać drastyczny wzrost wolumenu i ponad 10 % spadek ..brzydko ... bardzo brzydko to jest dystrybucja i tego nie da się podważyć ... > jeśli cofniemy się mocno wstecz to podobna sytuacje zobaczymy 30.04.2020 później była kolejna próba wybicia i powolny zjazd aż na minima 1,40 zł - kto wie czy i tym razem nie będzie podobnie i nie ujrzymy podbicia do 3,00 - 3,10 ale moim zdaniem .. zaznaczam moim zdaniem jeśli cos takiego sie wydarzy będzie to służyło kolejnej dystrybucji > podsumowując zakładam że obecna korekta zakończy się na poziomie 2,40 - 2,30 tworząc ABCD przy czym AB=CD lub tak jak oznaczyłem MÓJ TYP poziom czyli 2,20 - 2,15 tworząc AB=127,2%CD opierając się na 61,8 % zniesieniu całego ruchu wzrostowego .. > uuuffffffff ... i to by było na tyle .. a jak będzie to ..... pożyjemy zobaczymy .. :) :) :) > > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > Autor: ghost_man [46.171.121.*] 2022-02-24 21:40 > Opublikowano przy kursie: 2,70 zł , zmiana od tamtej pory: 44,63%
Świetna sesja poparta dobrym obrotem gdzie dawno nie było takich obrotów a więc jak widać kapitał powoli wraca i słusznie bo Monnari to bardzo dobra spółka i bardzo niedowartościowana przez rynek i chyba idą zmiany w końcu.
Dzisiaj pasuje mała korekta z rana ..........jak rynek pójdzie zobaczymy ............akcje kumulowane a więc ...........dane za styczeń zaskakują pozytywnie tym bardziej po danych za 4 Q .A więc 1 Q może również miło zaskoczyć ........zobaczymy jakie dane były za luty.......
No wczoraj piękna sesja ...........malutka korekta z malutkim wolumenem ......ktoś pięknie prowadzi wykres AT ...............przed nami .................
Ładna sesja dziś rynek leciał w przepaść a Monnari czeka na kolejny mocny ruch ...........jak wyniki za 1 Q zaskoczą będzie jazda panowie potem już 2 Q to już żniwa dla odzieżówki więc może być ciekawie w najbliższym czasie .............przed nami jeszcze walne a więc zobaczymy jakie plany itd.