Dnia 2023-02-27 o godz. 16:56 ~Darek napisał(a):
> Dnia 2023-02-27 o godz. 16:55 ~Krzysiek napisał(a):
> > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 16:39 ~Monnar napisał(a):
> > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:59 ~Darek napisał(a):
> > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-27 o godz. 15:44 ~Krzysiek napisał(a):
> > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a):
> > > > > > > > > > > > > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł.
> > > > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > > > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem
> > > > > > > > > > > > > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting
> > > > > > > > > > > > > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie.
> > > > > > > > > > > > > - google translate
> > > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > > Teraz pytanie ile jeszcze dadzą zysku Obligi w które zainwestowali .........na walnym trzeba będzie zapytać o nie ...........
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > Też jestem ciekaw nie wiemy kiedy zakupili dokładnie ale chyba na początku 2022 roku ....jak sprawdzałem to są spore wzrosty na Obligach teraz ..................a więc zobaczymy kiedy z nich wyjdą i jaką stopę z nich zakasują .
> > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > Z tego co wiem jest dobrze a będzie jeszcze lepiej ...............na walnym będzie info .
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > No to czekamy na walne Monnar :) tym razem zapowiada się że będzie ciekawiej .........:) a co z dywidendą ? są jakieś plany ? :)
> > > > > > > >
> > > > > > > > Tak są .
> > > > > > >
> > > > > > > Dzięki wielkie tylko to chciałem usłyszeć :) a więc czekam spokojnie na walne ............:)
> > > > > >
> > > > > > Hm a to ciekawostka panowie teraz pytanie ile ?
> > > > >
> > > > > Takiej odpowiedzi nie ujawni ci nikt przed oficjalnym komunikatem z wiadomych przyczyn :) ale sam fakt że sa plany świadczy że przed nami ciekawe sesje się zapowiadają no i miło byłoby zobaczyć dodatkowy kesz :)
> > > >
> > > > Dla mnie 0,20 zł dywidendy będzie miłą niespodzianką gdyby dali w tym roku ..............
> > >
> > > Mniejszej nie będzie bądź pewny :) a ile dokładnie to się dowiemy w chwili ogłoszenia :) żyła wtedy wielonikowi z spółdzielni wyleszczonego po 2 zł pęknie i zawał pewny hahaha :)))
> >
> > Zobaczymy ale po wynikach za 4 Q jest spora szansa na to teraz bo wyniki mega miło zaskoczyły .Ciekawe jakie będą za 1 Q ...............
>
> 1Q niech wyjdzie na zero i będzie miodzio :) 2Q to już wiadomo żniwa dla monnari znów :)
Zgadza się 1Q to wyprzedaże zimowe więc zawsze to jest najsłabszy kwartał ............więc jak by wyszli na zero byłoby super ...........a jak będzie dowiemy się wcześniej ................