• Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pat [31.61.254.*]
    Zbieraczu wróć !
  • Re: Jak tam? Autor: zbieracz_grzybow [31.178.30.*]
    Ciekawe ilu z Was doczekało i nadal czeka!

Wielu wysiądzie w trakcie. Wielu wystraszy się korekty.

Wielu już nie zdąży wrócić.

Zostanie im frustracja gdy będą widzieć jak kurs będzie po korekcie rósł dalej. Taka kolei rzeczy. Każdy najważniejsze lekcje życiowe wyciąga na własnym doświadczeniu. To ważne lekcje. Zapamiętajcie te chwile i te uczucia. Gdy w panice wysypiecie. Gdy będziecie czuć radość, że po tym jak wysypaliście spadnie jeszcze 30-60 groszy a następnie ten żal i rozpacz jak urośnie o kolejne 10 złotych. To ważne lekcje i za kilka lat one przyniosą wam zysk, bo w analogicznej sytuacji będziecie wiedzieć jak się zachować.

Jedną z ważniejszych cech jest cierpliwość. GLCosmed, BergHolding (kiedys Slaskie Kamienice), Bumech to tylko kilka MOICH przykładów, gdzie cierpliwość pozwoliła wyczekać solidnych zysków. Prześledzcie zachowanie kursu i sprawdzcie co się dzieje po pierwszej korekcie. Rośnie dalej w 99% przypadków.

Ten grzybek dopiero zaczyna mi rosnąć, na razie wysunął się z mchu i widzi go coraz więcej osób :-)

• Re: Jak tam? Autor: ~Wezwanie [91.246.67.*]
    Do przodu. Jadę na grzyby w next tygodniu. Tutaj bedzie XX ZL
  • Re: Jak tam? Autor: zbieracz_grzybow [31.178.30.*]
    Szkoda, ze niewielu doczeka głównej nagrody, ale taki rynek. Zarabiają nieliczni, cierpliwi. Gdzie są ci co się tak mądrzyli i liczyli mi, ze lepiej było na lokatę wpłacić? Gdzie ci co mówili ze obrotu nie ma i nie będzie?
    Pouciekali.
    Patentus idzie wysoko. Bardzo wysoko. Kurs teraz to wstęp do rozgrywki. Ale znowu, to nie kwestia dni, to potrwa i nagrodzeni będą wytrwali.

Przy okazji, rozkręcam kolejną grupę na Torpol. Wpadnijcie bo tam nudy i nikt nic nie pisze.
  • Re: Jak tam? Autor: zbieracz_grzybow [94.254.166.*]
    Dwa lata już jestem z wami!
    I zaprawdę powiadam wam: zwiększam pakiet i zostaję na kolejne dwa lata. Odbiorę akcje tym manipulantom.
  • Re: Jak tam? Autor: zbieracz_grzybow [94.254.132.*]
    To mój pierwszy post jaki tu napisałem.
    TAK, dwa lata.
    Nie było JESZCZE odpału na dwucyfrówkę. ALE ile w między czasie tłumaczenia, że kurs poniżej 2zł to abstrakcja...
    Dziś mamy 5 zł.
    Trochę chyba większa stopa zwrotu niż ta inflacja, co każdy dawał do porównania?
    A teraz zaczynamy kolejną fazę wzrostów.
    Tym, co wypominają - wypominajcie dalej. Życzę wam chociaż ułamka takich wyników jakie mam, to byście już więcej pracować nie musieli :-)
  • Re: Jak tam? Autor: zbieracz_grzybow [5.173.182.*]
    Widzę, że wiele osób mi płacze nad stanem mojego portfela.
    Zapewniam, że ponad 100% zysku na akcjach jak i przytulona dywidenda naprawdę zbyt mocno mnie nie smuci.
  • Re: Jak tam? Autor: ~Jolka [94.101.27.*]
    Bingo, trzymamy i dobieramy!
  • Re: Jak tam? Autor: ~taa [84.234.124.*]
    Dnia 2024-10-22 o godz. 13:18 zbieracz_grzybow napisał(a):
    > Widzę, że wiele osób mi płacze nad stanem mojego portfela.
    > > Zapewniam, że ponad 100% zysku na akcjach jak i przytulona dywidenda naprawdę zbyt mocno mnie nie smuci.

ale jakie 100%? skoro 10ki razy cieszyłeś się że kurs spada bo mogłeś dobierać? dobierałeś po 2, po 3, po 4, jeszcze się tym chwaliłeś.
[x]
PATENTUS 0,69% 2,91 2026-05-13 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.