Odnośnie akcji skupionych do umozenia myślę ze ten temat w przypadku pozwu tez jest ważny do zweryfikowania tzn. Czy były wykorzystywane do obrotu i później odkupywane.
Tak jak pisałem wyżej, odezwe się jak już będę miał odpowiedz z Kancelarii. Zgłosiło się naprawdę dużo osób. Ja już jestem na takim etapie, ze tego nie odpuszczę
Do 'ech' - nie zasmiecaj kazdego watku. Wszedzie plujesz jadem na ta spolke, ok, rob to dalej jesli nie wiem moze to jakas forma terapii, ale nie dobrze sie robi jak wszedzie widac to twoje plucie. Jestes poprostu trolem.
Gdzie pluje? wymiana uwag,poglądów to nie plucie,chcesz to kupuj jutro 5 tys akcji,nic mnie to nie interesuje,ja tylkowrzucam infa z różnych portali.Kto chce wyciagnie wnioski,a kto nie,niech laduje pod korek,tylko później nie płakać
Nie dla naganiaczy musimy się zjednoczyć i grać w granicach prawa ale ostro oni chcą nas lekceważyć ale prawo jest i chroni drobnych akcjonariuszy ogród pracy przed nami ale wygramy
Dnia 2022-01-28 o godz. 08:21 ~magik napisał(a): > Widac aktywne trole. Ale po walnym (espi jest) kol jna farsa, umarzaja akcje i emisja ???? No za to to juz kryminal !!!!
Dobrze przygotowani wygrywamy sprawdźcie causus Polcolorot założenie porozumienia akcjonariuszy i wynik zamiast wezwania po 0,75 groszy przez marcconi było następne po 5,80 czyli można a liczyła że nas wyroluje duża zasługa pana Kamila K. który powiedział swój czas na organizację przedsięwzięcia pomogło też SII i wygraliśmy ty też możemy jako drobni nie poddać się dyktatowi poczytajcie w historii o polcolorici i trolachtypu ech co zniechęcali ale wygraliśmy
o ludzie, dawno się tak nie ubawiłem. Kupiłem akcje po 500 a są po 100. Idę do sądu po zwrot kasy. No tak przecież każdy wie że akcje na giełdzie to pewny zysk. Jak lokata. Czy ktoś przegrał w kasynie? Postawiłem na czerwone a wypadło czarne i to 4 razy z rzędu! POZEW! Nie wiem czy pozew dla kasyna, dla krupiera, czy dla żony która pozwoliła mi tam iść ale wiadomo - ktoś mnie oszukał! Drugi powód do śmiechu - ze 20 - 30 osób pisze że się przyłącza ale nie wie do czego. Ale w ciemno wchodzą i by podpisali. To ci, którzy biorą kredyty a potem zdziwieni że bank każe im spłacać. Albo że rata wzrosła. Jestem prawie przekonany że nie uzbiera się nawet 10 osób które podpiszą się z imienia i nazwiska a nie anonimowych userów - na takim pozwie i wpłacą opłatę. Jeszcze bardziej jestem pewien że sąd żadnego wniosku nie przyjmie bo musi być sprawca - a sprawcę ściga policja, prokuratura, KNF - tu nawet nie było zawiadomienia - bo i nie ma podstawy. za to napewno wiem że znajdzie się prawnik który coś napisz bo za kasę to i ja napiszę pozew na kurę że za mało jajek znosi.
Może żeby grać na giełdzie nie wystarczy ankieta z oceną ryzyka tylko potrzebny by był jakiś mini test? Skoro 18 lat i matura to za mało żeby by zrozumieć nawet podstawy zasad giełdy? Jak czytam w tym temacie - że ludzie potracili oszczędności życia bo kupili akcje bo wyczytali na forum że będą po X razy droższe. To przecież takiego człowieka trzeba znaleźć po IP - i ubezwłanowolnić. Toż to stara babcia którą namówili na pokazie na komplet garnków na kredyt jest mądrzejsza niż 99% tych którzy tu piszą o pozwie.
Celowe wprowadzenie w błąd w celu osiągnięcia korzyści materialnych znacznych rozmiarów jest karalne więc niektórzy niech się mają na baczności kilka razy już wygrane i nie tylko casus Polcolorot
Poznanie trudnej prawdy o sobie zawsze boli. Ale jednocześnie przesuwa granice poznania i chroni przed podobnymi błędami w przyszłości. Podziękuj człowiekowi, zamiast sarkać po wschodniosłowiańsku.