Tomala, jakbyś nie uśredniał to może byś parę groszy zarobił, a tak to jeszcze tyły zaliczyłeś, jakim trzeba być nieudacznikiem by z tak świetnej sytuacji zrobić totalną porażkę - to samo matiza Nie żal mi was bo głupoty nie powinno się żałować
Z braku mojej aktywności i bierności w działaniu są osoby które na tym fakcie się dorobiły gdy doszedłem do wniosku dzięki jednej osobie zmieniłem swoje podejście co było przyczyna drastycznego zejścia z mojego zaangażowania pisałem o tym i pisałem gdzie co kupiłem pisze tu tylko i wyłącznie z czystego sentymentu nic więcej nie powiem ze miałem zakusy na kupno ale mi narazie przeszło to wszystko
Nie wierzcie mu, to brednie ! Niech poda dokładnie kiedy wyszedł z papiera i kiedy o tym pisał ! Sprawdzimy po obrotach czy sprzedał chodź 5 akcji !! Kto śledzi ruch na papierze wie, że ani tomala ani matiza nie miała kiedy wyjść z papiera, a te brednie to wciskaj takim jak ty, nie tylko nie wyszedłeś z papiera ale jeszcze dokupowałeś i naganiałeś innych na kupno akcji
Jeszcze w dodatku w panice na WALNE pojechałeś, by tam cię pocieszyli, ale okazało się że pocieszenia nie było, więc teraz próbujesz uciekać z papiera, ale to jest już za późno, bo średnią masz za wysoką, boś kupował gdy inni uciekali Tak to wygląda Każdy kto śledzi papier dobrze to wie i widzi jak trzęsiesz gaciami, twój koleżka ze wstydu to już nic nie pisze, bo wie że wyszedł na błazna
siedzisz tu i kwiczysz, razem z towarzystwem wzajemnej adoracji Siedzicie w szambie po szyję i robicie przysiady uśmiechając się przy tym fałszywie, tak to dziś wygląda Wielu tu umoczyło przez wasze naganianie