• Re: Spółka roku Autor: ~xx [83.24.203.*]
    NIE MA CO WYMYŚLAĆ NOWEGO,BO WSZYSTKO JEST JASNE! Hans ( falo 34 i wiele innych niców), który wogle nie ma ani 1 akcji gtc -/szczegóły w wątku w temacie pt. A ja wam mowię/ nagania ostro na spadki GTC ,a to oznacza według mnie DUŻE WZROSTY ,jego zacieklość i zawziętość i to jak bardzo się produkuje, przekonują mnie,że KURS BĘDZIE WYSOKO i bardzo dobrze to wróży to gtc .Zamiast zrobić zdjęcie kursowi gtc 6,98zł na pamiątkę, jak proszę go,bo zaczynają wszystko otwierać, TO ON PISZE W TEMACIE WĄTKU,cytuję TAK JEST-JAZDA Z BADZIEWIEM NA 5XX ...i nic wam tu nie pomoże itp.
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    No nowy wlqsciciel od 2020r a tu kurs akcji na mizernym poziomie.A mam akcji sporo .Zdziwilbys sie.Licze w tysiacach
    NIE MASZ ANI JEDNEJ AKCJI!!! WSZEDZIE PISZESZ,ŻE MASZ ICH MNÓSTWO!!! I dlatego właśnie,że nie masz ich wogle to WYPISUJESZ--- jazda z badziewiem na 5xx i nic wam tu nie pomoże..., albo piszesz obstawiamy kurs akcji gtc,i odrazu-- ja obstawiam ponizej 6zł TAKA TWOJA PRACA, pisz tak dalej,bo to oznacza według mnie,ze komuś bardzo zależy na kupnie i WZROSTY BĘDĄ DUŻE!. Wszystko o tobie w temacie na gtc pt, A ja wam mówię../ .nawet na innych spółkach piszą,że g... .masz,a nie akcje .
    Widzisz przyznales mi sie teraz ze mam racje bo w wczesniejszym poscie napisales- nie ma co wymyslac bo wszystko jest jasne-no tak jak ci juz pare razy pisalem ze te wszystkie infa sa juz w cenie to sie burzysz.A dwa jak ty to piszesz ze ja naganiam na spadki to bedzie duzy wzrost ceny akcji to jakos ni w kij ni w oko z ta twoją teza bo ja mowie od pazdziernika czy nawet wczesniej ze gtc kiepskie jest i bedzie spadac i jakos nie widze spektakularnych wzrostow ?
    Nigdzie ci żadnej racji nie przyznałem,zaklinasz i cały zas wypisujesz o swoich marzeniach ,albo swojego pracodawcy, żeby kurs zleciał na upragnione przez ciebie poziomy,a tu niestety kurs akcji gtc nie schodzi do kursu twoich/waszych marzeń.Dlatego robisz fikołki i się gimnastykujesz,żeby to zmienic.O tym jak się starasz cały czas opisane jest szerzej w temacie gtc pt.,,A ja wam mówię,że wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat'' w odpowiedziach GTC. Że wszystko jasne i że nie ma tu co pisać,bo co nie napiszę, choćby nawet oglosili info o wezwaniu na akcje po cenie 100zł to i tak ty byś napisał: a tam info i tak zaraz spadnie.To samo widać na innych spólkach na Bankierze,wszedzie naganiasz
    TU NA GTC W TEJ CHWILI JEST BONUS W POSTACI 60% PRZECENY OD COVIDOWEGO ZJAZDU,I WRESZCIE 4 MAJA OTWARCIE GALERII,PRZEZ KTÓRE GTC SPADŁO. W TYGODNIU BYŁO INFO O KUPNIE 100% SPÓŁKI WINMARK, DWÓCH NIERUCHOMOŚCI AAA 100% JUŻ WYNAJĘTYCH.PISALEŚ GDZIE TE INFA? I MASZ TE INFA I DLATEGO TERAZ JĘCZYSZ JESZCZE GŁOŚNIEJ. ,TAK OSTRO NAGANIASZ,ŻEBY SPADŁO,ŻE WRÓŻĘ DLA GTC OGROMNE I SZYBKIE WZROSTY ,AŻ DO CHMUR!!! MÓWIĘ CI HANS,ZRÓB ZDJĘCIE KURSU, BO PO RAZ OSTATNI WIDZISZ TAKĄ NISKĄ CENĘ GTC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nie musze robic zdjec.Od prawie roku ciagle to samo 6-7zl.Piszesz o grubych to czemu grubi przez ostatnie 10.lat jakos nie wywindowali kursu chodzby na 20 zl.? A teraz niby maja ? To sa twoje marzenia.A jakos.tych grubych nie widac jak obroty sa tak mizerne ze jak ja bym chcial sprzedac akcje w jeden dzien to nie da rady jeszcze mi zostana
    I znów to samo, ZNÓW JĘCZYSZ, oczywiście,że gtc było kiedyś ok 58zł (max gtc i to z nie z nowym włascicielem z 2020r co ma tak dużo nieruchomości w calej Europie ,tylko ze starym) i MOZE WŁAŚNIE TAM BĘDZIE ,kto wie? , bo z pewnością nie ty. Przed covidowym zjazdem było w 2020r 10.38zł Ii jest w promocji 60%. NA POCZATKU TEGO WĄTKU OPISANE SĄ OBECNE OSIĄGNIECIA GTC,NIE TYLKO TE NOWE Z TEGO TYGODNIA, A 4 MAJA OTWIERAJĄ G A L E R I E I HANS NIE ZMIENISZ TEGO, POGÓDŻ SIĘ Z TYM WRESZCIE,POSTARAJ SIĘ Z TYM ŻYĆ,ZRÓB TE ZDJECIE GTC NA PAMIĄTKĘ MINIMUM OBECNEGO KURSU ,MÓWIĘ CI. ///,A IM WIĘKSZE TWOJE JĘKI,TYM WIEKSZE WZROSTY!!!!!
    I ,ZEBY MIEC AKCJE,TO TRZEBA JE HANS NAJPIERW KUPIC,A TO ,ZE ICH NIE MASZ JUZ USTALONE W TYM TEMACIE WE WPISACH WYZEJ.
    I tu sie mylisz akcji mam sporo
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [5.173.112.*]
    No miales racje.Jak o otworzyli z rana galerie jak sie rzucili na akcje GTC .No moge ci jedynie xx pogratulować w tym dniu na otwarcie galeri -2,44%no jest moc.Miales nosa zr bedzie mocno rosnac
  • Re: Spółka roku Autor: stachsgh [31.0.89.*]
    To może być jedynie spółka dnia.
    A GTC to chyba od Opla Astry
    Mocne, zobacz koniecznie :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [5.173.97.*]
    Przeciez ja pisze od października ze gtc to badziew to xx ten troll wzrostowy wszystkim wmawia ze jak galerie otworzą 4 maja to będzie taki wzrost na gtc ze hej .Juz mu 100 razy pisałem ze to nic nie a on dalej nagania na wzrost.wszystkie empik dla gtc juz są w cenie.No jak na pierwszy dzień z otwartymi galeriami niezle urósł gtc tylko bić brawa.A dzis jak zawsze albo spadnie albo urośnie o 1% i tak już od roku.
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [5.173.98.*]
    Juz sie nie umiem doczekac jutra.4 MAJ.BEDE MOCNO OBSERWOWAŁ NOTOWANIA GTC.JUŻ CZUJĘ JAKĄ BĘDĘ MIEĆ JUTRO BEKE Z KURSU JAK SPADNIE LUB UROŚNIE 0,5%-1,00% PRZY OBROCIE 30-120 TYŚ ZŁ.
  • Re: Spółka roku Autor: ~Hans [5.173.98.*]
    Ciekawe co ty tu za 3 miesiace napiszesz jak gtc bedzie nizej lub w tym samym miejscu co teraz?A tak naganiasz na wzrosty.
  • Re: Spółka roku Autor: ~GTC [83.24.202.*]
    I tu naganiasz na spadki Hans/InwestoR
[x]
GTC -1,14% 3,48 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.