Wygląda na to że nie bardzo są chętni do sprzedaże 10k po 1,71 hmmm ciekawe czy zlecenie przesunie si do góry czy będzie sobie wisieć aż powolutku ktoś im sprzeda....
Donny wybacz już nie będę tak przeszkadzać ...kupuj :)
Leo jestem normalnym inwestorem który kupił akcje i chce zarobić pisze co widzę bez ściemnia i kombinacji... Dlatego tak się wkurzyłem jak po tym jak tu wszedłem nazwaliscie mnie trollem lub wtyczką Wajdy.
Wygląda na to ze ostatnie resztki akcji są zbierane z poziomu 1,73 trzeba się przygotować na kolejny ruch w górę. Kto wie może o kolejne 10 groszy a może więcej.
Ok może rosnąć bez informacji mi tam to nie przeszkadza faktem jest że akcje w promocji po 1,73 już się skończyły tak jak napisał wczoraj Kr
Więc ludzie muszą kupować w górę...
Leo czy ten styl nie zmienił się po wynikach za lV kw. 2020 ? Muszę przyznać że nawet ja optymista nie liczyłem na +42 % w niecałe dwa miesiące.. a przecież do następnych wynika w finansowych nie jest już aż tak daleko hmm...
Wczoraj ktoś na otwarciu zabrał 20k akcji po 1,82 niby niedużo ale cały obrót wczorajszy to 56,5k. Ciekawi mnie jedno kiedy i czy w ogóle ludzie zdadzą sobie sprawę po powystawiali te zlecenia oczekujące sprzedaży zbyt tanio.... i wszystko im zabrano a spółka nadal idzie w górę. Tak się już dzieje od dawna ktoś wchodzi jak do hurtowni zabiera 10-20k i ma co chciał jedyna różnica ze teraz już musi dobierać w górę, nikt jak już zabierze akcje z danego poziomu, nie wstawia kolejnych 10k z tą sama ceną albo nawet niżej jak to kiedyś było. Do ceny 2 zł pozostało już niecałe 112k akcji.... coś ludzie jeszcze zawsze dołożą w trakcje sesji ale czy wystarczy ich do końca tygodnia ? Zlecenia wiszą ... sporo akcji łatwych do zabierania zobaczymy co będzie na koniec tygodnia. W końcu jeszcze 3 dni temu 08.04.2020 Wasko można było kupić po 1,71 Życzę udanych inwestycji :))