kolego PKC bardzo dobra robota , tylko kilka sugestii :
1. forum bankiera to miejsce od ponad 15 lat , śmieciowych informacji i pełnej ilości naganiaczy drobnych czy dezinformacji - czyli złe miejsce na taki post jak twój
2. nikt z graczy którzy tu trafiają nie doceni tego co zrobiłeś i zagra na DT - zadowalając się 10 / 20% zysku a nie patrząc że można będzie zarobić nawet i 100%czy więcej inwestując na longa
3. stare sprawdzone porzekadło : "Tisze budiesz, dalsze jediesz" - więc najlepiej jakby się tutaj nic nie pisało o MLsystem to w tym roku stabilnym stałym kursem spokojnie mógłby osiągnąć kursy i pod 200 zł , a tak z takimi graczami jak tu się pojawiają kurs będzie szarpany i nieprzewidywalny .
to tak kolego woli sugestii , po co pisać , wystarczy spojrzeć na kurs , poczytać o spółce i spojrzeć szerzej na nią i perspektywy , i na koniec popatrzeć na trendy w europie i na świecie - i samo się wszystko układa w całość . Była w pandemii hossa na spółki "covidove" i spółki z grami ale to już było , teraz świat idzie w kierunku energii odnawialnej i to będzie duuuży nacisk na najbliższe 5 lat . Zakop papier i patrz jak porfel rośnie w ciszy i spokoju , po co ci skoczki z DT .
To dopiszę jeszcze ten detektor, którego może chcieć pół świata, jeśli się wszystko uda, a póki co udawało się :). Świetne info, bo to zupełnie przy okazji zadzialanie w temacie, który ML System są znane - czyli obserwacji widm. Czekam na więcej takich niespodzianek, to będzie dobry rok dla akcjonariuszy MLS :)
Każdy chce mieć choć jedną akcję ML System, tylko że akcje tej spółki to nie są jak bułeczki wypiekane w piekarni każdego poranka. Wielu drobnych akcjonariuszy nie odda swoich kilku akcji, więksi akcjonariusze też raczej nie mają zamiaru wyzbywać się papiera w tak kluczowym momencie dla spółki. Jednym zdaniem akcji coraz mniej! Pozdrawiam.
mial byc longterm i powolny wzrost do 2023 roku ale zanosi sie na niezla jazde, dzieki covid detektor. Jesli urzadzenie sie sprawdzi to ludzie takze docenią inne produkty firmy ktore podbiją swiat juz wkrotce!!
Koliberek , ciesze się że są ludzie którzy dostrzegają spółke nie tylko wtedy gdy prezydent o niej mówi jak już coś zrobili , ale wcześniej ( to już nie pierwsza wizyta tam ) . Znam spółkę od powstania i cały czas czytając wiele wpisów tutaj mam wrażenie że ludzie zapominają o tej działalności która od tego roku rozwinie swoje skrzydła w całej europie i na świecie - ENERGIA ODNAWIALNA w tej chwili to TOP na najbliższe 5/10lat . Czekamy na info lokalne ważne z podstawowej działalności fotowoltaicznej .
popieram. tez czekam na info o podstawowaej dzialalnosci. szklane domy samowystarczalne energetycznie. to bedzie przyszlosc a du..dmuch to tylko taki freak. ja rozumiem ze spekula sie na to zucila ale to nie jest dobre dla kursu takie spekulowanie. jak wyjdzie to ok. jak nie to d... i dlugo mozem sie podnosic. a spolka ma fundamety by byc duza powazna firma
Fajny i merytoryczny post. Czuje ze jak merca rok temu przewidzialem tą spółkę .Tyle ze Merca wyjeb utalem za wczesnie a teraz tego nie zrobię .Po pierwsze
1 Kto nie chce czystej energii ręka w górę.by naszym dzieciom i nam sie lepiej oddychało. Ja sam uciekłem dlatego nad wietrzne tereny blisko morza. 2 Ja juz nie chce testów PCR bo one sa w stanie uszkodzić plytkę sitową w konsekwencji mózg i po nas. Miałem ten test i bolało a moze raczej nieprzyjemne to było. Wiec idea jest tutaj kosmiczna jesli chodzi o dobro ludzkosci.ML System stworzył coś na miarę X space. Czyli pokazal ze wirus ktory od dawna jest badany przez naukowcow jest badany gomnianym teste PCR ktorego tworcą byl gosc ktory jakby zyl. To pewnie mialby nie złą komedie ze jest wykorzystywany do takich wirusów. 3 dla ludzi bez kasy,na kredytach ....Jak to kupilem na gorce, zakopalem i nawet nie wiedzialem ze bylem w pewnym momencie na grubym minusie. Wiecie dlaczego?????Bo swiat wokół jest piekny a kasa to tylko dodatek. A za pare lat swiat bedzie lepszy dzieki tej firmie. 4 Tak sytuacja z mercem mnie duzo nauczyla.A tu nie mamy rekawiczek mamy produkty ktore pomoga srodowisku i zdrowiu.
I każdy kogo korci sprzedać teraz chociaż jedną akcję z tych co ma, niech to przeczyta i dobrze się zastanowi. Nie ma dziś na GPW tak perspektywistycznej spółki z tak niską kapitalizacją, która przez wiele miesięcy była przez spółdzielnie hejtowana i uwalana. Dzięki temu dziś można jeszcze tanio dokupić. To nie są poziomy do sprzedawania akcji. To są poziomy do pakowania akcji!
Dnia 2021-09-28 o godz. 11:25 ~Zorro napisał(a): > I każdy kogo korci sprzedać teraz chociaż jedną akcję z tych co ma, niech to przeczyta i dobrze się zastanowi. Nie ma dziś na GPW tak perspektywistycznej spółki z tak niską kapitalizacją, która przez wiele miesięcy była przez spółdzielnie hejtowana i uwalana. Dzięki temu dziś można jeszcze tanio dokupić. > To nie są poziomy do sprzedawania akcji. To są poziomy do pakowania akcji!
a dzis mozna jeszcze taniej kupic. czyli ci co sprzedali miesiac temu niestety mieli racje. wyjasni sie sprawa z CD to zacznie rosnac. ale prezesowi chybana tym nie zalezy . woli ludzi mamic wizjami