A Ty boisz się, że będzie rosło? Chyba, że jednak bawisz się w niedźwiedzia :) Zmiana wajchy nastąpiła, teraz takze od nas zależy na jaką górę wjedziemy:)
Dnia 2021-01-26 o godz. 21:20 ~reedit napisał(a): > Panowie założyłem wątek na reddit, podbijać łapki czy co tam sie daje! > > https://www.reddit.com/r/wallstreetbets/comments/l5mm72/cd_projekt_red_wse_cdr_5_funds_have_short/
@reedit Już go nie ma.. :)) Sorry, this post has been removed by the moderators of r/wallstreetbets. Przepraszamy, ten post został usunięty przez moderatorów r / wallstreetbets.
Już cały kapitał ktory chciałem mam ulokowany w akcjach, ale odsprzedam jutro troche PKO BP i dokupie CDR. Ah jestem bardzo ciekawy jutrzejszego dnia :)
Witam, super popieram akcje, zagranica zobaczyła ze coś w Polsce wyszło i chcą zniszczyć spółkę, pluli wszedzie jaka to słaba gra, chcieli wykończyć pozwami, no i się nie udało, akcji nie mam, ale mam nadzieje ze im łapy poucina na tych shortach zafajdanych(: Pozdrawiam i powodzenia
Jak masz że strata, to uśrednisz (obnizszysz) koszt zakupu, a po sesji może się okazać, że będziesz na + :D Bo to może być ciekawa środa... do niczego nikogo nie namawiam, ale ja symbolicznie jutro zlecenie kupna CDR wystawię.
Potraktujmy to jako zabawę. Kupujcie za drobny ułamek kapitału, tyle ile można stracić bez żalu. A raczej nie stracić, tylko wydać na ubaw z paniki funduszy. Może się opłaci a może nie, ale będzie co wspominać.
Melvin Capital Management LP była firmą zarządzającą inwestycjami z siedzibą w Nowym Jorku, założoną w 2014 roku przez Gabriela Plonkera. [1] Firma zainwestowała głównie w akcje technologiczne i konsumenckie i według doniesień miała 1,5 miliarda dolarów w zarządzaniu aktywami w styczniu 2021 r., Ale straciła wszystko po tym, jak WallStreetBets wycisnął krótkie spodenki z GameStop (GME). [2]
a tutaj link do notowań GameStop: https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk021lXUHowT-qOQje_dTCisfQAaduA%3A1611707185386&ei=MbMQYOKPF_mVjgamuKLoCg&q=gamestop+stock&oq=gamestop&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgAMgwIIxAnEJ0CEEYQ-gEyBQgAEJECMgUIABDLATIFCAAQywEyBQgAEMsBMgUIABDLATIFCAAQywEyBQgAEMsBMgUIABDLATIFCAAQywE6BwgjECcQnQI6BAgjECc6BAgAEEM6BwgAEMkDEEM6AgguOgsILhDHARCjAhDLAVD4D1ieGWDeJGgAcAF4AYAB3gKIAYYIkgEHNS4yLjAuMZgBAKABAaoBB2d3cy13aXrAAQE&sclient=psy-ab
Jeśli nie będą mieli kasy na odkup akcji CDPR to zostaną automatycznie i od razu odkupione przez brokera, który ich obsługuje, także short squezze gwarantowany!
szykuje sie MEGA ciekawa sesja.
Gdybym mial jeszcze akcje za pewnie bym dołączył niestety sprzedałem za 268zl.
Powodzenia.
moze sie jeszcze uda gdzies wskoczyc
Pamietajcie tylko ze to nie moze byc jednorazowa akcja ale trwajaca kilka dni wiec przygotujcie amunicje tyle ile kto moze.
w razie niepowodzenia trzeba sie liczyc ze hakiem , pamietajcie o tym
Spokojnie, akcja jest gruba I info o niej juz na fb I innych grupach! Poza tym jak odpalą SLy im na szortach to sami wywindują nam kurs na nowe szczyty!:)