To zostań w domu nawet jak pootwierają (skoro piszą ,że możliwe otwarcia galerii już 1 lutego),a latem też zostań w domu .Ciężko w domu posiedzieć kolejne parę lat?...nie narzekaj. Ci co się zaszczepili już są bardziej weseli,jak się zaszczepisz,będziesz miał lepiej. Hej,szczepionka kochana z wieczora i z rana.
O! scypionka wróg i sie nie podyba?to zascypią po smyrci...TO.ŻART .Dobrze że chociaż na gtc trend wzrostowy przyjacilem człowieka,a 1lutego racyj otwierają galerie.
Hans, naganiaczu spadkowy, wzrosty to pewnie będą,gdy ciebie tu nie będzie,więc Hans sprzedaj gtc,teraz akurat jest trend boczny specjalnie dla ciebie,z myślą o tobie.
Modlitwa o spółki,bo mogą trochę zejść!(słaba była modlitwa skoro spada?..ej ty,ty) gdzie była mowa o gtc? tu trend wzrostowy+prawdopodobne otwarcie galerii 1lutego
Ty i te twoje % z choinki wziete.A kurs znowu jak codzien na minusie .marzec 2021r kurs akcji 4.70 .a xx trend wzrostowy tylko negatywnie 26%.A i jeszcze info z dnia otwierją biuro w birowcu gtc w Bułgarii.Tak jak teraz info o otwarciu galeri od lutego ty dostales orgazmu a reszta ma to w dupie i kurs pikuje
To czy 1lutego otworzą galerie,to się okaże ,tak piszą i mówią,że raczej otworzą,więc być może tak będzie.W infie z 11.01.2021r,,Gtc rozszerza portfolio najemców w Bułgarii'' nie chodzi tylko o jakieś jedno biuro,dlatego warto je przeczytać. Na gtc widnieje obecnie trend wzrostowy,mam nadzieję. że jak najdłużej.Dziś kurs spadł ,jak większość,ale podaż nie była agresywna,nie było dużo transakcji.Hans,zawsze możesz sprzedać,nikt nie broni,a czy spadek różnych akcji świadczy o tym ,że inni je mają w d....to w sumie możliwe/ czasem gdzie jeden traci-drugi się bogaci/.Dziś większość miała w d.... większość spółek,jak to pewnie ty byś określił.ALE OK.NIECH I TAK BĘDZIE.
O juz masz nadzieje ze jest trend wzrostowy.Czyzby zmiana?Chodzi mi o to ze ty ciagle taki optymista a kurs ciagle w dol.Tak wiem zaraz napiszesz ze od liatopada wzrosl z 5.5 na 7 .Ale to ze spadl z 10.38 na 7 to juz nie piszesz.Ty jestes jednym z tych co sie podniecaja ze maslo stanialo z 8 zl na 6 zl a to ze dwa miesiace wczesniej bylo po 3zl to juz niewazne.Mozna powiedziec ze jestes trolem wzrostowym
Kto tu jest trolem ten będzie wiedział,kto przeczyta wszystkie nasze posty od samego początku,a dodatkowo przejrzy bankier,Hansów jest trochę różnych.Ja dla ciebie cały czas odpowiadam na to co ty tu wypisujesz.I naucz się czytać,bo nigdzie nie piszę,że mam nadzieję,że jest trend wzrostowy ,tylko,że mam nadzieję,że trend wzrostowy,jaki jest obecnie,będzie trwał jak najdłużej.Przestań przekręcać moje słowa!!! .Nieprawda też że nie piszę,że gtc spadł z 10,38zł,bo cały czas ci o tym przypominam,że był po tyle w styczniu 2020r(przed covidowym zjazdem spółek). Natomiast nigdzie nie widzę,żeby kiedykolwiek był jak piszesz po 3zł???????.Minimum widzę 4,52zł 12.02.2015r a maximum 7.04.2010r po 57,65zł.Dłuższy czas był też po ok 20zl. ZA TO NA KONIEC 2019r BYŁ PO OK 10ZŁ I W STYCZNIU 2020r po-10,38ZŁ POWTARZAM CI RAZ JESZCZE Miałeś ode mnie radę,żebyś sprzedał gtc w 2020r ,potem żebyś sprzedał na otwarciu 2021r. ,nawet w ostatnich postach wspominam ci o sprzedaży,skoro tak się męczysz .KUP SOBIE KONIECZNIE COŚ INNEGO,po co jak piszesz masz czekać na to aż zleci ???????? DOBRA,ODTĄD MOGĘ BYĆ PESYMISTĄ!!! Z A D O W O L O N Y????????LUB MOGĘ JUŻ NIC NIE PISAĆ.Z A D O W O L O N Y W R E S Z C I E??? możesz to nawet dziś opić.Wypisuj bzdury śmiało !
No najpierw xx pisze o tredzie wzrostowymni nagania .A kurs w czarnej dupie jest .A teraz pisze ze odezwie sie jak kurs osiagnie 10.38zl czyli juz tu go nie zobaczymy.Jeszcze mi napisze ze moge sprzedac akcje .Pewnie prz takich obrotaach 5 tys zl to napewno sprzedam jak nikt tego tej spolki nie chce.
Skoro tak prosisz to już wyjątkowo odpowiem-dla ciebie Hans zdecydowanie trend spadkowy ( przecież patrząc na wykres gtc jeszcze nawet nie doszło do 10,38zł sprzed covidowego zjazdu !),dla mnie natomiast wzrostowy(galerie być może otworzą już 1lutego,/10 grudnia obrót na gtc 4M ,niedługo wiosna to kończy się sezon grypowy i pandemonia itp.,)
A TECHNICZNIE TO OCZYWIŚCIE,ŻE OBECNIE TO ROZPOCZĘTY TREND WZROSTOWY NA WSKAŻNIKACH GTC ,mimo,że niestety jeszcze nie doszedł do ceny sprzed covidowego zjazdu 10.38zł,ale pandemonium się kończy,skoro mają już 1lutego otworzyć galerie.
Gdzie się podział główny ekspert spólki GTC? Tzw xx?To już nasza tradycja narodowa że cały czas GTC jest w trendzie wzrostowym.Ci co kupili po 7 zl to juz tyle zarobili na tym trendzie wzrostowym ze juz chca sprzedawac PKC tyle zarobili.A jakie obroty.Fundusze weszly jest grubo.99%inwestorow nawet nie wie ze taka spolka jak GTC jest notowana na GPW.A xx bedzie tu pisal ze jest trend wzrostowy.Szkoda ze tylko on go widzi.Tak wiem urosnie.
Trole spadkowy Hans nasiadł na spółkę a tu widać odrazu,dokąd zmierza kurs GTC - po temacie,Najpierw GTC zmierza na 8,48 w 2021r., Nie uważam ,aby się tak duża i wiarygodna instytucja jak Ipopema i jej bardzo ostrożni w wydawaniu opiniii ,a zarazem skrupulatni analitycy, myliła się pod tym względem. w wydawaniu swej rekomendacji.Po majówce koniec zamykania,już zaczynają o tym mówić .Rekomendacja ipopemy pokazuje ,gdzie będziemy w tym roku,a zapewne na 8,48zł to tylko początek..Widac to ze kurs wzrośnie już po ilosci negatywnych wpisów od trola spadkowego Hansa i nie tylko Hansa...
Xx to ty podszywasz się pod gtc?Proszę cię jakie 8.48 chyba w 2025r.Powiedz tak szczerze czym gtc może nas zaskoczyć jakim ESPI? Chyba jedynie mogą negatywne ESPI zrobić to tak.Jak np nie wypłacanie dywidendy.
Sam się podszywasz za rumunus z 27.-02-2021r ID 896447 gdzie piszesz o mega zyskach (temat to GENOMTEG),na CD Projekcie za Widzący 25-02-2020r IP 89.64.47,na Spark VC 31.10.2017R -karol 89.64.47-info 89.64.47-jacek 89.64.47 i inne.Zmiana od tamtej pory +337% Na K&K Herbal Poland 2017-11-06 piszą Uwaga na (brzydki wyraz tu) uwaga 89.64.47 naciąga na KKHERBAL.Zmiana od tamtej pory+629%. Nie trzeba nic dodawać.
A co to tu za sielanka? Tylko was z oka spuścić i lecicie do dołu? GRATULJE!!!! I TO JESZCZE JAK!!! MINUS 60% DO DOŁU SPADKU I JESZCZE WAM MAŁO!???? GTC w cenie- to najmniej 10-20zł,a tu co?-ŻARTY JAKIEŚ! Trole was spadkowe obsiadły czy co?/HANSA strolowaciałego się boicie???-nie jest grożny!!! to udomowiony trol spadkow.Hans,kup wreszcie te akcje w tej cenie co jest i tak już 60% obniżki od 2020r i daj ludziom zarobić.Przestań pisać,że je masz,bo jak to piszą,gdy masz akcje to piszesz,jutro wystrzał,jutro 100% do góry,zaraz pompa,czy coś takiego,więc nie ściemniaj już,wogle nie jesteś wiarygodny i jak piszą trzeba wziąć na ciebie poprawkę czytając cię. JUŻ WYSTARCZAJĄCO ZAROBIŁEŚ NAGANIANIEM NA SPADKI GTC W TEJ AGENCJI!! Dość tych żartów!!! Czekam na znaczną poprawę tego,co tu teraz widzę.I jak Krzysztof napisał niedawno w tytule wątku,tak i ja też czekam na cenę ok 60zł sprzed 10 lat,a wcześniej oczywiście na 10,38zł sprzed covidowego zjazdu gtc,czyli z początku roku 2020r.
Tu (na gtc) dalej pesymiści-- spadli ponad 60%, podczas gdy wszystko ogromnie wzrosło!!! ---- ,tu z rewolwerem i siekierą ktoś poszedł po zakupy ,tu asteroidy zmierzają w kierunku Ziemi,tu mnich nie wytrzymał i sam się zgilotynował, normalnie Walking Dead. O, tu pesymizm, a tu Żydzi tańczą na lotnisku Chopina.MOŻNA??? żyć??? -MOŻNA.
Sprawdz kiedy ja napisalem ze zaraz pompa czy rakieta.A pod co to ma rosnac? Podaj mi jakies + tej spolki? Tylko nie pisz ze ze wszysko juz uroslo tylko nie gtc to nie argument i nie pisz mi o zielonych tarasach itd to juz w cenie .Zrobili nas w ciu.la z dywidenda a ty sie cieszysz
Jakie nas? Nie ma nas,chyba,że o czymś nie wiem? mnie? bo nie jesteśmy razem ,bo ty chcesz kupić akcje tanio,ja natomiast je mam. Wszystko wytłumaczył szczegółowo GTC w temacie na gtc pt---''.A ja wam mówię,że wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat.''.Tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi na "nurtujące cię" W S Z Y S T K I E pytania.Tak Hans spadło aż ponad 60% od covidowego zjazdu z 2020r,więc skoro jeszcze nie wzrosło podczas hossy wszystkich innych spółek to JA CZEKAM aż pokona swój średnioterminowy opór. A tymczasem......tam z pandemią!!!,TAŃCZYMY!!!!!
Plan odmrazania w przyszlym tygodniu 28kwietnia po wolnym weekendzie majowym .Najpierw otworzą galerie sztuki,moze kina,teatry,wesela do 25 osób stopniowo zwiekszany limit (jak się Hans(a) potrzebujesz) .Gastronomie bedą na końcu- w maju.Najpierw z wyjatkiem 5 województw,w tym twojego,te trochę póżniej).WIĘCEJ NADZIEJI NA ODMROŻENIE NIZ GASTRONOMIA I FITNESS MA HANDEL (GALERIE ORAZ DUZE SKLEPY BUDOWLANE) ORAZ HOTELARSTWO-OBIE BĘDĄ ODMRAŻANE JUŻ W DRUGIEJ KOLEJNOŚCI (a że decyzje mogą być co tydzień czy też dwa więc w maju).
A tak wogle Hans, to wcześnie wstajecie w tej trolowej agencji, o 5 rano?,za nadgodziny płacą?.Miałeś wyłączyć telewizor i włączyć myślenie.Na Białorusi,gdzie nie przejmują się żadnym locdownem jest najmniej zgonów od 29lat.
Pytanie do xx tak na poważnie.Kiedy bylo wezwanie po 8,48zl ? I np jakby bylo natepne to nie moze byc mniej niz 8,48?A jak to dlugo obowiazuje te 8,48?
Najpierw nabyli gtc 61,49% ok.23 VI 2020 .Potem ogłosili wezwanie po 8,76,chociaż zdaniem zarządu wartość godziwa spółki określona na podstawie wartości jej aktywów netto powinna być 9,25- 10,67 zł. 22 X 2020 nabyli gtc po 8,76 i od tamtej pory mają 66%.Wezwanie jest obowiązkowe po przekroczeniu 66%.Jeżeli się nie mylę, to jeżeli w ciągu 12 miesięcy poprzedzających wezwanie inwestor lub podmiot od niego zależny kupił akcje spółki ,proponowana cena nie może być niższa od najwyższej z poprzednich transakcji, czyli od 8,76.Na razie nie przekroczyli 66%,więc nie ma co nad tym myśleć, czy ogłoszą,czy nie ogłoszą i co by było... To co wiadomo,to to ,że 12 listopada 2020 r agencja Scope Ratings przyznała dla gtc rating BBB- z perspektywą stabilną Nie wiem po co znów pytasz Hans,przecież ty akcji jeszcze nie masz, nie pytaj mnie o to, przecież ja się wogle nie znam.