Lepiej zarobić kilka stówek niż na tym gniocie cormay czekać na cud. I kto tu jest leszczem. lol trzeba rybać frajera jak tak pisze to nieżle musi być ubrany. Ha ha ha ha
Kolejny Leszcz się odezwał i wielki milioner i gracz z 1000 złoty w kieszeni ! Rybac frajera ? Nie wiem czy płakać czy się śmiać z was pustaki groszowe ! Gdybym obracał taka gotówka jak wy to wcale nie udzielałbym się na forum.
Człowieku ja gram na giełdzie 15 lat uwierz mi, żadne szanujący się inwestor nie rzuca hasłami typu UBRAŁEM Leszcza Itd bo z praktyki wiem, ze każdemu może się to zdarzyć nawet wysoce postawionym gaczom o grubym portfelu i milionie na koncie i nie wspomnę o doświadczeniu które bardzo często zawodzi. Takie wasze wpisy to zwykła dziecinada i wstyd jednocześnie bo jak już wspominałem szanujący się inwestor nigdy w życiu nie cieszy się ze kogoś ubrał tylko realizuje zyski w ciszy obserwując zachowanie kursu aby wbić ponownie i zrobić kółeczko. Ja nikogo nie staram się obrażać ale patrząc na niektóre wpisy zwyczajnie nie wytrzymuje bo widzę JAD który prosi o pomstę .
Obrany spoko puls w dół.Nie zwracaj uwagi na tych psycholi.Takie czasy.Anonimowość internetowa i piszą czy tu czy obojętnie na jakich forach bzdury jakie im się tylko podoba.Tych QAnon i innych psycholi jest w necie masa.A teraz konkretnie co do Cormay czy jest nadziejaże kurs nie będzie kiedyś na tym poziomie dołowany?
Oczywiście, ze kurs może być jeszcze zbity z poziomu w którym na dana chwile się znajduje, ale raczej musielibyśmy chyba wejść w bessę gdyby indeksy się posypały albo usłyszelibyśmy ze Total wyrzuciłby w rynek kolejny duży pakiet swoich akcji i to z pewnością uruchomiłoby sypanie. Na obecna chwile wydaje mi się ze rynek wycenił kurs akcji i nie powinnismy spaść ale Cormay to bardzo złożony organizm i jak mieliśmy do czynienia z optymizmem i większość spółek rosła a Cormay był nielicznym papierem który nie rosl i nie było zainteresowani a jak za oceanem pojawiły się niedźwiedzie to Cormay leciał z innymi spółkami, także jest tu ciężko cokolwiek przewidzieć jednakże wartość spółki będzie rosła z roku na rok i po 6 latach nieudanych prób i szastaniem kapitałem z dotacji, emisji itd wierze, ze to już koniec słabych raportów jednakże zmienność cen akcji jest bardzo słaba na cormay i nie przyciąga tym samym inwestorów którzy nie widza zbyt dużej zmienności cen i tym samym nikt za bardzo nie chce kupować tego papieru bo większość inwestorów szuka płynnych spółek gdzie jest rotacja cen i tam wlanie szukają okazji do zarobienia. Gdyby wyszło coś z Orphe i sypnęli by dobrymi komunikatami to jestem więcej niż pewien ze zawita do nas duży kapitał spekulacyjny i pociągną kurs do góry także trzeba czekać.
Kiedy to zwala na grosze bo obecnie mocno przewartościowane to badziewie. Jakiś komunikat o przyszłości by się przydał dawno nie było żadnych obiecanek.
Niestety dla akcjonariuszy ale objęcie bessy zostało potwierdzone dzisiejszego dnia także jutro dotykamy 1.13 a do piątku 1.05-1.07 i oby się zatrzymało, ale jakoś nie wydaje mi się bo niby dlaczego ?
I jak ztym wybiciem na 3 zł, czekacie dalej to spokojnie jeszcze 10 lat komunikatów i 3 dodruki akcji. Pamiętajcie prawdziwy leszcz uśrednia w nieskończoność