Oczywiście, ze kurs może być jeszcze zbity z poziomu w którym na dana chwile się znajduje, ale raczej musielibyśmy chyba wejść w bessę gdyby indeksy się posypały albo usłyszelibyśmy ze Total wyrzuciłby w rynek kolejny duży pakiet swoich akcji i to z pewnością uruchomiłoby sypanie. Na obecna chwile wydaje mi się ze rynek wycenił kurs akcji i nie powinnismy spaść ale Cormay to bardzo złożony organizm i jak mieliśmy do czynienia z optymizmem i większość spółek rosła a Cormay był nielicznym papierem który nie rosl i nie było zainteresowani a jak za oceanem pojawiły się niedźwiedzie to Cormay leciał z innymi spółkami, także jest tu ciężko cokolwiek przewidzieć jednakże wartość spółki będzie rosła z roku na rok i po 6 latach nieudanych prób i szastaniem kapitałem z dotacji, emisji itd wierze, ze to już koniec słabych raportów jednakże zmienność cen akcji jest bardzo słaba na cormay i nie przyciąga tym samym inwestorów którzy nie widza zbyt dużej zmienności cen i tym samym nikt za bardzo nie chce kupować tego papieru bo większość inwestorów szuka płynnych spółek gdzie jest rotacja cen i tam wlanie szukają okazji do zarobienia. Gdyby wyszło coś z Orphe i sypnęli by dobrymi komunikatami to jestem więcej niż pewien ze zawita do nas duży kapitał spekulacyjny i pociągną kurs do góry także trzeba czekać.