My z Ziutkiem naturalnie kasę mamy. Właśnie flaszkę zrobiliśmy i bilansujemy środki na drugą. Mamy oczywiście program inwestycyjny. Bo my som profeska menagiery. A nasz autorski program krotkookresowy przewiduje inwestowanie w dobra konsumpcyjne. Jak jeszcze było jaśniej to z Ziutkiem w Gazecie Polskiej Codziennie " wystudiowalim że konsumpcja rozkręca gospodarke i wspiera Produkt Krajowy Brutto. Jeżeli zarmeny nie kupiom tego coś tam, to my oczywiście jak najbardziej, ale pod warunkiem że się do natychmiastowej, bez gotowania i gryzienia konsumpcji nadaje. Proszę zatem próbkę- nie mniej jak 0,5l w klarowny szkle - przysłać celem testów i degustacji. W przypadku pozytywnych wyników się po resztę z Ziutkiem zglosim i i cenę inkotermsową FCA nawet zaakceptujem
doczytałem do momentu Elektrobudowa kupiła za 56 mln. wtedy uzyskałem jasny sygnał żeby scrollować dalej. Chlopie albo ci się przecinek nie wpisał albo baśnie tutaj wypisujesz
Elektrobudowa kupiła Energotest za 36,6 mln i Energoefekt za 10,8 mln. W dniu 20.08.2009 nastąpiło połączenie tych Spółek. Od 20.02.2009 kiedy władze przejął obecny Zarząd wartość Energotestu spada. Były Prezes mający ogromne doświadczeni, który zbudował potęgę Energotestu został zamknięty w pokoju. Ambicjonalnie nie skorzystano z jego wiedzy i doświadczenia. Sam odchodzi. Do spółki jest wprowadzane zarządzanie nakazowo rozdzielcze. Kontrole w spółce wprowadza się poprzez konflikt między antagonizującymi się pionami. Despotyzm. Majątek nie jest odtwarzany. Spółka co miesiąc płaci ok 100 tyś za wynajem pomieszczeń. Zarząd od 12 to samo piszę w sprawozdaniach pokazując świetlaną przyszłość. Co się stało z raportowanym kapitałem Spółki? Ogromne środki marnotrawione na nietrafione prace badawcze i prowadzone projekty. Zatrzymanie i ukrycie zysku za2019 i marnotawienie go. Ze Spółki w ciągu 12 lat uleciało 25 mln zł. To jak wygląda teraz Energotest nie wynika z przyczyn EB.
Jakie to teraz ma znaczenie, w sytuacji kiedy za chwilę będzie nowy właściciel, a w konsekwencji nowi szefowie? Jak ktoś z Was myśli, że w ET pozostanie obecny Zarząd to musi być ciężko naiwny. Będzie czystka. Pewnie to potrwa max z rok, ale zacznijcie przeglądać biurka chłopaki
Dnia 2020-12-19 o godz. 18:50 ~Kapciowy napisał(a): > Jakie to teraz ma znaczenie, w sytuacji kiedy za chwilę będzie nowy właściciel, a w konsekwencji nowi szefowie? Jak ktoś z Was myśli, że w ET pozostanie obecny Zarząd to musi być ciężko naiwny. Będzie czystka. Pewnie to potrwa max z rok, ale zacznijcie przeglądać biurka chłopaki
Rok. Dobre sobie. Przychodzisz następnego dnia do roboty i na recepcji ochrona wręcza pudło z rzeczami osobistymi oraz wypowiedzenie. Biurka nikt już nie obejrzy. Tak to się załatwia w świecie cywilizowanym. Polecam film "Margin Call".
Co ty gadasz. !!!!! My z Ziutkiem robilim u Niemca. Było ok. Bakasz 12 w sobotę luzik 8 i na chatę. Spanko w porzo, koryto też niczego sobie. Helmut się okazał ludzki pan. Śliczna helga mniej ale i tak Ziutka co rusz do siebie wolała. No było zaj....iscie.Nie wiem o czym pół nocy gadali bo Ziutka gęba była prawie opuchnięte i jakoś z okraka chodził następnego dnia. My z Ziutkiem za Odrą byli i było dobrze, a jak oni tu przyjadą to jeszcze lepiej będzie a i Helga może ładniejsza się trafi. Choćby najgorszy Niemiec się wam trafił to zawsze lepiej niż w zarmenach bakać
Ziutek to owczarka ma ale czy od Niemca to nie wiem. Chyba nie bo po polsku szczeka. Masz rację z tym IQ. I Qu...wa sra wszędzie a to już pewnikiem polski owczarek. Ty masz łeb skąd ty to wiedziałeś, no że sra po całym majdanie. Najmniej jakimsi kerownikiem ty w zarmenach.