• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.51.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~XXX [46.204.34.*]
    Ta przeklenta firma to OSZUSCI MNIE OKRADZIONO NA KWOTE OK 8.000 tys zł moje obszednosci i nabrano porzeczek na mnie na kwotę 46.000 tys € euro i mało tego tak są bezczelni rze wykorzystują dane osobowe skany kart i zdjęć tosamosci w celu werewikacji konta Global Makxis . To wszystko wykorzystali w celu nabrania porzeczek kredytów na moją szkodę. Bank twierdzi rze udostępniłem moje dane osobie trzeciej oszustom Hakierom i nie widzą podstaw do reklamacji bo mają swoje kodeksy prawne itp. w naj gorszą pandemię co człowiek liczy karzdy grosz , a tu proszę Cyk porzyczki na mnie nabrane przez oszusta . Praca sezonowa czyli pośrednik który wynajmuje pracownika na sezon i nie ma stałego źródła dochodu oraz pełnego wymiaru godzin od danej firmy itd. jestem bez pracy i próbuje coś znaleźć nie każda firma zatrudnia powód Cowid19 . A banki proszę bardzo udzielają pożyczek na kwoty od 60.000 tys zł do 208.000 tys zł . OSZUSCI mają eldorado Banki zacierają ręce bo ktoś musi spłacać czysty interes na idiotach i naiwnych kadziach. Coś tu mi nie gra to nie jest jakis Kowalski co okrada człowieka w bialy dzień. To są oszuści chakerzy zorganizowana grupa przestępcza która okrada w dzień biały i wprowadza w błąd w celu osiągnięcia korzyści majątkowej rzeruje na innych tym sposobem . Zgłosiłem na policję artykuły art. 286 S1 KK. Muj stan psychiczny oraz fizyczny na pograniczu wytrzymałości . Jesli czyta to Aleksander Bis ( tak się określił) dobry jesteś w te klocki i twoja grupa oraz dyrektor szef ja to ujoles Jesteście świetni , mam nadzieję rze cię spotkam człowieku i pogadamy w cztery oczy. Oni mają teraz czyste eldorado banki zacierają ręce dziś rozmowa z kierownikiem banku Dała mi do myślenia jedną rzecz. Ja jako klient banku kilka lat który spłaca stój jeden kredyt mam wyrobioną chistorie i na tej podstawie mogą udzielić porzeczek ok 100.000 tys źli zmieniło to się nie dawno . Czyżby Global Makxis miał coś wspólnego z Bankiem .Pan Aleksander Bis analityk coś wspowial nie ma rzeczy nie możliwych tylko trzeba chcieć . No pewnie okradać ludzi w biały dzień na potężne kwoty. Trzeba zatrzymać ta rozpędzona bezkarna lokomotywę wypełniona oszustami z ukradzionymi i przywłaszczonym pieniędzmi .
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Alicja [45.14.71.*]
    Mnie tez oszukali.. tylko na prawie 30 Tysięcy. Byłam naiwna.. jedna firma zajmuje się odzyskiwaniem środków od nich i mi pomogła. Niestety udało się wyszarpać 23 tysiące, ale lepsze to jak nic. Zostawiam wam numer 797-304-397
  • GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Martyna [188.146.65.*]
    Jeżeli zostałeś oszukany przez tą firmę krzak napisz do mnie na fb Martyna Żurawska siedlce dam Ci dostęp do grupy wsparcia
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Paweł [51.159.153.*]
    To masz numer do kancelarii- 794777028. Prowadzą moją sprawę z takimi oszustami. Odzyskali mi już trochę pieniędzy
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Alex_z [109.123.74.*]
    Global Maxis to wałek a wykupują w necie fałszywe pozytywne opinie i tworzą fakowe strony z opiniami na swój temat żeby się uwiarygodnić. Ze mnie wydoili nie małą sumę i ciągle i mało i chcą więcej. Jeżeli macie z nimi do czynienia uciekajcie jak najszybciej zanim dobiorą wam się do komputera i wyczyszczą rachunki bankowe
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Dom [31.0.25.*]
    Jak usunąć konto
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Xyz [31.182.148.*]
    U mnie to samo. Ciagle im mało . Wpłacam kasę a wypłacić już nie można
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Halina [31.0.183.*]
    Mnie też oszukali. To są złodzieje!
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Julka [88.156.69.*]
    Ja w pore mam nadzieje wszystkie dokumenty zastrzeglam i mam nadzieje ze bedzie dobrze. Nie stracilam za duzo bo zorientowalam sie o co chodzi. Mam nadzieje ze zdazylam z blokowaniem konta i danych.
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~mariusz [165.225.207.*]
    ja też dałem się naciągnąć teraz korzystam z pomocy pana przeździeckiego złożyliśmy reklamację do banku i doniesienie do prokuratury i teraz czekam co czas pokarze
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Katarzyna [5.173.236.*]
    Udało się zrobić Charge back?
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Lukas82 [82.173.160.*]
    Witam,można trochę więcej inf od Pana otrzymać
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Danuta [5.173.88.*]
    Prawda, tylko kradna, oszukuja , ich platforma jest falszywa, sa tam tylko Rosyjscy hackers a nie prawdziwi brokers. Nigdy tam nie wchodz! MNie oszukali i nigdy nie da sie wyjac pieniedzy ktore sie tam zainwestowalo !
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~XXX [46.204.51.*]
    Ta przeklenta firma to OSZUSCI MNIE OKRADZIONO NA KWOTE OK 8.000 tys zł moje oszczędności i nabrano porzyczek na nie na kwotę 46.000 tys Euro i mało tego tak sa bezczelni rze wykorzystują dane osobowe skany dowodów kart i zdjęć tosamosci w celu werewikacji konta Global Makxis . To wszystko wykorzystali w celu nabrania porzyczek na moją szkodę. Bank twierdzi rze udostępniłem moje dane osobowe i nie widza podstaw do reklamacji bo maja swoje kodeksy prawne itp. . w naj gorsza pandemie co człowiek liczy każdy grosz . A tu proszę cyk porzyczki namnie .Praca sezonowa przez aince biuro czyli pośrednik który wynajmuje pracownika na sezon i nie ma stałego źródła dochodu oraz pełnego wymiaru godzin od danej firmy itd. jestem bez pracy i probuje coś znaleźć nie karzda firma zatrudnia pracownika powod Cowid19 .A banki proszę bardzo udzielają porzyczek na kwoty od 60.000 tyś ł do 208.000 tys zł . Oszusci maja eldorado Banki zacieraja ręce bo ktoś musi spłacać kredyt czysty interes na idiotach i naiwnych ludziach . Coś tu mi mi nie gra to nie jest jakaś Kowalski który okrada człowieka w biały dzień . Zgłosiłem na policje . wczeto śledztwo art.286. S1 KK. Muj stan psychiczny oraz fizyczny na pograniczu wytszymalosci . Jeżeli czyta to Aleksander Bis analityk ( tak się określił ) dobry jestes w te klocki i twoja grupa oraz dyrektor SZEF ja to ująłeś. mam nadzieje rze cie czlowieku spotkam pogadamy se w cztery oczy cwaniaczkun karma wraca . Jeśli jest więcej osób poszkodowanych zbierzmy się i zgłośmy to w telewizji np .interwencja tszeba oszczec ludzi .oni maja teraz czyste eldorado banki tez zacieraja ręce dzis rozmowa z kierownikem banku . Dala mi do myślenia jedna rzecz . Ja jako klient banku kilka lat który splaca sfuj jeden kredyt mam wyrobiona chistorie i na tej podstawie mogą udzielac porzyczek do kwoty ok 100.000 tys zł i zmieniło to się nie dawno . Czyszby Global maxis miał coś wspólnego z Bankami ? Pan Aleksander Bis analityk coś wspomniał ( NIE MA RZECZY NIE MORZLIWYCH TYLKO TSZEBA CHCIEC) No piknie okradziony w biały dzień ok 8.000 tys oszednosci i porzyczki na kwotę 46.000 tys € . Ta pendzonca lokomotywa z oszustami i powiązanymi osobami trzeba zatszymac .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.34.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.34.*]
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Aa [5.173.249.*]
    A miałeś doczynienia z innymi brokerami
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Wercza [37.47.83.*]
    Wpłaciłam im właśnie 200usd
    Proszę powiedzcie jak ich zablokować czy coś. Jak odZysakc kse
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Monika [94.254.213.*]
    Witam. Chciałabym dowiedzieć się w jaki sposób został Pan poszkodowany. Założyłam właśnie tak konto i chciałabym uniknąć nieprzyjemności.
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~przem [37.249.28.*]
    uwaga firma oszukuje, oszukali mnie na 15 tyś. bardzo nie polecam jak ktoś wpłaci pieniądze to już ich nie otrzyma z powrotem
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Karolina [94.254.232.*]
    Truskaweczkax003@gmail.com, udało się zreklamować przelewy które sami sobie pobrali
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.25.*]
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Dorota [31.0.32.*]
    To gdzie trzeba to zgłosić do banku?
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~8426190 [37.47.58.*]
    Witam. Ja padłem na 250 usd. Przez jakiś czas im wierzyłem ale jak chciałem wypłacić środki zaczęły się schody. Mimo zarobku który teoretycznie mialem nie moglem wyplacic depozytu ani zarobionych pieniedzy. Tłumaczyli że konto nie jest w 100% aktywne i dlatego nie mogę. Żeby to było sprawne muszę zwiększyć depozyt. I tak w koło. Nr telefonów nie aktywne. Zacząłem więc klikać w reklamy ich działalności z chęcią nawiązania nowej współpracy. Wtedy od nowa lawina telefonów z chęcią przyjęcia mnie do grona. Za każdym razem mówiłem że ja nie chce współpracy tylko chce odzyskać pieniądze. Wtedy rozmowa się skończyła lub nr za chwilę już nie był dostępny.
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~202016639 [94.254.235.*]
    To oszuści i złodzieje dobrze zorganizowana grupa przestępczą. Chakują telefony i inne urządzenia z których korzystasz . Śledzą co robisz. Około dwóch miesięcy zacząłem z nimi współpracę, niedawno chciałem się wycofać oczyścić mi konto. Czują się bezkarni schowka firma jest zarejestrowana jako fillja w Polsce. Poinformowali mnie że pieniądze są w USA na koncie. By ich dostać podatek muszę zapłacić, oczywiście za ich pośrednictwem. Wiedzą jak działać . Ktoś coś wie czy Adwokat Przeździeski naprawdę pomaga w odzyskaniu środków. Ktoś odzyskał. Jak sam mówi że to jest realne .
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Małgorzata [92.253.240.*]
    Dziwne opinie pod moim względem. Pracuje z Global maxis 3 lata .Zainwestołałam ogólnie 30 tyś dol . Wypłacam 2500 dol miesięcnie. Nie wiem kto pisze te negatywne opinie. Proszę sprawdzac strone ja spółpracuje z www.globalmaxis.com
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Celina [94.251.185.*]
    Małgorzata? A naprawdę jak się nazywasz bo na pewno nie jesteś Polką.
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Rafal [83.23.123.*]
    Morzna cos wiecei dowiedziec sie od pani bardzo prosze
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Edward [92.253.240.*]
    Na początku miałem wąpliwości z powodu tej firmy, ponieważ nie nadaje się do nich zadzwonić . Ale przez 7 lat spółpracy jestem przekonany że Global Maxis jest naprawde brokerem giełdowym . Pan Kacper Krysiak jest moim analitykem , to jest naprawde ekspert a jeszcze kolega ))))) Z wypłatami problemów nie miałem 3 dni max . Polecam
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Celina [94.251.185.*]
    Pan też nie Polak, nie wystarczy dobrze mówić po polsku trzeba jeszcze umieć to napisać.
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Mateusz [77.111.247.*]
    Czytam te opinie i jestem w szoku, jeżeli to są oszuści to dlaczego u mnie wszystko jest okey spłacam prowizje raz na miesiąc i dostaje wypłatę jedyne co mnie niepokoiło na początku to zachodni akcent analityka.
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~EwelinaMirek [77.111.247.*]
    Zgadzam się już 6 miesięcy pracuje z GlobalMaxis moim analitykiem jest Eryk Piwczanski, bardzo miły pan wszystko tłumaczy co i jak już dwa razy wypłacałem po 2tys dolarów.
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~heniek [83.6.210.*]
    miszczu ip nie zmieniłeś i teraz gołą d. swiecisz
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Lol [188.147.36.*]
    Kłamco!!!
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Łukasz [188.147.40.*]
    Też miałem z nimi do czynienia niestety wyje... Mnie na ponad 5 tys złotych
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Mateusz [77.111.247.*]
    Trzeba uważać, bo są firmy klony, którzy oszukują i jest prawdziwa firma, sprawdzajcie, czy dobrze wpisujecie stronę internetowa globalmaxis.com, bo np. globalmax1s.com to już oszuszci, ale prawdziwy Global działa super naprawdę dobrze zarabiamy.
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Ktoś [88.156.139.*]
    Opłacony kłamco! Nie wprowadzaj ludzi w błąd. To jeden wielki wał mający na celu wyłudzenie jak największej ilości środków.
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Mateusz [77.111.244.*]
    Wydaje mi się z to pani zapłacili skoro pani tak narzeka na porządną firmę. 

Nie będę ukrywać mi dzwonili z X-Trade i proponowali 100$ za negatywne opinie w stronę GlobalMaxis, ale nie będę pisać negatywnych opin w ich stronę za jakieś śmierdzące 100$ , zarabiamy w razy więcej i nie będę słuchać tych bzdur.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.251.185.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.22.3.*]
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~ewa [80.49.146.*]
    też zostałam oszukana

• Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~niezadowolony [31.60.235.*]
    Mi pierw kazali wpłacić 200 dolarów potem trochę zarobiłem z analitykiem finansowym kazał mi zainstalować any desk . Potem gdy chciałem wypłacić pieniądze powiedział przez telefon że trzeba zrobić obrót i potrzeba więcej pieniędzy. Kazali mi kupić bitcoiny na giełdzie bitcoin i założyć tam konto . Potem pieniądze pojawiły się na koncie handlowy 1996 dolarów około. Potem chcieli ode mnie by wziął kredyt i wyzerowali konto na 0 . W sumie straciłem około 7000 zł bo nie wiem co firma zrobiła z moimi pieniędzmi. Chciałem by usunęli moje konto ale i tego nie zrobili. Jestem tak dużą firmą zawiedziony i nie mam pieniędzy teraz .
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Adam [77.111.244.*]
    Przeczytałem tutaj to wszystko i nieźle mnie wystraszyliście, miałem rano 1600 usd na koncie handlowym, postawiłem na wypłatę o godzinie 10:30 przed chwila przyszli mi na konto bankowe równe 1600 jest godzina 17:00

Ledwo zawału nie dostałem po przeczytanym, bo to są moje ostatnie pieniądze, ludzie nie wierzcie tym kłamcom co piszą z ich oszukali.
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Kinga [77.111.244.*]
    Dobra firma, na początku wydawało mi się z ten podatek 19% to za dużo, ale jak widze zyski już tak nie myślę ....
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~pan [85.190.243.*]
    A widzisz te zyski na swoi koncie osobistym, tzn. czy zrobiłaś już jakąś wpłatę?
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Kinga [77.111.244.*]
    Jeden raz wypłaciłam 1000$
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~Edzia3103 [89.47.171.*]
    Witam czy wziołeś ten kredyt co ci kazali bo ja miałam identyczną sytuację
    najpierw wpłaciłam depozyt 800 zł na początku wypłacili mi na dowód wypłacalności 10 dolarów na konto bankowe
    puzniej kazali kupić bitcoin ale nie miałam tyle środków to namawiali mnie na kredyt który na szczęście nie doszedł do skutku
    bo nie jestem wiarygodna dla banku z racji braku stałych dochodów
    obecnie chciałam wypłacić swój depozyt 800 zł ale nie chcą mi oddać nawet moich pieniędzy
    przez any dysk próbowali zrobić przelew na kwotę 8 tysięcy na swoje konto niby na weryfikację ale mój bank tego przelewu nie przepuścił i chwała za to
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~EWA [94.254.187.*]
    MOJA JESZCZE TRWA I NADAL NIEMOGĘ ODZYSKAĆ PIENIĘDZY A SĄ NIE MAŁE JAK DLA MIE
  • Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!! Autor: ~spostrzegawczy [31.0.69.*]
    A zauważyliście, że te wszystkie pozytywne komentarze są z tego samego IP...