Forum Forex +Dodaj wątek

Re: GLOBAL MAXIS - uwaga!!!

Ta przeklenta firma to OSZUSCI MNIE OKRADZIONO NA KWOTE OK 8.000 tys zł moje obszednosci i nabrano porzeczek na mnie na kwotę 46.000 tys € euro i mało tego tak są bezczelni rze wykorzystują dane osobowe skany kart i zdjęć tosamosci w celu werewikacji konta Global Makxis . To wszystko wykorzystali w celu nabrania porzeczek kredytów na moją szkodę. Bank twierdzi rze udostępniłem moje dane osobie trzeciej oszustom Hakierom i nie widzą podstaw do reklamacji bo mają swoje kodeksy prawne itp. w naj gorszą pandemię co człowiek liczy karzdy grosz , a tu proszę Cyk porzyczki na mnie nabrane przez oszusta . Praca sezonowa czyli pośrednik który wynajmuje pracownika na sezon i nie ma stałego źródła dochodu oraz pełnego wymiaru godzin od danej firmy itd. jestem bez pracy i próbuje coś znaleźć nie każda firma zatrudnia powód Cowid19 . A banki proszę bardzo udzielają pożyczek na kwoty od 60.000 tys zł do 208.000 tys zł . OSZUSCI mają eldorado Banki zacierają ręce bo ktoś musi spłacać czysty interes na idiotach i naiwnych kadziach. Coś tu mi nie gra to nie jest jakis Kowalski co okrada człowieka w bialy dzień. To są oszuści chakerzy zorganizowana grupa przestępcza która okrada w dzień biały i wprowadza w błąd w celu osiągnięcia korzyści majątkowej rzeruje na innych tym sposobem . Zgłosiłem na policję artykuły art. 286 S1 KK. Muj stan psychiczny oraz fizyczny na pograniczu wytrzymałości . Jesli czyta to Aleksander Bis ( tak się określił) dobry jesteś w te klocki i twoja grupa oraz dyrektor szef ja to ujoles Jesteście świetni , mam nadzieję rze cię spotkam człowieku i pogadamy w cztery oczy. Oni mają teraz czyste eldorado banki zacierają ręce dziś rozmowa z kierownikiem banku Dała mi do myślenia jedną rzecz. Ja jako klient banku kilka lat który spłaca stój jeden kredyt mam wyrobioną chistorie i na tej podstawie mogą udzielić porzeczek ok 100.000 tys źli zmieniło to się nie dawno . Czyżby Global Makxis miał coś wspólnego z Bankiem .Pan Aleksander Bis analityk coś wspowial nie ma rzeczy nie możliwych tylko trzeba chcieć . No pewnie okradać ludzi w biały dzień na potężne kwoty. Trzeba zatrzymać ta rozpędzona bezkarna lokomotywę wypełniona oszustami z ukradzionymi i przywłaszczonym pieniędzmi .