Po powyższych wpisach ilości posiadanych akcji widać jak na dloni ze jeśli tu obecni akcjonariusze nie bawią się w kolarza, a zapewne tak jest to rozgrywa nas cfi...
Nie pisz bajek o getbacku. Bo w sprawie w getbacku wszystkie organizacje zawiodły. Temat jest nierozwiazany i akcję do dziś zawieszone. Nie bujaj tegorocznych inwestorów.
A jak sprawdzić, że Ci ludzie farmazonów nie piszą o ilości akcji?
, po za tym jakby to był fajny deal, to sporo osób może dokupić jeszcze akcji. A co jak Ci zrobi emisję bez prawa poboru i będzie miak6pinad 95 procent głosów i zrobi przymusowy wykup po cenie ustalonej teoretycznie obiektywnie, czy wtedy też będzie dobry deal? A cfi też może przystąpić do tworzącej się tu grupy?
Ale ogólnie to kompletna klapa ale kiedy sa jako takie dobre informacje i akcje chcą wyszykować to kurs jest zawieszony ale nigdy tego nie robią kiedy spada? Druga rzecz jeśli jest to manipulacja ale wyciek info to czy oni nie sa zobowiązani do druku info tzn mam na myśli dyrektorów z WSE? Coś tu śmierdzi na kilometr
Nie martwię się aż tak bo na szczęście kupiłam tylko z zysków ten śmieć ale miałam nadzieje jak każdy ze je podwoje a tu dupa. Szkoda
Dokładnie. Jak były infa to od razu blokowano. Na innym wątku część z Was pisze, że to nie ma sensu. A już mamy 5%. Tutsk ktoś zły nam tu wchodzi i miesza