Pff w każdej chwili można tu kurs podnieść jak i zwalić wystawiłem na próbę po 3.70 te 700 pare możesz brać raczej nie stracisz , spółdzielnia zacznie ruchy , a zacznie to będzie dobrze szło
No ja z giełdy nie żyje...
Ale masz rację powinnam to wyłączyć . Tego Sima sprawdzam i Inteliwise kupuję. Nie chcą sprzedawać tanio, jak tu...
Ale że mnie się kasa na razie skończyła to pa. SIM ruszył też
A ja się zastanawiam co oni tak kupuja na Sim plany... ?A tu nie...BTC kupują zagraniczni...Moze BTC powinno oglosic że na główny chce...:))?
Tu zaraz będzie sprzedaż a tam nie...Będą se budowac na Simie... będzie przykrywka na wydatki i straty. A tu moze za malo wydają? Na PR za mało? Kolacyjki tu i tam zabraklo? No nie wiadomo...
Za 10 bylo i jest za 70... I mowisz będzie 150.... Tak tylko pod co? Jak Varsav, 5ave,?........pod... Tu nawet samochodu prezesa nie ma w aktywach, a na var jest...
Ja nic nie mowie, ale chyba jutro sprzedam tego Sima:) No chyba że wyczuje ciąga w górę.
Musisz się zagłębić w spółkę No i największy procent ma playWay wiedza co robią ... jak widać jak narazie jest samo wybieranie akcji , zyski za 1kw tez mieli dość duże , sporo na ten rok zaplanowane ... i jak w TKO było rano jak na górne wpadł postawione akcji na K stosunkowo nie dużo i było widać 800zl.... wiec I dużo w sprzedaży nie ma, może być ciekawie , się okaże... ale jak przejdą na główny + realizacja wydawnicza to powinno być dużo , narazie nie ma co wróżyć
A ja czekam na Dysneya.
Będzie w tym miesiącu. To będziesz się śmiał że chciałeś mi akcje po 4,08 sprzedać.
A jak dorzuci jeszcze inwestor i wejdą następni to będzie i 100.
Ja tu mam za grosze. Nic nie ryzykuję A tam za jedną głupia akcję 70 trzeba. Dziwne to jakieś że tak ciągle w górę i w górę.
Za szybko i na plotkach.
Coś mi podpowiada że będzie tam korekta niezła. Choć nie wiem ile z tych milionów spekula kupiła..
Poza tym nie znam tego Sima tak naprawdę Tyle o ile. Nie dobrze..
Kupię sobie za to co zarobiłam BTC Nawet po 4
A nie wiem ja mam jeden .... Sim bardzo przypomina mi jak dino wchodziło .... jak mówiłem ze będzie grubo to wielu się ze mną sprzeczali moi ludzie ... a ru proszę od samego wejścia trend wzrostowy jest zaczynał z 34zl .... liczę ze pge teraz książkowo po 2 fali wzrostu się wykorekci ....No ale zobaczymy tez
Rekomendacje ?
A parobka szuka! Muszę jej spytać. Bo nie wiem co teraz potrzebuje. Chyba w sam raz na jeden raz.. ?
No ale bym coś wiedziała jak na miesiąc czy dwa... To muszę spytać:
Ty okna myć lubisz? Prasowanie?
Wiesz jak się naleśniki smaży? Schabowe?
A chińskie podręczniki czytałeś? Japońskie?
No i czy sam pierzesz skarpetki i czy się myć lubisz. Choć szczerze to nie wiem czy ona lubi :" męskie" zapachy, jakoś się nie zgadalo, niektóre babki lubia...
Zależy od odpowiedzi, może cię polecę.
Z całą pewnością nie wszystkie byly regulowane. Nie wierzę by nikt nie oddawal. A jak tak postoi z tydzień dwa to będzie tego dużo więcej.
Dobra, dla mnie temat zamkniety. Jak coś złapię to ok. Jak nie też dobrze. Kupię sobie dropsy.
Sim, doskonałe miejsce no robienia kółeczek w 2 h mam prawie 12 tysi :). A mogłam sprzedać za 72... Do ilu teraz zjedzie Sim? jest 65? No szybciutko bo jeszcze nie zdazę...
Czyli że mam na jakieś 3-4 tys akcji BTC ;) Zycie jest piękne ;)