Kolejne +10. Łącznie 739 kwp. Ponad 50% w stosunku do pierwszego kwartału. Sam PiTern powinien w pierwszym półroczu wykazać zysk około 3 mln. Czy Tesgas i Stal Warsztat coś dorzucą. Moim zdaniem 4 mln w pierwszym półroczu śmiało można liczyć. 10 mln za cały rok, a do tego dotacja z tarczy...
Tymczasem PiTern mocno zaczyna drugie półrocze. 20 KWP na początek. Do pobicia 739 KWp z drugiego kwartału. Sama ta spółka zależna zarobi moim zdaniem 6-7 mln netto w tym roku. Tym razem nie będę pisał codziennie, a robił podsumowania co miesiąc.
Na takiej, że to są dane z facebooka i według przelicznika x4 czy tam x3 sie sprawdzało. Prakt tak wyliczał na 1 kwartał i teraz według jego przelicznika daje to ok 12 mln przychodów. Czyli zyski jakie opisuje wyżej jeśli utrzymają rentowność
Dokładniej x2,5. Czyli że jednak większość realizacji (60%)pozostaje poza FB (np. właściciele nieruchomości mogą nie chcieć) i założeniu marży 1k od 1kwp.
Prakt wchodzisz tutaj jeszcze zobaczyć? Kupiłem w końcu ten square games, bo wypuścili gre na którą czekałem. Jednak może to nie być krótka inwestycja i może odbić trochę później. Jednak potwierdza to na co czekałem.