Dokładnie, końcówka bardzo dobra i zielona i Blooberek oderwał się od reszty rynku. Tobie Romku gratuluje trafienie w punkt minimalnego dzisiejszego kursu, a reszcie inwestujących w Blo nowego rekordu zamknięcia na kursie :)
Brak spadkowej korelacji z s&p i wig tylko potwierdza, że tu gra toczy się pod wezwanie, a ci co wykorzystują takie sesję do zbierania mają wyobrażenie na temat ceny o którą może chodzić i jest ona zdecydowaniesza wyższa niż obecne poziomy
Żeby przy takim rynku ,po takich wzrostach wyjść na plus to trzeba być pewnym dużego zarobku. Jedni wiedzą więcej i kupują nie patrząc na rynek , inni nic nie wiedzą i sprzedają a później jak airh kwiczą na peronie
Raczej bym powiedzial ze sie komus spieszy i zebral szybko kolejne 10k papiera. Gdbyby sie nie spieszylo, to by postraszyl i na czerwono zebral kokejne 10k, chyba ze widza, ze tu naprawde nie ma drobnicy. Swoja droga to dziwne, ze nie ma drobnicy brzy dlugim i stabilnym wzroscie. Ewidentnie cena nominalna akcji (powyzej 100zl) zaczyna byc mentalnie zapora- jak na cdr i plw
Rośnie 3-4 procent na sesję, to za małe wzrosty by przyciągnąć spekułe. I myślę że celowo ktoś tu dba by te wzrosty nie rzucały się w oczy, dopóki nie odbierze większości akcji, tak żeby finansowi plus założyciel kontrolowali 90 proc. akcji. Myślę że zapora zrobi się powyżej 200 PLN, ale jak się wówczas dołączy ulica to może jechać dalej
Wszyscy są zarobieni. Drobni realizują zyski ciesząc sie że zarobili kilkadziesiąt procent. Ja też tak kiedyś zrobiłem na Cdprojekt. Kupiłem po 13 zł z groszami a sprzedalem po 23 zł.Pare tygodni byłem dumny z mojego wyczucia rynku. A teraz wolę nie patrzeć na notowania Cdr żeby się nie wkur.....
Bylo wskakiwac do pociagu:) ja wskoczylem dopiero po 80zl (kontrakty) i gralem w obydwie strony no i faktycznie sa jak do tej pory moja najlepsza inwestycja ever
O! widzę mrocznakupa aktywny, łapke w dół dał. Na posterunku jak zawsze o każdej porze mimo że nie pisze :D mrocznybłazen jak Stańczyk gotowy i w nocy ale rozum rozmowi niestety nie równy ...
Wlasnie te lapki mnie zastanawiaja...wskazywalyby na to, ze jednak sporo inwestorow tutaj wchodzi, ale nic nie pisze ( przeciwnie np do Farm51 ). To by moglo jednak potwierdzac, ze mamy bardziej swiadomy akcjonariat
Dnia 2020-06-15 o godz. 19:15 ~Romek napisał(a): > Co Pawelku tak brzydko mowisz o naszym koledze?!? To dzisiaj znowu pijemy! Bloober rozpija nas jak szlachta chlopow panszczyznianych
Czesc Grz- zgodnie z tym, co juz kilka razy pisalem, zlot robimy jak wycena Bloobcia dojdzie do polowy wyceny PLW, czyli okolo 1.5mld. Zatem cena jakies 900zl za akcje :) Zobaczymy, kto wytrzyma:)
Dnia 2023-09-20 o godz. 19:54 ~Rado napisał(a): > Prawie dwa lata abstynencji Romek! Gratuluję, ale życzę żebyś wpadł w ciąg i pił codziennie od dzisiaj :)
Cieszę się Wami https://stooq.pl/q/?s=blo:swig80&c=3y&t=l&a=lg&b=0