Już dawno powinno zrobić się zamiast forum wtyczkę do fb. Wtedy byłaby merytoryczna dyskusja. Ewentualnie pisanie tylko z zarejestrowanych i zweryfikowanych kodem SMS kont. BANKIER do dzieła!
..po tym spocie i forumowych głosach dla mnie płynie jeden komunikat ;..ta spółka to g.no obsiadłe przez muchy i inne pasożyty , którym już brakuje strawy..-jak najdalej od takich "placków" łąkowych ze swoją kasą
GOŃ SIĘ? PO CO SIĘ PAN TAM UDZIELASZ? PO CO PAN DYSKUTUJESZ Z JEŁOPAMI?
A MOŻE TO JAKAŚ PROWOKACJA DZIENNIKARSKA I ZA CHWILE REPORTAŻ W TEFAŁENIE ZE NIKT NIC NIE ROBI W PISOWSKIM KNF-IE A NA ZGŁOSZONE ICH PRACOWNIKOWI POSTY I NIKT NIE RACZYŁ NAWET ODPISAĆ. TAM ŁADNIE ZARABIAJĄ BO TO WARSZAWKA I MA ROBOTĘ STRACIĆ BO NIE ZAREAGOWAŁ I NIC NIE ODPISAŁ?
TAK TAK PRZYGLADAMY SIĘ, ANALIZUJEMY, ZBIERAMY DOWODY, PROSZĘ ZABEZPIECZAĆ, PODSYŁAĆ KOLEJNE A GDY JAKIS DYM W MEDIACH BĘDZIE TO WTEDY PRACOWNIK POWIE: TAK TAK MONITORUJEMY TEMAT, ZBIERAMY DONOSY ITD
JESTEŚMY W STAŁYM KONTAKCIE ZE ZGŁASZAJĄCYM I PROSILIŚMY O PODESŁANIE KOLEJNYCH - GDZIE JEST PIŁECZKA? PO STRONIE ZGŁASZAJĄCEGO OCZYWISCIE, BO KNF ŁADNIE ODPISAŁ ŻE CAŁY CZAS CZEKA NA KOLEJNE DOWODY OD ZGŁASZAJACEGO.
WILK SYTY I OWCA CAŁĄ DONOSICIEL ZADOWOLONY ZE KAPUJE I ZBIERA KOLEJNE DOWODY A KNF ZADOWOLONY BO ODPISAŁ I CZEKA NA KOLEJNE KONKRETY BEZ KTÓRYCH PALCEM NIE RUSZY.
KIEDY RUSZY? JAK TV SIE ZANAGAŻUJE.... TV ZAWSZE MOTYWUJE SKUTECZNIE DO DZIAŁANIA.
CHCESZ ZEBY TWOJE KAPOWANIE BYŁO SKUTECZNE? DO TELEWIZJI NAPISZ A JAK ONI NAPISZA DO KNF TO COS SIE ZACZNIE DZIAĆ
POLICJA PRZYJĘŁA ZGŁOSZNIE BO W DOBIE ATAKU NA PIS I POLICJE PISOWSKĄ, KTÓRA NIE PAŁUJE LUDZI NA ULICACH JAK WE FRANCJI BRAK PRZYJECIA ZGŁOSZENIA PRZEZ TĄ SŁUŻBĘ MUNDUROWA BEDZIE JEDNOZNACZNE Z BICIEM PIANY PRZEZ TEFAŁEN ZE NALEZY POLICJANTA ZWOLNIC Z PRACY NAJLEPIEJ DYSCYPLINARNIE, JEGO PRZEŁOŻONEGO I PRZY OKAZJI MINISTRA TEZ.
to na 100% będzie miał wjazd na "chatę". W kraju demokratycznym masz wolność słowa.
Czasy totalitarne
Wyśmiewał się z Komorowskiego. ABW go zgarnęła Prokurator Katarzyna Tomczyk potwierdziła, że od lutego tego roku Prokuratura Rejonowa w Tomaszowie Mazowieckim (Łódzkie) prowadzi w sprawie strony Antykomor.pl śledztwo. - Śledztwo prowadzone jest w sprawie, a nie przeciwko konkretnej osobie - powiedziała. Dodała, że śledczy zabezpieczyli sprzęt komputerowy, obecnie badana jest jego zawartość. link
Czasy demokratyczne
Klaudia Jachira (Nowoczesna i KOD) kpi z Kaczyńskiego, teczek i kościoła. link
BOŻE SPRAW ZEBY DEKOKRACJA W POLSCE BYŁA JAK NAJDŁUŻEJ BO JAK TOTALITARYZM WRÓCI TO POLICJA UZYJE PAŁEK I NIEJEDNEGO LAPTOPA WYRWIE Z RAK A WOLNE SĄDY OBRÓNCÓW LAPTOPÓW RAZ - DWA ROZLICZĄ
Z nimi trzeba krótko! Ale z drugiej strony są potrzebni, w końcu troll wskaźnik jest jednym z lepszych do podejmowania decyzji. Im jest ich więcej i im bardziej są zajadli tym mocniejsze kupuj!!! :)
Nie wiem czy cokolwiek chcę pisać na tym forum.
Wstawiłem pytanie o jakieś dotyczące konkretów w zamian jakiś profesor poprawiał mój tekst a drugi obrażał, plus jedna normalna odpowiedź.
ludzie, jeśli macie coś pisać to piszcie na temat. Popieram zgłaszanie do KNF i na policję tych którzy agresywnie i manipulacyjnie tutaj piszą.
Brawo gdyby tylko wszyscy walczyli z taką patologią nie tylko na forum ale także w życiu, to z całą pewnością mogę stwierdzić, że w Polsce żyłoby się bardzo dobrze i nikt nie musiałby szukać normalności w innych krajach. Pozdrawiam wszystkich walczących z różnymi patologiami w tym kraju.
Wielki szacun dla ciebie kolego.Bardzo rzeczowo wylozyles tym manipulatorom co im grozi.Trzeba ludzi edukowac bo moze oni nie zdaja sobie sprawy jak po niestabilnym gruncie cbodza.
Trzymam kciuki! Chociaz mam obawy czy funkcjonariuszom bedzie sie odpowiednio mocno chcialo. Zauwazylem na tym forum, ze czesc trol;i najzwyczajnie korzysta z serwerow posredniczacych za granica i to MOZE (a nie musi) znaczaco utrudnic wykrycie sprawcy.
Dobrze p. zrobił. Może parę naganiaczy się wystraszy i przestaną podawać fałszywe informacje. Dużo osób posiadających akcje nazbyt wierzy we wszystko na forum i w lęku sprzedaje akcje na podstawie kłamstw.
Przez chwilę miałem wątpliwości przy poprzednich wiadomościach czy Pantaran to ten jedyny Pantaran ale po stylu wypowiedzi wychodzi, że tak. Może p. potwierdzić, że te wszyskie IP ostatnich dni to Pan ? Bo zawsze kojarzylem z .68 a ostatnio był .108 (innogene), teraz .111 i chyba jeszcze jakiś czwarty. Nie jestem specem od IP ale znalazłem w necie, że te ostanie cyferki zmieniają się wraz ze zmianą miejsca tj. np miasta. Czyli dalej na pokładzie, właśnie zastanawiał mnie komentarz z Innogene, sugerujacy inaczej, coś czuję, że było nowe kółeczko jak z 6 na 3 :)