Najlepszym sposobem na inwestycje pieniędzy na ten moment- DOBRĄ inwestycje są bez wątpienia kryptowaluty. Raz ich cena jest teraz niska a dwa to jest przyszłość płatności czego nie da się juz zahamować. Na kryptowalutach można zarobić na trzy sposoby. Handlując nimi i wygrywając na marzy lub wykorzystując je do płatności albo uczestnicząc w programach partnerskich i za promowanie dostać za free dana cześć coinów.
Najlepszy program związany z kryptowalutami to moim zdaniem Program Partnerski First Movers który wprowadziła kryptowaluta SAFEX
Z pewnością warto inwetsować w kryptowaluty które mają jakiś potencjał. A jak wiemy kryptowalut i pseudo kryptowalut mamy naprawde wiele. Dlatego trezba być bardzo ostrożnym.
Więc co sprawia, że dana kryptowluta jest godna naszej uagi i właśnie w nią powinniśmy zainwestowac?
przede wszystkim:
1) Infrastruktura- jej uzyteczność gdzie możemy płacic, gdzie możemy ja wykorzystac. Czy tworcy daja nam mozliwosci wieksze uzytkowe czy jedynie zarobienie i uzyskanie korzysci na wzroscie i spadku wrtosci.czyli co można z nią zrobić oraz w jakim celu została stworzona.
2) Społeczności- ile osób posługuje się daną kryptowalutą. Wiadomo ze czym wiecej jest użytkownikow tym warość danej krypto wzrasta.
Twórcy SAFEX zamierzają otworzyć platformę w stylu Ebay/Allegro czy Alibaba i dać możliwość posiadaczom tej krypto na swobodny zakup i sprzedaż produktów i usług. Jeśli tak się stanie będzie to niesamowity początek czegoś naprawdę fajnego. - tu jest bardzo duża, wczesniej wspomniana, UŻYTECZNOŚĆ.
Na tą chwile maja juz własny blockchain, bardzo bezpieczny portfel i program partnerski gdzie za polecanie można otrzymać Safex lub btc w postaci 5% prowizji od kazdego zakupu który odbedzie sie z twojego linku referencyjnego. Potem jak masz juz Safex na portfelu dostajesz darmowy zrzut na zasadzie Airdrop- safex cash. Dzięki tym czynnikom buduja coraz to wieksza SPOŁECZNOŚĆ, czyli druga wspomniana zależnosc.
Projekt wydaje się bardzo obiecujący a ta krypto narazie ma bardzo niska cenę wiec jest naprawdę godna uwagi. Oficjalna strona to safex.io maja tez polska oficjalna stronę na fb
link polecam sprawdzic ja mam juz spora prowizje a nie musiałem wcale jakos bardzo promować.
1) rejestrujesz się na
link , dostajesz swoj link referencyjny ZAPISUJESZ GO KONIECZNIE oraz klucz prywatny ktory TEZ ZAPISUJESZ -bardzo wazne nie mozna go zgubic bo nie dostaniemy sie do naszych prowizji.
2) polecamy dalej, informujemy przyjaciól, przekazujemy nasz link przez ktory mozna zakupic Safex coin
3)Dostajemy 5% prowizji z kazdego zakupu ktory odbył sie przez nasz link. ( prowizja wyplacana jest w safex lub bitcoin -w zaleznosci co wybierzemy).
linki pomocnicze jakie zanlazlem na youtube:
link