podpisze sie, ale logowac sie nie mam zamiaru, kozystam z przyslugujacej mi mozliwosci i wole byc niezalogowany !!!, oczywiscie do czasu az to bedzie wymagane
Nic nie osiagniecie poprzez ograniczenie do logowania ,bankier ma jedną podstawowa zalete są tu prawie "wszyscy",a jak chcecie założyć kółko różańcowe lub "towarzystwo wzajemnej adoracji" to możliwości są ogromne w zasadzie niczym nie ograniczone.Natomiast posty które was obrażaja należy ignorować ... to najlepsza metoda polemika mija sie z celem w zasadzie o to niektórym chodzi.
Popieram, ale zgadzam się z "bankierem" i"pc" Logowanie wbrew pozorom obniży atrakcyjność tego forum.
Posty polityczne są teraz częściej przekierowywane. Co do treści to trudno znaleźć złoty środek - a wulgaryzmy to sprawa moderatora. Jak będę "musiał" to może się zaloguję,
Jestem za ograniczeniem dostępu do pewnych obszarów portalu (zwłaszcza pisaniu komentarzy) osobom niezalogowanym. Takie działanie to nie jest żadna cenzura a jeśli ktoś tak myśli to myli pojęcia.
Można pisać co się chce ale trzeba brać za to odpowiedzialność. Denerwują mnie chamskie posty, wyzwiska, nachalne naganianie na spadki, zwłaszcza straszenie a szczególnie preparowanie fałszywych komentarzy oznakowanych jako informacja z PAP. Takie działanie powinno być karalne.
No i przede wszystkim jak sama nazwa mówi - portal finansowy służy do wypowiadania swoich opinii związanych z inwestowaniem. Wszelkie inne tematy są niezgodne z przeznaczeniem tego portalu i tak powinny być traktowane. A użytkownik łamiący te przepisy powinien zostać po kilku ostrzeżeniach zbanowany.
Założenie konta na forum powinno być dopuszczalne tylko z jednego adresu e-mail.
Powtarzam jeszcze raz: takie działanie to nie jest cenzura - to wyeliminowanie przypadkowych osób i zadbanie o merytoryczną dyskusję na forum.
Dzieciom NEO mówię NIE.
witam. Popieram ukrywanie IP osób zalogowanych natomiast całej reszcie jestem zdecydowanie przeciwna. Nie lubię wydzielanych miejsc dla jakiejś grupy ludzi, podziałów na zalogowanych, niezalogowanych, lepszych, gorszych itp. Nawet głupie wpisy stanowią o pewnym kolorycie tego forum i jeśli faktycznie komuś bardzo przeszkadzają to lepiej ich nie czytać a jeśli część "zalogowanych" chce się odseparować to pozostaje chyba tylko gg.
Każde ograniczanie wolnosci źle mi się kojarzy. To foum świadczy o ludziach którzy tu piszą. Taki po prostu jest nasz Naród. I takie świadectwo sobie wystawia. Po co to ukrywać i tuszować. Jesli ne chcecie tu pisać możecie stworzyć włąsne forum. Ja napewno przestanę czytać jesli się trzeba będzie logować. Tak było na forum mbanku. To forum to ostatnie wolne forum jakie znam. I dlatego tak bardzo je lubię.
Słusznie. Ja bym jeszcze zaproponował taki motyw, żeby użytkownicy, którzy dopiero co się zalogowali musieli poczekać np. 2 tygodnie, żeby mogli dokonywać wpisów.