• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.20.250.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~Koliber_inwestycje [80.233.38.*]
    Smutne.
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~Krzychukwas [37.47.152.*]
    Witam ja również straciłem ogromne pieniądze ale posiadam dużo dowodów nieuczciwości manipulacji i zamierzam z tym wszystkim powalczyć .
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: kriss977 [37.47.152.*]
    Witam też straciłem ogromne pieniądze ale przy tej masakrycznie histori Zgromadziłem mnóstwo dowodów niezgodności i manipulacji zamierzam z tym powalczyć i zmienić tą państwową MASAKRE
    możemy pogadać prywatnie 508 849 369
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~Ja [80.238.77.*]
    a ja sporo zarobiłem na gamedev i nie zamierzam kończyć przygody z giełdą. To co zarobiłem w 2/3 spieniężyłem a resztę dalej inwestuję.
    Na spekulacjach raz zarobisz, a następnym razem wszystko co zarobiłeś tracisz.
    Szukać dobrych uczciwych perspektywicznych spółek i tylko to.
    Obecnie zainwestowałem w Duality inwestycyjnie na minimum 12miesięcy i liczę na minimum kilkaset % zysku.
    Druga spółka to Polyslash, ale tutaj z palcem na enterze, bo to jeszcze nie jest spółka rentowna i nie wiadomo jak będą sprzedawać się ich produkcje.
    Żałuję tylko, że tak słabo skorzystałem na koronahossie. A w sumie.. nie żałuję. Wszystko trzeba traktować jak naukę i przeć do przodu. Kiedyś straciłem sporo pieniędzy z 180 tys na 100tys. Później była panika i nerwowe ruchy mnie pogrążyły do 40tys. Wtedy moja psychika to było dno. Miałem nawet myśli samobójcze. Ale nie dość że odrobiłem to jeszcze sporo zarobiłem. Bo powiedziałem sobie- fakt sporo straciłem, ale czemu te wszystkie lata doświadczenia teraz mam porzucić? Przez naukę na błedach i upartość szło mi coraz lepiej. Do dzisiaj zdarzy mi się potknąć jak w przypadku OML. Poprostu oszuści znaleźli kolejny sposób na nabranie akcjonariuszy- tworzenie fikcyjnych kont steam w celu podniesienia wishlisty. Każdej spółce daję ileś szans. W przypadku wielu, np. CiGames, OML,Jujubee, Patrowiczowe spółki, spółki powiązane obecnie lub kiedyś z Krauze---> te spółki są dla mnie skreślone na zawsze
    90% spółek na GPW to szulernia, cwaniactwo i oszuści.
    Najczęściej kiedy spółka nie potrafi zarabiać a w kasie pusto to jedyną drogą wyjścia jest oszustwo. Jak kupujecie spółki to najważniejsze są przyszłość + kasa+ kto tam zarządza i kto jest akcjonariuszami.
    Nie zawsze udaje mi się dobrze odsiać chwasty od plew, zwłaszcza w przypadku nowych spółek.
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~rolnik [185.165.151.*]
    raczej chwasty i plewy się odsiewa
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~Ja [80.238.77.*]
    *ziarna od plew
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~heniupompka [188.137.39.*]
    teraz już wiem skąd się wzieło moje 200k z 17k które miałem na początku w 2015r. dzięka
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~atakiren [5.173.136.*]
    Wunder Team atakirennnnn
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~Revxo [5.184.210.*]
    Cierpliwość kluczem do sukcesu
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~Koniec_KNFiABW [46.134.100.*]
    Przecież OD DEKADY NA GPW PANUJE SABOTAŻ I KRYMINALISCI W BIALYCH KOLNIERZYKACH PANOSZA SIĘ JAK ROSJSNIE NA UKRAINIE PRZY POMOCY DOBROCZYNNEJ KNF ZNANEJ OD NAGRAŃ CZARNECKIEGO ORAZ ABW ODPOWIADAJACEJ ZA WSPÓŁUDZIAŁ W PRZEPRANIU PUBLICZNEJ KASY NA RESPIRATORY. PORÓWNAJ NASDAQ OD LUTEGO 2009 DO DZISIAJ I WIG 20 W TYM SAMYM CZASIE TO ZOBACZYSZ KRYMINAŁ
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~re [31.178.142.*]
    nie bez powodu ponad 80% traci na GPW,,jesteśmy małą podatną na manipulacje giełdą i duży kapitał to mocno wykorzystuje a KNF to istnieje tylko z nazwy...mamy przykłady manipulacji i na JSW, przecież to nie przypadek te dziwne rekomendacje, niskie wyceny, Sasiny z podatkiem, nieprzychylne JSW artykułu i to w dniach raportów informujących o super wynikach a do tego w poprzednim kwartale i obecnie wysokie konsensusy aby tylko jakoś przykryć rekordowe zyski...oczywiście Grubasy zdołowały kurs i porfele napchane na maksa więc będzie teraz w drugą stronę czyli pianie z zachwytu nad JSW bo przecież trzeba ubrać ulicę w akcje...
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~Tomik [116.203.215.*]
    Ja w tym roku zarobiłem 270 i straciłem 260 hah największe pieniądze jakiekolwiek miałem na koncie -latwo przyszło i łatwo poszło - no cóż tnijcie straty i trzymajcie się planu strategi krótko podsumowując - emocje minęły trza znów powalczyć o dobry wynik
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~Jaro [37.30.112.*]
    Ja zarobiłem w ostatnich 2 latach 240 tys i straciłem 130 niedawno....niby ciągle fajny plus ale stres ogromny.nie warto....
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~oze [83.25.143.*]
    Dnia 2023-03-21 o godz. 21:51 ~Jaro napisał(a):
    > Ja zarobiłem w ostatnich 2 latach 240 tys i straciłem 130 niedawno....niby ciągle fajny plus ale stres ogromny.nie warto....

JRHOLDING KUPILEM PONIZEJ 50 GROSZY, COLUMBUSA SREDNIA OKOLO 27 GROSZY, SYNERGA 1 GROSZ I NIKT NIE CHCIAL BRAC.MOZNA BYLO BRAC GARSCIAMI.POZNIEJ KURS JRHOLDING BYL PO 28 ZŁ, COLUMBUSA 112 , JA TROCHHE SPRZEDALEM PO 110 ZŁ .NA SYNERGA NIC NIE ODDALEM I CZEKAM NA KURS TRZYCYFROWY
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~Wikers [37.128.67.*]
    Trzymaj się chłopie! Nawet najlepsi tracili wszystko dwa, trzy razy zanim się ustabilizowali.
    Nie Twoja wina, że banan to banan. USA rosło od 2009, nie tylko Ty zły rynek wybrałeś
    a z takimi jak tchórzewski czy sasin nikt szans nie ma.

Piszczie ludzie, bo oni nawet nie wiedzą, że robią komuś krzywdę:
    Krzysztof Masiuk
    Tel.: +48 22 222 17 50
    Zespół Relacji Inwestorskich
    e-mail: relacje@jsw.pl 
    Paweł Warzecha
    tel. +48 32 756 44 25
  • Re: Jak straciłem 250 tys zł Autor: ~oze [83.25.143.*]
    Dnia 2019-11-06 o godz. 14:35 ~Wyleczony napisał(a):
    > Przekalkulowałem 5 lat mojego życia tkwiac w tym syfie GPW " inwestujac" w papier. Ludzie nie dajcie sie robic giełdzie to jest oszustwo wielkie!!
    > Moja przygoda zaczeła sie 2014 za namową kolegi który chwalił sie ile to nie wygrywa na giełdzie, postanowiłem jak on może to czemu nie ja , cos tam poczytałem na temat AT i stwierdziłęm ze moja wiedza jest juz taka duza ( smiech) ze moge działać. zaczałem inwestować pienidze w spólki ktore sa w dołku , wtedy pamietam jak popłynalem 20 tys , myslałem ze zwariuje, wzialem sie na nauke i analize co zrobilem zle? 2015 miałem juz odrobione pieniadze i czułem sie dumny i pewny siebie , ale niestety pewnosc siebie i nie sluchania rodziny wzieła góre , w 2017 otrzymałem spadek mieszkanie w Krakowie , po krotkim namysle postanowiłem sprzedac i zainwestowac pieniadze w GPW ( smiech wicie jak sie to skonczyło )
    > Piszac tego posta nikomu nieodradzam grania na gpw , tylko ostrzegam ze nie warto tracic zdrowia nie przespane noce obsesja , i czasu . dzisiaj jestm juz wyleczony i zaluje ze poznałem co to jest giełda . Pozdrawiam i zycze powodzenia w graniu

RULETKA
[x]
JSW -0,97% 24,40 2025-11-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.