Witam też straciłem ogromne pieniądze ale przy tej masakrycznie histori Zgromadziłem mnóstwo dowodów niezgodności i manipulacji zamierzam z tym powalczyć i zmienić tą państwową MASAKRE
możemy pogadać prywatnie 508 849 369
a ja sporo zarobiłem na gamedev i nie zamierzam kończyć przygody z giełdą. To co zarobiłem w 2/3 spieniężyłem a resztę dalej inwestuję. Na spekulacjach raz zarobisz, a następnym razem wszystko co zarobiłeś tracisz. Szukać dobrych uczciwych perspektywicznych spółek i tylko to. Obecnie zainwestowałem w Duality inwestycyjnie na minimum 12miesięcy i liczę na minimum kilkaset % zysku. Druga spółka to Polyslash, ale tutaj z palcem na enterze, bo to jeszcze nie jest spółka rentowna i nie wiadomo jak będą sprzedawać się ich produkcje. Żałuję tylko, że tak słabo skorzystałem na koronahossie. A w sumie.. nie żałuję. Wszystko trzeba traktować jak naukę i przeć do przodu. Kiedyś straciłem sporo pieniędzy z 180 tys na 100tys. Później była panika i nerwowe ruchy mnie pogrążyły do 40tys. Wtedy moja psychika to było dno. Miałem nawet myśli samobójcze. Ale nie dość że odrobiłem to jeszcze sporo zarobiłem. Bo powiedziałem sobie- fakt sporo straciłem, ale czemu te wszystkie lata doświadczenia teraz mam porzucić? Przez naukę na błedach i upartość szło mi coraz lepiej. Do dzisiaj zdarzy mi się potknąć jak w przypadku OML. Poprostu oszuści znaleźli kolejny sposób na nabranie akcjonariuszy- tworzenie fikcyjnych kont steam w celu podniesienia wishlisty. Każdej spółce daję ileś szans. W przypadku wielu, np. CiGames, OML,Jujubee, Patrowiczowe spółki, spółki powiązane obecnie lub kiedyś z Krauze---> te spółki są dla mnie skreślone na zawsze 90% spółek na GPW to szulernia, cwaniactwo i oszuści. Najczęściej kiedy spółka nie potrafi zarabiać a w kasie pusto to jedyną drogą wyjścia jest oszustwo. Jak kupujecie spółki to najważniejsze są przyszłość + kasa+ kto tam zarządza i kto jest akcjonariuszami. Nie zawsze udaje mi się dobrze odsiać chwasty od plew, zwłaszcza w przypadku nowych spółek.
Przecież OD DEKADY NA GPW PANUJE SABOTAŻ I KRYMINALISCI W BIALYCH KOLNIERZYKACH PANOSZA SIĘ JAK ROSJSNIE NA UKRAINIE PRZY POMOCY DOBROCZYNNEJ KNF ZNANEJ OD NAGRAŃ CZARNECKIEGO ORAZ ABW ODPOWIADAJACEJ ZA WSPÓŁUDZIAŁ W PRZEPRANIU PUBLICZNEJ KASY NA RESPIRATORY. PORÓWNAJ NASDAQ OD LUTEGO 2009 DO DZISIAJ I WIG 20 W TYM SAMYM CZASIE TO ZOBACZYSZ KRYMINAŁ
nie bez powodu ponad 80% traci na GPW,,jesteśmy małą podatną na manipulacje giełdą i duży kapitał to mocno wykorzystuje a KNF to istnieje tylko z nazwy...mamy przykłady manipulacji i na JSW, przecież to nie przypadek te dziwne rekomendacje, niskie wyceny, Sasiny z podatkiem, nieprzychylne JSW artykułu i to w dniach raportów informujących o super wynikach a do tego w poprzednim kwartale i obecnie wysokie konsensusy aby tylko jakoś przykryć rekordowe zyski...oczywiście Grubasy zdołowały kurs i porfele napchane na maksa więc będzie teraz w drugą stronę czyli pianie z zachwytu nad JSW bo przecież trzeba ubrać ulicę w akcje...
Ja w tym roku zarobiłem 270 i straciłem 260 hah największe pieniądze jakiekolwiek miałem na koncie -latwo przyszło i łatwo poszło - no cóż tnijcie straty i trzymajcie się planu strategi krótko podsumowując - emocje minęły trza znów powalczyć o dobry wynik
Dnia 2023-03-21 o godz. 21:51 ~Jaro napisał(a): > Ja zarobiłem w ostatnich 2 latach 240 tys i straciłem 130 niedawno....niby ciągle fajny plus ale stres ogromny.nie warto....
JRHOLDING KUPILEM PONIZEJ 50 GROSZY, COLUMBUSA SREDNIA OKOLO 27 GROSZY, SYNERGA 1 GROSZ I NIKT NIE CHCIAL BRAC.MOZNA BYLO BRAC GARSCIAMI.POZNIEJ KURS JRHOLDING BYL PO 28 ZŁ, COLUMBUSA 112 , JA TROCHHE SPRZEDALEM PO 110 ZŁ .NA SYNERGA NIC NIE ODDALEM I CZEKAM NA KURS TRZYCYFROWY
Trzymaj się chłopie! Nawet najlepsi tracili wszystko dwa, trzy razy zanim się ustabilizowali. Nie Twoja wina, że banan to banan. USA rosło od 2009, nie tylko Ty zły rynek wybrałeś a z takimi jak tchórzewski czy sasin nikt szans nie ma.
Piszczie ludzie, bo oni nawet nie wiedzą, że robią komuś krzywdę: Krzysztof Masiuk Tel.: +48 22 222 17 50 Zespół Relacji Inwestorskich e-mail: relacje@jsw.pl Paweł Warzecha tel. +48 32 756 44 25
Dnia 2019-11-06 o godz. 14:35 ~Wyleczony napisał(a): > Przekalkulowałem 5 lat mojego życia tkwiac w tym syfie GPW " inwestujac" w papier. Ludzie nie dajcie sie robic giełdzie to jest oszustwo wielkie!! > Moja przygoda zaczeła sie 2014 za namową kolegi który chwalił sie ile to nie wygrywa na giełdzie, postanowiłem jak on może to czemu nie ja , cos tam poczytałem na temat AT i stwierdziłęm ze moja wiedza jest juz taka duza ( smiech) ze moge działać. zaczałem inwestować pienidze w spólki ktore sa w dołku , wtedy pamietam jak popłynalem 20 tys , myslałem ze zwariuje, wzialem sie na nauke i analize co zrobilem zle? 2015 miałem juz odrobione pieniadze i czułem sie dumny i pewny siebie , ale niestety pewnosc siebie i nie sluchania rodziny wzieła góre , w 2017 otrzymałem spadek mieszkanie w Krakowie , po krotkim namysle postanowiłem sprzedac i zainwestowac pieniadze w GPW ( smiech wicie jak sie to skonczyło ) > Piszac tego posta nikomu nieodradzam grania na gpw , tylko ostrzegam ze nie warto tracic zdrowia nie przespane noce obsesja , i czasu . dzisiaj jestm juz wyleczony i zaluje ze poznałem co to jest giełda . Pozdrawiam i zycze powodzenia w graniu