Dnia 2019-09-02 o godz. 17:09 ~Romek napisał(a): > Lubie Twoja zabawe slowem. Kiedys Ci napisalem, ze od aparatu poznawczego mam Ciebie
jak zwykle kłamiesz. Chyba, że pisałeś jako nieRomek, co postawi cię w całkowicie nowym świetle jako zwolennika bluberdyma. Odpisałem szybko, bo chcę skończyć bezsensowną wymianę zdań, a czułem się zobowiązany wobec twojego nicku. Czas przeszły nie jest przypadkowy. :)
Optymiści zakładali konferencję Xboxa z pokazem gier w czerwcu, skrajni optymiści w maju ale chyba nikt nie wierzył że to będzie już na początku maja a tymczasem konferencja już za 4 sesje w czwartek 7 maja o godz 17. Czyżby na dwóch ekranach?
Przeglądając wpisy na bankierze , przy każdym pozytywnym info o Bloo. mój smartfon czy monitor wariuje , dzieli się na 2 części i pewien gość te dobre info podważa i z uporem maniaka próbuje wszystkich przekonać , że jest zupełnie inaczej, też tak macie?
,,Jeśli nic złego nie wydarzy się przez weekend to liczę, że w przyszłam tygodniu będziemy mogli się podzielić informacjom o poziomie sprzedaży" – mówi prezes Bloober Team.