O zysku mówicie. Chyba z wulkanizacji bo wiosna nadeszła i trzeba opony wymienić. Tylko opony w Briju nie maj bieżnika. To guma i druty Panie Prezesie. I krzywe felgi.
No za chwilę 12.00. Chłopaki dorzućcie do pieca bo będzie chłodne przyjęcie. Dzisiaj chociaż 8 tysi. Wartość 73zł nie robi wrażenia. Chyba że w ,,Damach i wieśniaczkach" na TTV. Sprzedajecie złoto czy rajstopy dla LGBT? Może czas rzucić Galerie Handlowe i ruszyć na targowiska. W razie gdyby na Pomorze znam gościa co ma do sprzedania kilka kamperów z funkcją WITRYNA.
Wy już wiecie że ktoś wie. Na kilometr czuć jak Briju jest spękane. A w firmie popłoch. Swoją drogą ciekawe jak długo uciągniecie kupując sami od siebie. Na krótki czas wystarczy pożyczone 300 tysi. Tylko na jak długo?
No Kłak, niesprawdzone pogłoski? To pogadajmy. Wjazd od Poznania do Gniezna ( z Łubowo) po prawej stronie szkoła/pałacyk w której były mieszkania nauczycieli. Kto chce przejąć to mienie pożydowskie? No kto? Bracia . Ustawę obchodzą bo tam były mieszkania. Latają do Budasza i chcą wwalić go na minę. Jeszcze chcecie dyskutować Panowie z firmy P.
No Spółka się rozwija ... na dno. Widać na forum jak was to boli. Pan Prezes to niech już jedzie po ,,chwilówkę" bo na południe trochę akcji trzeba kupić. Sami od siebie.
No daje do ,,MYŚLENIE". Zbicie kursu, którego nie ma. Briju nie ma żadnego kursu. No chyba żeby wyciągnąć kasę z inwestorów. Ale to już im wyszło. Pionier i NN głowią się jak dali się wmanewrować i co zrobić dalej.
Mo nie liczyłbym na to, bo łatwo się przeliczyć. Sami wiecie najlepiej jak to jest. Trzeba uważać. Jeżeli myślicie że zniknie CBA i ABW to grubo się mylicie Panowie.
Dobrze powiedziałeś. Ciekawe, że wszyscy siedzą i liczą. W końcu zaczęli liczyć i też im się nie zgadza. Dlatego Briju leci na grosze i musi kupować własne akcje. SAMI od SIEBIE - bardzo nowoczesna forma handlu. A co do sklepików to stara zasada mówi : powoli je się otwiera a szybciutko zamyka.
A APART właśnie kupił 20 dochodowych salonów jubilerskich w Czechach. Dla wiadomości Briju ,,dochodowe" to takie ,które przynoszą ZYSK. Gorąco dzisiaj . Proszę natychmiast napoić wielbłądy . Bo ze strzyżenia owiec dzisiaj nici. Ale kurs WALNĄŁ na mor...ę
Czuję że niedługo poleci w dół na łeb na szyję, bo transakcje Briju codziennie trzęsą GPW. Zakupy 4 akcji po 2 zł podkreśliły również dzisiejszy sukces
No ty może tak. Zarobisz Sułtanie ale inwestorzy ni hu hu. Warto być cierpliwym. Czasem trzeba powiedzieć sprawdzam. Poczekam na pierwszy transport kruszcu. To raptem kilka dni. Potem ANEKS lub nieplanowane opóźnienie. A potem WALNE. A potem NIEZADOWOLENIE inwestorów Pionier i NN zrobi swoje. Taki mam PLAN. Wiem co to Briju. Wiem co to przedpłata. Wiem co to 200.000 USD. Wiem co to terminy za kilka dni. To po prostu nie stroi.
Kaktus na forum?
Jak wrzód na d....
Takie to uczucie...)))
Nie łam się nie pierwszy i nie ostatni,co się dał wykukać analizie(A jak wiemy,Ana i Liza to dwie występne siostry)))
Jeśli sprzedałeś po2 i liczyłeś na 1 to sorry Winnetou.
Ja też byłem bliski sprzedania...
Ty byłeś bliżej.
Hm. A ja wiem, że będą grosze. Bo jestem WRÓŻ KAKTUS. Bo znam Sułtanów z Gniezna jak nikt. Każdego z osobna. I razem też. Ty to wiesz i ja to wiem. Na Forum kilka NICK to ta sama osoba. Zastanów się z resztą Sułtanów komu to mówiłeś.
A ja g....wiem.
Każdy,kto pisze,że coś wie,jest małym drewnianym chłopczykiem, któremu nosek przyrastał wprost proporcjonalnie do kłamstewek.Pinokio.
Ty znasz braci tak jak ja prezydenta Meksyku,bo siostra sobie zrobiła zdjęcie z nim)))))
Gdybyś miał firmę,i zmierzył się z wyzwaniami "polskich dróg",i jaki to miód prowadzić biznes w tym kraju,to mógłbyś zabrać głos w dyskusji.
A tak zabierasz głos jak w Hyde Parku, każdy miele,co mu ślina na język przyniesie..
I z tego mielenia ani Tobie nie przybędzie,ani reszta nie skorzysta....
Bo jak wiadomo,każdy patrzy tylko na siebie ehehe a nie?
))))
I nie oskarżaj innych,jak sam robisz dokładnie to samo, pisanie z kilku ników.
Fiku miku,po ile chciałbyś kupić w poniedziałek,po 2.40?
Nie jesteś sam. ))
UWAŻAJ UWAŻAJ UWAŻAJ i patrz czy nad Briju przy Paderewskiego DRON nie krąży na niebie Pewnie nie pierwszy raz co ? No teraz to masz do myślenia przyjacielu. Uważaj jak karmisz wielbłądy. Tylko czekam .... Pionier i NN już wie.
UWAŻAJ UWAŻAJ UWAŻAJ i patrz czy nad Briju przy Paderewskiego DRON nie krąży na niebie Pewnie nie pierwszy raz co ? No teraz to masz do myślenia przyjacielu. Uważaj jak karmisz wielbłądy. Tylko czekam .... Pionier i NN już wie.
Jedni obserwują drugich
I teraz pytanie kto i po co
Widzę tylko błękit nieba ))))
Każdego dopadną jego demony
Lepiej się od nich uwolnić
Wolny człowiek szybki niewolnik
W padaniu w pułapkę potrzeb
Tylko dziś tylko ja
Po ,,chwilówkę" BYLI? Toć nowy tydzień już jutro i trzeba kurs ratować. Karawanę Briju zaprzęgać . W AREOFŁOCIE opony pozmieniać jak ma po te 4 kilo złota lecieć. I nie patrzajta w interkom tu nic ciekawić nie powinło.. Do roboty Sułtani z Gniezna.
Pompujemy balonika, pompujemy. A dzisiaj o trzy grosze. Gdyby Briju nie wspierało finansami to byłoby cieniutko. Sułtani jutro do pieca musicie dorzucić z 12 koła, bo będzie krach. Jazzzzzzdddddddddddda sprzedawać. ,,UROBEK nie wart funta kłaków"