• Re: Kupujcie puki tanio!!! Autor: ~zarabiający [5.172.255.*]
    Aktualna wartość księgowa akcji wynosi niecałe 16gr. Ja sądzę, że moge zacząć kupywać. Jutro mogą według mnie rozpocząć się wzrosty. Sądzę, że jeden akcjonariusz już pozbył się akcji, a teraz to spekulacja i ktoś zakupionymi akcjami winduje cenę w dół. Jak wcześniej sterowali rynkiem na wzrosty, tak teraz nienaturalnie na spadki i sami kupują akcje, dlatego nie ma dużego skupu akcji. Po zakupie przez niektórych na niskich poziomach, ruszy konkretnie skup i cena poszybuje i przy 2-3zł za akcję będą się ich pozbywać, a nie na takim poziomie. To jest moje zdanie na temat tej sytuacji. Dla mnie plan na jutro, to dokupywać i uśredniać, a wzrost i tak będzie w tym tygodniu, czy za miesiąc. Nie będę zwracał teraz uwagi na 1, czy 2 gr, bo okaże się, że stracę nawet kilkadziesiąt groszy przy wzrostach, dlatego bo sądzę, że wzrost będzie nagły i szybki.
  • Re: Kupujcie puki tanio!!! Autor: ~nc [109.243.86.*]
    calyj czas skupywamy
  • Re: Kupujcie puki tanio!!! Autor: ~Pier [217.146.13.*]
    Własnie idziemy w kierunku 16gr tak jak pisałem i nic nie zrobicie To jest szulernia i nie pozwoli wam zarobic po co kopac sie z koniem zaraz zasypia całe 18gr jak się ustawicie po tej cenie Sztuczny popyt widac od wczoraj Kupili po 14gr i wam oddadza z zyskiem co najmniej 20% i zostaniecie sami z akcjami
    jak tak to czekmy na 14gr
    dla czego nie uciekacie przed zwala po 18gr?
[x]
DITIX 0,00% 0,24 2026-02-23 15:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.