Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,16 zł , zmiana od tamtej pory: 55,00%

Re: Kupujcie puki tanio!!!

Aktualna wartość księgowa akcji wynosi niecałe 16gr. Ja sądzę, że moge zacząć kupywać. Jutro mogą według mnie rozpocząć się wzrosty. Sądzę, że jeden akcjonariusz już pozbył się akcji, a teraz to spekulacja i ktoś zakupionymi akcjami winduje cenę w dół. Jak wcześniej sterowali rynkiem na wzrosty, tak teraz nienaturalnie na spadki i sami kupują akcje, dlatego nie ma dużego skupu akcji. Po zakupie przez niektórych na niskich poziomach, ruszy konkretnie skup i cena poszybuje i przy 2-3zł za akcję będą się ich pozbywać, a nie na takim poziomie. To jest moje zdanie na temat tej sytuacji. Dla mnie plan na jutro, to dokupywać i uśredniać, a wzrost i tak będzie w tym tygodniu, czy za miesiąc. Nie będę zwracał teraz uwagi na 1, czy 2 gr, bo okaże się, że stracę nawet kilkadziesiąt groszy przy wzrostach, dlatego bo sądzę, że wzrost będzie nagły i szybki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DITIX -0,42% 0,24 2026-02-24 12:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.